Super kwaliteit snel geleverd en eerlijke communicatie ECHTE AANRADER VOOR DE THUIS ONDERZOEKER!!
Originele beoordeling
Kreeg 1 ding gratis bij aankoop van 3 stuks maar dat waren er maar 2 .5
Beste Dominique, Dank u wel voor uw feedback! π We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Good and fast .
Beste Marcin, Bedankt voor uw review! π We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze service en de snelheid van onze levering. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Er is een paar keer wat fout gegaan maar dat is wel prima opgelost ga zo verder
Beste Harrie, Bedankt voor uw review! π We zijn blij om te horen dat ondanks enkele incidenten, we deze naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We zullen ons best blijven doen om onze service te verbeteren en streven ernaar om elke ervaring positief te maken. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Snelle levering, goed product
Beste Hans, Bedankt voor uw feedback! π We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering en de kwaliteit van ons product. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Fijne winkel, duidelijk verpakt en snel verzonden..
Beste Leny, Dank u wel voor uw review! π Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met onze productkwaliteit en service, inclusief de duidelijke verpakking en snelle verzending. π¦π Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! βοΈπ§ Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Beste Baisiai, Bedankt voor de 5-sterrenreview! π We stellen uw positieve feedback zeer op prijs. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Testen weer ruim geslaagd.
Originele beoordeling
De laatste testen kwamen slecht uit de bus
Beste product, beste service en super snelle afhandeling
Beste B, Bedankt voor uw geweldige review! π We zijn vereerd om uw vertrouwen te verdienen en streven er altijd naar om de beste producten en service te leveren, met een supersnelle afhandeling. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Ik zou graag iemand aan de telefoon willen hebben voor informatie Groetjes
Beste Meike, Dank u wel voor uw review! π We begrijpen dat u behoefte heeft aan telefonische informatie en zullen uw feedback zeker in overweging nemen om onze service te verbeteren. Als u in de toekomst nog vragen heeft of als er iets is waarmee we u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Snelle levering en werkt prima
Beste Raymond, Bedankt voor uw review! π We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering en dat het product prima werkt. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Ben al jaren klant en heb eigenlijk niets te klagen. Bestellingen worden snel verzonden. Producten zijn van goede kwaliteit. Als je interesse hebt in wat HC verkoopt dan zeker goeie keus.
Beste cyrilio, Bedankt voor uw trouwe klantloyaliteit en voor het delen van uw ervaring! π We zijn verheugd om te horen dat u al jaren tevreden bent met onze producten en service. Ons team streeft er altijd naar om bestellingen snel te verzenden en producten van hoge kwaliteit te leveren. Het doet ons goed om te weten dat u dit waardeert. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Top levering en communicatie via what app. Heel belangrijk.
Beste Robin, Bedankt voor uw geweldige review! π We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze top levering en communicatie via WhatsApp. We vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor onze klanten en zijn blij dat u onze communicatie waardeert. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Goede en snelle levering
Beste Mike, Bedankt voor uw review! π We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de snelle levering. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Ok
Beste Krzysztof, Bedankt voor uw feedback! π Als er iets is waar we u mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Een fijn bedrijf waar hele aardige mensen werrken, en super kwalitijd hebben.. Toppie!!!
Beste Wilma, Dank u wel voor uw vriendelijke woorden! π We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van onze producten. Het is ons doel om een fijne ervaring te bieden aan al onze klanten, en we zijn blij dat we daarin geslaagd zijn. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Bij Homechemistry is het aanbod heel groot, ze hebben RC's die andere vendors niet hebben. Alle RC's hebben ook een mooie "op maat gemaakte" verpakking met een plaatje dat best goed bij de RC past, dat maakt het nog net wat aantrekkelijker. Whatsapp support is super goed en snel. Ben altijd vriendelijk te woord gestaan en mijn verzoeken zijn altijd naar wens afgehandeld.
Beste F, Bedankt voor uw uitgebreide review! π We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met ons grote aanbod en onze service. We doen ons best om een breed scala aan RC's aan te bieden die andere vendors mogelijk niet hebben, en we zijn blij dat u dit waardeert. Het is ook fijn om te horen dat u tevreden bent met onze op maat gemaakte verpakkingen, die het product nog aantrekkelijker maken. We streven ernaar om altijd goede en snelle ondersteuning te bieden via WhatsApp, en we zijn blij dat u dit heeft ervaren. Als u in de toekomst nog vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Goeie dienstverlening via WhatsApp vooral.
Beste Albert, Bedankt voor uw review! π We zijn blij dat u tevreden bent over onze dienstverlening, vooral via WhatsApp. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Goede produkten, snelle levering, leuke extra's en topprijzen. Hier raak je niet teleurgesteld!!!!!
Beste letje, Bedankt voor uw geweldige review! π We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we zelfs meer leveren dan beloofd. π We streven er altijd naar om onze beloften na te komen en onze klanten te verrassen met leuke extra's. Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze goede producten, snelle levering, leuke extra's en scherpe prijzen. We waarderen uw aanbeveling enorm! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee zitten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Alles wordt snel en in neutrale verpakking geleverd. Als de post.nl gewoon hun werk doen heb je het de volgende dag je bestelling in huis. Zodat je je scheikundige proefjes kunt uitvoeren en je studie object kunt afsluiten met een voldoende.
Beste Jan, Bedankt voor uw review! π We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en discrete levering. π¦ Daarnaast streven we ernaar om uw bestelling de volgende dag te bezorgen, zodat u snel aan de slag kunt met uw scheikundige proefjes en uw studieobject kunt afronden. π§ͺπ We waarderen uw feedback en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Mocht u nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Mijn pakket kwam op tijd. Helaas was postnl te langzaam met het bezorgen
Beste Estella, Bedankt voor uw review! π We zijn blij om te horen dat uw pakket precies op tijd is aangekomen. Helaas was PostNL wat aan de trage kant met de bezorging. π°οΈ We zullen uw feedback doorgeven aan onze bezorgpartner om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst wordt verbeterd. πΌπ Als u nog verdere vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! ππ§ Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Altijd top kwaliteit!!!
Beste Remon, Bedankt voor uw review! π We zijn verheugd om te horen dat u altijd tevreden bent met onze topkwaliteit producten. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Niet goed voor kop dit
Ontzettend snel in de bus (volgende dag, stevige neutrale envelop) en fijne kwaliteit 2-mmc. Leuk dat je er een extraatje bij mag uitzoeken om te testen (waardoor ik nu de 4-mpd ook leuk vindt, weet niet of dat nu zo positief is haha). Het maakt het het allemaal eigenlijk net iets te makkelijk om een RC te βonderzoekenβ. Maar dat ga ik geen negatief punt van home chemistry noemen!
Beste Ive, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! π We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze snelle verzending en de kwaliteit van onze 2-mmc. Ook vinden we het fijn dat u het leuk vindt om een extraatje uit te mogen kiezen, al kunnen we ons voorstellen dat het de verleiding om nieuwe RC's te "onderzoeken" iets te gemakkelijk maakt. Desondanks waarderen we uw positieve feedback! Als u nog verdere vragen heeft of ergens mee zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Top product een aanrader
Beste Anthony, Bedankt voor uw review! π We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met ons product en het aanraadt. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Het Home Chemistry Team π
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!