Stelt nooit teleur

Geen stickers maar wel de beste legit deals by far. Snel discreet en actief. 11/10

Goede en snelle levering

Prima keuze om hier te bestellen

U

U

betrouwbaar

goede producten, betrouwbare en snelle levering

Betrouwbaar!!

Altijd spannend dit soort dingen bestellen, via het internet. Maar kan met een gerust hart zeggen. Het komt altijd bij je terecht. Ook als er een foutje is ontstaan. Dit lossen ze keurig op! Kwaliteit is top! Beetje jammer dat ik die gouden ticket nog steeds niet heb gehad;) Grapje natuurlijk. Mocht je twijfelen hebben of iets niet weten neem contact op en je wordt snel geholpen.

Professioneel vriendelijk correct

Professioneel vriendelijk correct

Snel en goed

Producten zijn goed. De zakjes zijn van veel mindere kwaliteit. Aanbevelen deed en doe ik nog steeds.

De gratis actie je wordt vriendelijke beloont.

Beste Homechemistry.nl Na wat communicatie onduidelijkheden en wat heen en weer ge-watssapt te hebben heeft u team nog wel op zondag heel netjes geholpen, Ik ben zeer verheugd om op deze wijze getoond te worden voir mijn aankopen bij U. Ga zo door en hartelijke dank tot een volgende order.

Snel binnen. Top

Snel binnen. Perfect

top

snelle verzending en super kwaliteit

Supersnelle verzending, kwaliteit hoog

Al vaak vanalles bestelt. Alle producten zijn tot nu toe altijd precies naar wens qua werking en kwaliteit. En bliksemsnelle verzending. Aanrader!

Na klein probleem met post nl en gesproken te hebben met dit bedrijf zijn we tot een prima oplossing gekomen . Ben zeer tevreden hoe het opgelost is met hun . Zeer betrouwbaar bedrijf.

Discreet verzonden, snel geregeld

Geweldiggggg!!!!

Produkt zoals beschreven en altijd topspul voor goede prijzen

Rustag

Ja goed optijd , goede klanten service en top benzos . Btw de stickers zijn geweldig

Goed maar fijn als pakketje door de brievenbus passen

Ik ben op zich tevreden, maar zou graag zien dat de pakketjes door de brievenbus kunnen maar dan wel met track en trace. Dat is mogelijk want dat heb ik tijd geleden bij andere leveranciers meegemaakt en dat was heel fijn.

Goede service via de app. Snelle levering.

Vertrouwd adres met zeer goede kwaliteit! Top webshop

En de GOLDENTICKET is geen bullshit! Ik heb hem voorge week voor de 2e keer mogen ontvangen. Je word serieus gewaardeerd als klant. Ik kan alleen maar LOF uitspreken voor dit bedrijf. Fijn en vertrouwd adres

duur & kwaliteit zakt weg

eerst goede kwaliteit en redelijke prijs, nu (ik neem aan omdat ze de enige zijn die het nog verkopen) duurder dan cocaΓ―ne en de kwaliteit zakt ver onder acceptabel voor mij geld vandaag voor 19.30 uur besteld is 3 dagen later pas in huis maar dat kan ook aan hun postnl connecties liggen

Super goed! En goeie service

Beste vendor van degenen die ik ken

Personeel is vriendelijk als er vragen zijn. Goede producten. Betaalbaar. Fijn dat het na betaling (op een uitzondering na) het vrijwel meteen verwerkt wordt en de volgende dag in huis is. O, en de actie van minimaal 2 producten kopen 1 gratis uitzoeken van bepaalde chemicals.

Altijd op tijd

Goede service. Snelle levering, heel soms een afwijking in kleur, maar vrees niet dit komt vaker in een wash procress voor. Voor de zekerheid toch laag beginnen. Maar de kwaliteit doet nooit ten onder. Er zijn maar enkele top spelers. En dit is er zeker een van. Toppers!

Niet altijd een succes maar meestal wel

Sommige producten werken niet bij mij maar andere gelukkig wel. Wel is de verzending in orde. Fijn dat jullie er zijn!

Beste tijd van m'n leven.

Een vaste de beste ervaringen die ik heb gehad.

Gewoon goed altijd goed geholpen en snel dus vandaar 5 sterren

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!