Altijd goede services, snelle levering. Laatste paar keer werd de bestelling (brievenbuspost/pakje) niet gelijk de volgende dag bezorgd, maar pas de dag erop. Maar dit was niet de schuld van HC, maar de service van PostNL die soms nogal wat belabberd is. Ik en mijn vrienden bestellen hier al jaren, en hebben verder ook nooit een andere research-chemical website uitgeprobeerd, omdat we weten dat HomeChemistry gewoon goede service heeft :)
Beste N, Wat fantastisch om te horen dat jullie al jarenlang tevreden zijn met onze service! 😊 Het doet ons goed dat jullie altijd kunnen rekenen op goede service en snelle levering bij Homechemistry. We begrijpen dat er soms vertragingen kunnen zijn met de bezorging, maar we waarderen het dat je begrip hebt voor situaties buiten onze controle, zoals die met PostNL. Bedankt dat jullie al die tijd voor Homechemistry blijven kiezen en voor jullie vertrouwen in ons! 🧪✨ We staan altijd klaar om jullie en je vrienden van dienst te zijn en kijken ernaar uit om nog vele jaren samen te werken! Met vriendelijke groet, Het Homechemistry Team 🧪
Потрясающе )
Beste Aliaksandr, Wat een fantastische review, hartelijk dank! 😊 We zijn dolblij om te horen dat je onze service uitstekend vindt en dat je zo'n geweldige ervaring hebt gehad. Het is geweldig om te weten dat we je verwachtingen hebben kunnen overtreffen! Спасибо за ваши добрые слова и за то, что выбрали Homechemistry! 🧪✨ Мы с нетерпением ждем возможности снова вас обслужить. Met vriendelijke groet, Het Homechemistry Team 🧪
goeie en snelle service, uitstekend assortiment en hele leuke ervaringen gehad met de producten
Beste Baba, Wat een geweldige review, hartelijk dank! 😊 We zijn super enthousiast om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze service en ons assortiment. Het is fantastisch om te weten dat je ook plezier hebt gehad met onze producten! Jouw tevredenheid is onze grootste beloning, en we blijven ons inzetten om je telkens weer dezelfde uitstekende ervaring te bieden. Bedankt voor je vertrouwen in Homechemistry en voor je geweldige feedback! 🧪✨ Met vriendelijke groet, Het Homechemistry Team 🧪
Goede service, snel geleverd!
Beste Mariken, Wat een fantastische review, hartelijk dank! 😊 We zijn dolblij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze service en snelle levering. Bij Homechemistry streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat we dat bij jou hebben kunnen doen. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden! 🧪✨ We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Het Homechemistry Team 🧪
Probleem gehad met een bestelling. Kreeg als compensatie 2 items uitzoeken met verzending. Zeer netjes opgelost.
Beste Dave, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en goede klantenservice. 😃 Het spijt ons dat er een probleem was met je bestelling, maar we zijn blij dat we het netjes hebben kunnen oplossen door je twee items als compensatie aan te bieden. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of extra hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Groetjes, Het Home Chemistry Team 🏠🔬🌟
Originele beoordeling
Op de site staat 96% 4fma. Na testen bleek dit 54% te zijn. Contact gezocht maar ze zijn niet met een oplossing gekomen. Bij andere aanbieder was de kwaliteit voor de helft van het geld veel beter dan hier.
Genoeg keuzes, snelle levering als beloofd. Tevreden.
Best HG, Wat een geweldige review, hartelijk dank! 😊 We zijn super blij om te horen dat je tevreden bent met de ruime keuze en onze snelle levering. We streven er altijd naar om onze beloftes waar te maken en het is fantastisch om te weten dat je tevreden bent met je ervaring. Bedankt voor je vertrouwen in Homechemistry en voor je mooie woorden! 🧪✨ We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Het Homechemistry Team 🧪
Goede snelle levering en goede producten.
Beste Mick, Wat een fantastische beoordeling, hartelijk dank! 😊 We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te weten dat we daarin zijn geslaagd. Bedankt voor je positieve feedback en voor het vertrouwen in Homechemistry! 🧪✨ We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Het Homechemistry Team 🧪
na een vermiste zending hebben zei mij gerust gesteld en later was het op een andere plaats bezorgd, en terug gebracht. zei stelde mij gerust.
Beste Ton, Wat een prachtige review, hartelijk dank! 😊 We zijn ontzettend blij om te horen dat ons team je goed heeft kunnen helpen bij het vinden van je vermiste zending. Het is fantastisch dat alles uiteindelijk op zijn plek is gevallen en dat je pakketje veilig teruggebracht is. We doen er alles aan om onze klanten gerust te stellen en de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te horen dat dit gelukt is. Bedankt voor je vertrouwen in Homechemistry en voor je mooie woorden over ons team. We staan altijd voor je klaar! 🧪✨ Met vriendelijke groet, Het Homechemistry Team 🧪
Bestelling ging makkelijk. Contact was ook eenvoudig over de betaling. Pakketje snel binnen (een dag later dan zou moeten, maar die fout lag bij postnl) Al met al kreeg wat ik bestelde. Juiste hoeveelheid. Test resultaten waren positief.
