Altijd top
Beste Ruud, Bedankt voor je korte maar krachtige feedback! We zijn blij dat je altijd tevreden bent met onze service. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Alleen maar positieve ervaringen
Beste P, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je alleen maar positieve ervaringen hebt gehad. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Niet veel meer over te zeggen dan beste vendor.
Beste Nicolay, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je ons als beste vendor beschouwt. Jouw aanbeveling wordt enorm gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Het hele proces van bestellen betalen werkt goed en ee komen snel reactie vanuit jullie... keurignetjes... Fijne kosten... ook echt 1 van de goedkoopste, met supersnelllevering... 6,95 wel waard..
Beste Prive, Dank je wel voor je uitgebreide en positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met ons bestel- en betaalproces, onze duidelijkheid, vriendelijkheid en snelle reacties. Ook zijn we verheugd dat je onze prijzen en snelle levering waardeert. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Ik ben jarenlang een tevreden klant bij homechemistry.,en vul dit graag aan met een Xtra ster !
Beste Hilbert, Wat geweldig om te horen dat je al jarenlang een tevreden klant bent bij Home Chemistry! We waarderen je positieve feedback en het toevoegen van een extra ster enorm. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Nou, gewoom
Beste Chriet, Bedankt voor je korte maar positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Weet niet wat er bij ze aan de hand is. Maar hoe soepel het weken liep, zo’n grote teringzooi is het nu. Al 2 bestellingen gedaan, 1 al sinds vorige week betaald. Zouden beide zogenaamd verzonden zijn, maar postnl heeft nog niks. Geen reactie op de app of mail, erg zwak. IS OPGELOST Bedrijf heeft me gecontact, en het is opgelost
Originele beoordeling
Weet niet wat er bij ze aan de hand is. Maar hoe soepel het weken liep, zo’n grote teringzooi is het nu. Al 2 bestellingen gedaan, 1 al sinds vorige week betaald. Zouden beide zogenaamd verzonden zijn, maar postnl heeft nog niks. Geen reactie op de app of mail, erg zwak. NIET BESTELLEN
Ik wil even terugkomen op mijn eerdere aanbeveling. De afgelopen bestellingen gaat er een hoop mis. Bestellingen die optijd zijn besteld en betaald worden niet meer verzonden de zelfde dag. Dit heb ik nu een aantal keer gehad. Eindelijk je bestelling binnen… Kreeg ik veel te weinig van het bestelde product. wel opgelost en zou opnieuw versturen. De zelfde dag heb ik een andere bestelling gedaan. Deze kwamen niet op de zelfde dag binnen. Ik denk omdat er 2 bestellingen waren die dag dat er wat mis is gegaan. Klantenservice was niet heel vriendelijk dat ik door vroeg of ze het a.u.b. na wilde kijken. Want ik had een bestelling gekregen van de 2. Aangezien het bij post nl druk was, was de reden. maar de avond ervoor gaf de app wel 2 pakketjes aan. Voor mijn gevoel een foutje. Uiteindelijk na dat gesprek ,kreeg ik mailtjes binnen was dus wel wat fout gegaan natuurlijk. Nou mijn nieuwe bestelling was binnen. Ik heb deze pas later open kunnen maken vanwege de vakantie. Eenmaal thuis kak weer wat mis! Ik heb een totaal ander product gehad. Een product waar ik ooit heb aangegeven dat ik dat niet gebruik (gratis proef monster) zonde doe maar niet meer erbij. Toevallig dat ik net deze krijg inplaats van mijn product? Na dat ik bij de vorige bestelling had “gezeurd “ nu weer zou ik mijn bestelde product opnieuw opgestuurd krijgen. Ik wilde het andere product ( wat ik niet gebruik) terug sturen dat hoefde niet. Gisteren de track & trace gehad. Zou vandaag binnen moeten komen gaf de post nl aan. Maar helaas post nl heeft het pakketje niet ontvangen. Dus ik wederom komt het weer te laat. Klantenservice ge appt. Mijn bericht wordt niet eens gelezen. Waarschijnlijk omdat ik graag mijn geld terug wil. Ben benieuwd of Ben er zo klaar mee! Bestel wel ergens anders dan betaal ik liever wat meer. Maar dan weet je wel dat juiste product krijgt en als ze beloven het de volgende dag te versturen of zelfs de keuze de zelfde dag. Krijg je ook. Jammer dat het z’n rommeltje is geworden
Geweldig, het personeel is aardig en ze reageren snel op je vragen op WhatsApp
Beste Qussai, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze klantenservice en dat we snel reageren op WhatsApp. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Goed produkt, snelle levering, top service!!
Beste Ietje, Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij dat je tevreden bent met ons product, de snelle levering en onze top service. Jouw aanbeveling wordt enorm gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
a++++
Beste Flambert, Bedankt voor je positieve feedback en je geweldige beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Snel geleverd, jammer dat er te weinig product in zat.
We hebben een nette oplossing voor het vertrouwen van een fout, kunnen kunnen nog wel ietsje nauwkeuriger werken dus die 1 ster kan nog verdient worden
Beste Kelvin, Bedankt voor je feedback. We zijn blij dat we een nette oplossing konden bieden voor het probleem met het vertrouwen van een fout. We zullen zeker werken aan nog nauwkeuriger werken om jouw vertrouwen volledig te verdienen. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Originele beoordeling
Inplaats van benzo krijg je een psychedelica idioten. Lekker opgelet met inpakken
Ze zijn goed berijkbaar en behulpzaam,
Beste Jolanda, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je onze klantenservice als zeer klantvriendelijk ervaart. Jouw aanbeveling wordt enorm gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Ruim assortiment maar van wisselende prijs en kwaliteit
Super snelle service
Beste Hilde, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze super snelle service. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Beste deals, beste kwaliteit, beste aanbod. 10/10
Beste Stanislav, Bedankt voor je geweldige review en positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze deals, kwaliteit en aanbod. Jouw aanbeveling als 10/10 wordt zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Beste Konig Beta, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en de snelle levering. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Vlug geleverd
Beste Ad, Dank je wel voor je korte maar positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Zoals altijd. Prima producten en snelle betrouwbare levering.
Beste Mart, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en onze snelle en betrouwbare levering. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Lees gewoon de aanbieding en ontvang 1 gratis product bij elke bestelling. Nog vele andere prijzen. En bovenal de beste kwaliteit onder winkels in Groningen en heel Nederland Research Chemicals
Beste Maria, Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij dat je ons als je favoriete verkoper beschouwt en dat je tevreden bent met onze aanbiedingen en de kwaliteit van onze producten. Jouw aanbeveling als de beste chemie verkoper in Nederland en Groningen betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Betrouwbaar en snelle levering.
Beste Harrie, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze betrouwbaarheid en snelle levering waardeert. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
snelste met bezorgen kwaliteit is redelijk alleen rare hoeveelheden per unit beetje verwarrend
Beste Appie, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle bezorging. We nemen je opmerking over de hoeveelheden per unit ter harte om onze service verder te verbeteren. Jouw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Goede kwaliteit
Beste Dennis, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met ons assortiment en de kwaliteit van onze producten. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Goede kwaliteit en service.
Beste Gerard, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle afhandeling, aflevering, kwaliteit, en service. Jouw tevredenheid betekent veel voor ons. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!