Snelle levering goed spul

Had het op dinsdag avond besteld woensdag had ik t binnen

Gemakkelijk bestellen en snel ontvangen

Uitstekende ervaring! Veel keus en bij 2 producten kan je een leuk kadootje kiezen.

Zeer tevreden! Leuke acties! Ruime keuze. Heel Belangrijk,! Het wordt Altijd op tijd op gestuurd. Met een track en trace code.

Snelle levering!

Snelle levering! Helemaal top!

Gewoon goed!

Snelle levering en discreet. Bij zaken die niet lijken te kloppen, zijn ze goed bereikbaar en bieden ze een passende oplossing.

Very good service

Product delivered on time and product as by specifications

voorheen waren ze beter dan hedendaags

ongeveer 4 jaar geleden vond ik dit echt een topshop voor RC's, maar met de tijd zijn ze stappen achteruit gegaan. inhoud per units zijn gehalveerd terwijl de prijs ook nog omhoog is gegaan. de kwaliteit van sommige producten is echt treurig at best, met name de 5meo-dmt is echt heel erg slecht, volgens mij maken ze het nat en knijpen het samen tot een klont terwijl ze het voor de maximale prijs verkopen en het effect is nog niet eens een kwart van de kwaliteit die ik gewend ben. de combinatiekorting is verdwenen, iets wat het voorheen erg interessant maakte. levering is wel consistent van goede orde, maar met de inhaligheid van het bedrijf met het kleiner maken van de eenheden en de lage kwaliteit van sommige producten kan ik er niet echt meer van de daken schreeuwen dat ze geweldig zijn zoals ik voorheen wel zou doen. erg jammer.

De bestelling gaat soms mis

Ik heb vrijdag een bestelling geplaatst en betaald en dan krijg je een mail van er staat nog iets in je winkelmand en er stond niets meer en ook geen bevestiging mail of zo en weg 90 euro dat vind ik niet netjes

Bestel altijd graag, zeer zuivere spullen!

Vandaag nog besteld is morgen discreet geleverd. Er is voor ieder wat wils. Ook is er altijd iemand snel bereikbaar als je inhoudelijke vragen hebt. EΓ©n ding zou ik willen aankaarten. Als overtuigend chemicus kan ik best wel eens obsessief met experimenten bezig zijn. Misschien zou het een idee zijn om bepaalde stoffen in nog kleinere hoeveelheden aan te bieden, zodat ik ze bijv. per 200 milligram zou kunnen bestellen i.p.v. minimaal een gram. Dit alleen om mezelf te beschermen hoor! Veel succes met jullie winkel!

10/10

Perfecte service, uitstekende kwaliteit en nog nooit iets misgegaan qua bestelling of bezorging

Snel, safe en simpel

Zoals de titel zegt, En via whatsapp goed bereikbaar .

Correct, goedkoop en uiterst snel

Beter dan hierboven kan ik het niet beschrijven. Γ‰en klein minpuntje, ik was het gratis staal vergeten aan te vinken en appte of ze dat alsnog konden toevoegen, maar dat deden ze niet. Ik moest maar een nieuwe bestelling inleggen, maar omdat een tijdelijke actie verlopen was kwam dat duurder uit.

Altijd professioneel personeel en als er iets noet klopt word het netjes opgelost

Makkelijke afhandeling, goeie klantenservice.

Goed!

top service

Snelle reactie en snelle levering

Goede producten, goeie prijs, goeie service

Vaste klant

Goede kwaliteit goede prijs snelle levering.

Goede kwaliteit goede prijs snelle levering.

Nice

Very good

Never have problem

Order 3 times, never have any problem with delivery, it came around 1-3 working days. Always get some gift. Quality is master class

Snel en discreet

Snel afgeleverd bij een PostNL ophaalpunt. Makkelijk op te halen toen ik tijd had.

Beste

Top service, top product, snelle levering

Perfecte service

Goede service 100% Betrouwbaar.

Netjes verpakt

Snelle versnelling

Snelle levering, netjes en duidelijk verpakt

Ik heb hier een paar keer mijn research grondstoffen besteld. Levering was de volgende dag, netjes verpakt met omschrijving, gewicht etc. Ons test team was tevreden met de resultaten van het onderzoek.

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!