Goede kwaliteit en goede service

Ik had mijn bestelling al erg snel binnen, helaas werd het in een doosje verpakt dus kon het niet door de brievenbus, dat vond ik wel een beetje tegenvallen. Maar voor de rest, top!

Goede kwaliteit producten voor een goede prijs

Slechte service

Word niet naar je geluisterd slechte service Komen niet je tegemoet als je goeie klant ben bezorging laat zich laatse tijd van zich afweten voor half 8 besteld morgen in huis nou zeg maar eerder overmorgen het contact met de klantenservice via de ap gaat meestal moeizaam en lang wachten voor dat je bericht krijgt ik zal nu maar ophouden anders ben ik nog even bezig mb

Overzichtelijke site en snelle levering

Helemaal toppy

Altijd snel netjes geleverd. En voor vragen heel makkelijk en snel toegankelijk, met alle antwoorden op vragen die je stelt

Snelle levering en alles netjes verpakt. Helemaal top.

De volgende dag in huis

Lekker makkelijk toch

zxZe maken een heel snelle, wakkere indruk

snelle, elke keer berekenbaar,en, anders : gewoon appen en dan komt het goed, met een cadeaautje , meestal.

Top, gebruik deze al 2 jaar en teleurstellingen is meestal de schuld van postnl

Veel beter dan verwacht na het lezen van slechte reviews.

gewoon een goeie ervaring, ik heb niet met de klantenservice hoeven bellen, kwam gewoon netjes optijd geleverd en de producten schijnen ook wel goed te werken maar door mijn tolerantie kan ik niet schrijven over de kwaliteit, maar kan ik wel zeggen dat alles goed is en het zeer waarschijnlijk kwalitatief ook erg goed is want anders zat ik er niet zo vrolijk bij! Je kan het altijd proberen en als je slim bent begin je met een kleine bestelling dan hoef je ook geen zure review achter te laten omdat postNL de boel weer niet op orde heeft.

Top site

Snelle levering, goede service, goede kortingen, top kwaliteit!

Extreme progressieve vooruitgang ondanks alles en veel bijzonder gewaardeerde leveringen. T.H.

Beste Research Providers, Van niets tot alles, met Ideal en zelfs af en totdat Ideal zich beter ging voelen als de banken zelf, en dat zelfs terwijl ze zelf geen geld beheersen of onbeersen alleen een overdracht optietje waren in jullie geval en mss ook wel andere. Ideal is niet Ideaal in mening mag het best YouDeal genoemd worden. Woordgrap maar grappig zijn ze niet die Ideal gasten. Jullie wel! Top producten en geweldige support. Zijn echt de beste nog steeds. Blijf door gaan en als jullie hulp nodig hebben tegen haters of jaloesie of corruptie dan ben ik beschikbaar. Groeten T.S. (T.H.). 0681875825 en kunnen we iets anders ook behandelen/onderwerpen via onze correspondentie? Met veel respect.

Groot assortiment

Groot en goed assortiment en altijd op tijd geleverd!

Kwaliteitszaak met rappe dienstverlening

Doe niet eigenwijs ben je op zoek naar dit soort producten dan is dit je adres punt

Zeer betrouwbaar

Heel blij met de geleverde bestelling. Er was iets mis gegaan met het bestelnummer, mijn eigen schuld nota bene. Het is nu opgelost. Zeer prettige sit. Ook om mee te mailen, zodat je direct contact hebt. Ga zo door. Helaas geen 10 sterren. Die zijn er niet.

Goede kwaliteit

Betere kwaliteit dan andere shops plus snelle en professionele service

Wesley

De beste!! Al jaren , nooit een tegenvaller gehad qua product, probleem met een verzending word keurig opgelost! *****

Goede service, mooie producten om te onderzoeken

Kan altijd terrecht bij de support voor al mijn vragen, ze staan je altijd vriendelijk te woord, snelle levering van top producten.

***

***

Prima levering

goede producten, snel geleverd

Top kwaliteit, meestal flink van de kaart, een echte aanrader.

Kwaliteit en snelle service

Kwaliteit snelle service....!!!!!!! Goede prijs-kwaliteitverhouding..!!!

Hele snelle en aardige klantenservice

Ik had een aantal vragen en die zijn meteen in behandeling genomen Producten zijn top 11 van de 10 sterren Stiekem hopend op lsd blotter van 20ug voor de review jahshaha niet geschoten altijd mis ga sws volgende week weer een Grote bestelling doen

Snelle levering, goede kwaliteit, vriendelijke klantenservice.

Heel snel

Goede communicatie en snel

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!