Leuke modelbouw opties
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze discreetheid en modelbouw opties waardeert. ππ¨ Groetjes, HomeChemistry team! π
I ordered some stuff yesterday before 5pm, insta payment and everything, got confirmation of payment, got confirmation that my order is sorted but still no tracking number, hopefully everything will be good because this shop is my number one I go to for my research.
Thanks for your patience and understanding! We experienced some issues with PostNL, which caused delays in sending out tracking numbers. These problems should now be resolved. We're grateful for your continued trust in us! ππ¦ Best regards, HomeChemistry team! π
Had besteld van deze site krijg een mail dat ik nog track en trace zou krijgen in andere mail is nooit gebeurd en het pakketje is nooit aangekomen
Sorry om te horen dat je pakketje niet is aangekomen! Neem gerust contact met ons op via de app, dan helpen we je daar verder om dit op te lossen. We staan voor je klaar! ππ± Groetjes, HomeChemistry team! π
De producten zijn van uitmuntende kwaliteit. Ook de service en verzending zijn uitstekend geregeld. Kortom een betrouwbare leverancier.
Bedankt voor je lovende woorden, Vera! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en onze service. ππ¦ Groetjes, HomeChemistry team! π
Nu al diverse keren besteld en betaald voor 19.00. je ontvangt ook mails dat je bestelling is geplaatst en verwerkt maar pas de volgende dag wordt het verzonden. M.a.w. als je op woensdag besteld heb je pas op zaterdag je spullen met zekerheid in huis.
Bedankt voor je feedback, Riks! We begrijpen je frustratie en willen je laten weten dat er helaas een storing was bij PostNL, waardoor veel pakketjes later dan verwacht zijn bezorgd. We doen ons best om dit in de toekomst te voorkomen. ππ¦ Groetjes, HomeChemistry team! π
Snel geleverd netjes goed ingepakt en discreet. En goede prijs kwaliteit verhouding.
Bedankt voor je feedback, Alex! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering, discrete verpakking, en de prijs-kwaliteitverhouding. We horen graag als er nog iets is dat we kunnen verbeteren. π Groetjes, HomeChemistry team! π
Prima service en professioneel/ maar het hapert soms meer de dersending op tijdβ¦
Bedankt voor je eerlijke feedback, MMH! We werken eraan om onze levering nog betrouwbaarder te maken, zodat alles altijd op tijd komt. ππ Groetjes, HomeChemistry team! π
Kortom, het probleem ligt bij mij... met zoveel keuze en aanbod is het voor mij altijd moeilijk om te beslissen wat er in mijn winkelwagentje gaat
Bedankt voor je leuke review, Svenja! We begrijpen dat het lastig kan zijn met zoveel keuze, maar we zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en service. ππ Groetjes, HomeChemistry team! π
Goed snel discreet Goed spul ook :-)
Bedankt voor je review, Misja! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle en discrete service. ππ¦ Groetjes, HomeChemistry team! π
Niks op aan te merken, super!
Bedankt voor je top review, Lucas! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelle bezorging. ππ Groetjes, HomeChemistry team! π
Fijne aanbiedingen en altijd een product gratis bij een bestelling van minimaal twee producten.
Bedankt voor je positieve feedback, Tessa! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit, prijs en onze aanbiedingen. ππΈ We kijken ernaar uit je weer te helpen bij HomeChemistry! Groetjes, HomeChemistry team! π
Pas op het zijn geen nette mensen, ik ga heog even afwachten anders maatregelen
Fijne verpakking doet wat je verwacht en ontzettend goede service
Bedankt voor je geweldige review, Julian! We zijn blij dat je tevreden bent met de verpakking en onze service. ππ¦ We staan altijd voor je klaar bij HomeChemistry! Groetjes, HomeChemistry team! π
Zeer tevreden als je eenmaal weet wat werkt Ook snelle levering! I'll be back:)
Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service, kwaliteit en snelle levering. ππ We kijken ernaar uit om je weer te zien! Groetjes, HomeChemistry team! π
Altijd betrouwbaar en top kwaliteit.
Bedankt voor je vertrouwen en positieve review! We zijn blij dat je onze service en kwaliteit waardeert. ππ Groetjes, HomeChemistry team! π
Snelle service, pakketje was niet aangekomen niet door homechemistry en toch versturen een nieuwe p akket dank je nogmaals toppers
Bedankt voor je begrip en je mooie woorden, Ro! We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. ππ¦ Graag gedaan en we staan altijd voor je klaar bij HomeChemistry! Groetjes, HomeChemistry team! π
Fast delivery and good product.
Thanks for your review, Maja! We're glad to hear youβre happy with our fast delivery and good product. ππ Looking forward to serving you again! Cheers, HomeChemistry team! π
Bedankt voor je korte maar krachtige review, Marco! We zijn blij dat je tevreden bent. ππ Als er nog iets is dat we kunnen verbeteren, laat het gerust weten. Groetjes, HomeChemistry team! π
Leveren gaat snel alleen wat je krijgt is troep ze zeggen iets te verkopen maar het is gewoon rotzooi Het is niet wat het moet zijn. Maak geen geld over naar dit bedrijf!!
Hey, Ik koop al dik 3 jaar bij deze firma en altijd netjes op tijd en super vriendelijke service
Beste Kevin, Bedankt voor je trouwe steun en mooie woorden! π We zijn blij dat je al drie jaar tevreden bent met onze service en kwaliteit. π We waarderen je vertrouwen en kijken ernaar uit om je nog vele jaren van dienst te zijn! π Groetjes, Het Homechemistry team
Beste Wendy, Bedankt voor je feedback! π We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering. π Bedankt voor je vertrouwen! π Groetjes, Het Homechemistry team
Beste Ronald, Bedankt voor je positieve reactie! π We waarderen je steun enorm! π Groetjes, Het Homechemistry team
Snel geleverd, goed product
Beste M, Bedankt voor je review! π We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het product. π Bedankt voor je vertrouwen! π Groetjes, Het Homechemistry team
Na contact over en weer is mijn bestelling aangepast en compleet gemaakt, snel opgelost.
Beste Henk, Bedankt voor je feedback! π We zijn blij dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen en je bestelling compleet hebben gemaakt. π We waarderen je geduld en vertrouwen in onze service! π Groetjes, Het Homechemistry team
Originele beoordeling
Helaas, na 2x mailen, geen reactie op de mail waarin ik aangaf een del van mijn bestelling te missen.
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!