Discreet

Leuke modelbouw opties

Untill my last order service was flawless

I ordered some stuff yesterday before 5pm, insta payment and everything, got confirmation of payment, got confirmation that my order is sorted but still no tracking number, hopefully everything will be good because this shop is my number one I go to for my research.

Pakket niet aangekomen

Had besteld van deze site krijg een mail dat ik nog track en trace zou krijgen in andere mail is nooit gebeurd en het pakketje is nooit aangekomen

Zeer kwalitatieve producten

De producten zijn van uitmuntende kwaliteit. Ook de service en verzending zijn uitstekend geregeld. Kortom een betrouwbare leverancier.

Besteld voor 19.30 wordt niet meer volgende dag geleverd

Nu al diverse keren besteld en betaald voor 19.00. je ontvangt ook mails dat je bestelling is geplaatst en verwerkt maar pas de volgende dag wordt het verzonden. M.a.w. als je op woensdag besteld heb je pas op zaterdag je spullen met zekerheid in huis.

Snelle levering en discrete verpakking

Snel geleverd netjes goed ingepakt en discreet. En goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima service en professioneel/ maar het hapert soms meer de dersending op tijd…

makkelijk, snel en goede producten

Kortom, het probleem ligt bij mij... met zoveel keuze en aanbod is het voor mij altijd moeilijk om te beslissen wat er in mijn winkelwagentje gaat

Goed snel discreet Goed spul ook :-)

Altijd goede kwaliteit en snel bezorgd

Niks op aan te merken, super!

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Fijne aanbiedingen en altijd een product gratis bij een bestelling van minimaal twee producten.

Ze pakken zo maar even €51,95 van mijn rekening

Pas op het zijn geen nette mensen, ik ga heog even afwachten anders maatregelen

Topspullen en goede service

Fijne verpakking doet wat je verwacht en ontzettend goede service

Goeie service en kwaliteit!

Zeer tevreden als je eenmaal weet wat werkt Ook snelle levering! I'll be back:)

Betrouwbaar

Altijd betrouwbaar en top kwaliteit.

Uitstende service

Snelle service, pakketje was niet aangekomen niet door homechemistry en toch versturen een nieuwe p akket dank je nogmaals toppers

Fast delivery and good product.

Gewoon goed

Zeer slecht!

Leveren gaat snel alleen wat je krijgt is troep ze zeggen iets te verkopen maar het is gewoon rotzooi Het is niet wat het moet zijn. Maak geen geld over naar dit bedrijf!!

Uitstekend service super kwaliteit

Hey, Ik koop al dik 3 jaar bij deze firma en altijd netjes op tijd en super vriendelijke service

Snel geleverd, goed product

Mistte een deel van mijn bestelling, snel opgelost.

Na contact over en weer is mijn bestelling aangepast en compleet gemaakt, snel opgelost.

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!