Beste Mies, Wat een fantastische review, bedankt! 😊 We zijn verheugd om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze service. Het is geweldig dat de bestelling makkelijk ging en het contact over de betaling eenvoudig was. Hoewel PostNL een dagje later was, zijn we blij dat je pakketje snel binnen was en dat je tevreden bent met de juiste hoeveelheid en de positieve testresultaten. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Nogmaals bedankt voor je mooie woorden en voor het vertrouwen in Homechemistry! 🧪✨ Met vriendelijke groet, Het Homechemistry Team 🧪
Wisselende kwaliteit maar goede site, klantenservice en verzending. Al met al een van de betere verkopers
Originele beoordeling
2F-DCK was van slechte kwaliteit. Als dat het überhaupt was.
Ik heb nog nooit problemen gehad met deze webshop. Qua produkten en klantenservice, top!
Beste Linda, Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met onze webshop! 😊 We zijn ontzettend blij dat je onze producten en klantenservice top vindt en dat je nog nooit problemen hebt gehad. Bedankt voor je fantastische beoordeling en het vertrouwen in Homechemistry! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! 🧪✨ Met vriendelijke groet, Het Homechemistry Team 🧪
HomeChemistry geeft een goede en snelle service.
Originele beoordeling
Op zich geeft HomeChemistry een goede service. Alleen is de verpakking onvoldoende om de bestelling 'schade vrij' af te leveren. Veel te vaak zijn bijvoorbeeld pellets verkruimeld. Ook het aantal klopt niet altijd. Niet bij uitzondering een te laag aantal. Nooit te veel !
Lekker op space top
Beste Mandy, Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten! 😊 We zijn blij dat je onze producten als "goed spul" ervaart en dat je er zo tevreden mee bent. Bedankt voor je positieve feedback en voor het vertrouwen in Homechemistry! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! 🧪✨ Met vriendelijke groet, Het Homechemistry Team 🧪
Beste Daan, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering! 😊 We streven er altijd naar om onze klanten zo snel mogelijk te bedienen en het is fantastisch om te weten dat we daarin slagen. Bedankt voor je positieve feedback en voor het vertrouwen in Homechemistry! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! 🧪✨ Met vriendelijke groet, Het Homechemistry Team 🧪
Altijd netjes verzorgd, snel en discreet. Nog nooit een onjuiste levering gehad. Goede service! Bedankt.
Beste Jeroen, Dank u wel voor uw positieve feedback! 😊 We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service en dat u onze leveringen altijd als goed verzorgd, snel en discreet ervaart. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en het is geweldig om te horen dat we aan uw verwachtingen voldoen. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 🌟📦
Goede service en snelle levering
Beste Inge, Bedankt voor uw positieve feedback! 😊 We zijn verheugd dat u tevreden bent over onze service en de snelheid van onze levering. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 🌟🚚
enige minpunt is als je iets besteld en een uur later weer iets wil bestellen ze het nite meer samen kunnen voegen en je dus 2x verzendkosten moet betalen
Beste Thomas, Dank u wel voor uw positieve feedback! 😊 We zijn blij dat u onze website als top beschouwt. We waarderen ook uw opmerking over het niet kunnen samenvoegen van bestellingen. We zullen dit intern bespreken om te zien of we in de toekomst een oplossing kunnen vinden om dit te verbeteren. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 🌟📦
Fast service perfect quality!
Beste Marcin, Dank u wel voor uw fantastische review! 😊 We zijn verheugd om te horen dat u onze webshop als de beste beschouwt en tevreden bent met onze snelle service en perfecte kwaliteit. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We blijven ons best doen om u de beste ervaring te bieden! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 🌟🚀
Geweldige ervaring.
Beste Thijmen, Bedankt voor uw fantastische review! 😊 We zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent met zowel de topkwaliteit van onze producten als de snelheid van onze service. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 🌟🚀
Één keer is er niet bezorgd, maar denk eerder dat dat aan de post lag.
Beste Jochem, Dank u wel voor uw review en uw begrip! 😊 We zijn blij dat u over het algemeen tevreden bent met onze service. We betreuren het incident met de niet-bezorging, en we begrijpen dat dit waarschijnlijk te wijten was aan de postdienst. We zullen ons best blijven doen om ervoor te zorgen dat uw bestellingen veilig en op tijd aankomen. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 🌟🚚
Snelle levering & kwaliteit... echt een aanrader
Beste Esi, Bedankt voor uw geweldige review! 😊 We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle levering en kwaliteit, en dat u ons aanbeveelt! Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om te helpen! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 🚀🌟
betrouwbaar
Beste Hennie, Bedankt voor uw review! 😊 We zijn verheugd om te horen dat u ons betrouwbaar vindt en tevreden bent met onze snelle levering. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 🚀🌟
Veel interessante aanbiedingen, zoals nu met een gratis product kiezen. Zo probeer je nog eens wat uit!
Beste C, Bedankt voor uw review! 😊 We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze goede en snelle levering, evenals met onze interessante aanbiedingen zoals de mogelijkheid om een gratis product te kiezen. Het is geweldig om te weten dat u hierdoor nieuwe producten uitprobeert! Als u in de toekomst nog vragen heeft of als er iets is waarmee we u kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 🌟📦🎁
Fijne communicatie, discrete levering
Beste Astrid, Dank u wel voor uw review! 😊 We zijn blij dat u tevreden bent met onze communicatie en discrete levering. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 📦🌟
Beste Dirk, Dank u wel voor uw review! 😊 We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelle levering. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team 📦
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!