Aanrader
Beste R, Fantastisch om te horen! π Dank je wel voor je lovende woorden over onze kwaliteit en prijs. We streven er altijd naar om de beste producten aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Bedankt voor het aanraden van Homechemistry! π§ͺβ¨ We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Het Homechemistry π§ͺ
Beste Dennis, Hartelijk dank voor je geweldige review! π We zijn ontzettend blij om te horen dat je een prima ervaring hebt gehad met ons. Jouw feedback betekent heel veel voor ons. Bedankt voor je vertrouwen in Homechemistry! π§ͺβ¨ Met vriendelijke groet, Het Homechemistry π§ͺ
Topkwaliteit
Beste Stefanie, Wat een geweldige review, hartelijk dank! π We zijn enorm blij om te horen dat je onze service en kwaliteit als uitstekend ervaart. Jouw positieve feedback motiveert ons om elke dag ons beste beentje voor te zetten. Bedankt voor je vertrouwen in Homechemistry! π§ͺβ¨ Met vriendelijke groet, Het Homechemistry π§ͺ
Top service , goeie prijs kwaliteit verhouding, altijd op tijd geleverd , klantenservice antwoord altijd snel en een overzichtelijke webshop.
Beste Jeff, Bedankt voor je fantastische review! π We zijn super blij om te horen dat je onze service en kwaliteit top vindt. Het is geweldig om te weten dat je tevreden bent met onze prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering, en de snelle reacties van onze klantenservice. Ook fijn dat je onze webshop overzichtelijk vindt! Jouw positieve feedback maakt ons dag helemaal goed. Bedankt voor je vertrouwen in Homechemistry! π§ͺβ¨ Met vriendelijke groet, Het Homechemistry π§ͺ
Al hoewel post.nl er een potje van maakt en de laatste tijd mijn bestelling een aantal keer vertraagd geleverd is. Zijn Jullie altijd uiterst betrouwbaar en secuur me de bestellingen. Tezamen met de ruime bestel tijden en dagen. Voor mij een dikke 10.
Beste I, Bedankt voor je geweldige review! π We zijn ontzettend blij om te horen dat je onze service en betrouwbaarheid waardeert. Het spijt ons te horen dat PostNL de laatste tijd vertragingen heeft veroorzaakt, maar we zijn verheugd dat je toch zo tevreden bent met onze dienstverlening. Jouw positieve feedback motiveert ons om altijd ons beste beentje voor te zetten. Bedankt voor je vertrouwen in Homechemistry! π§ͺβ¨ Met vriendelijke groet, Het Homechemistry π§ͺ
Alleen Nl post werkte niet mee,heb vijf dagen moeten wachten was wel dat ik net voor het pinksterweekend besteld heb.
Beste Ad, Hartelijk dank voor je review! π We zijn blij om te horen dat je onze service heel goed vindt. Het spijt ons te horen dat de levering langer duurde vanwege het Pinksterweekend en problemen met de post. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en waarderen je geduld enorm. We blijven ons best doen om ervoor te zorgen dat onze producten zo snel mogelijk bij je aankomen. Nogmaals bedankt voor je feedback en voor het kiezen van Homechemistry! π§ͺβ¨ Met vriendelijke groet, Het Homechemistry π§ͺ
Prijzen per 'eenheid' relatief duur. Helemaal wanneer je dus maar één Item besteld en dan ook nog verplicht minimaal 4 euro moet betalen voor brievenbuspost-service. Maarrrr... Er zijn regelmatig acties via mail met interessante deals! Bijvoorbeeld 'bestel twee verschillende items en kies er een derde gratis bij' PLUS: omdat er in je winkelmandje dan dus drie eenheden staan, Geldt daarmee ook dat de brievenbuspost gratis is. Service is zeer goed en vriendelijk. (Over het algemeen krijg je binnen een uur zéker antwoord op je vraag via WhatsApp Dienstverlening: ruime openingstijden en bestelling wordt na betaling vrij vlot gereed gemaakt voor verzending.
Beste Gerrit, Hartelijk dank voor je uitgebreide en waardevolle feedback! π We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service, vriendelijkheid en snelle reacties via WhatsApp. We begrijpen je punt over de prijzen en verzendkosten. Daarom proberen we regelmatig interessante acties aan te bieden om het voor onze klanten aantrekkelijker te maken. We zijn blij dat je hier gebruik van hebt kunnen maken! Bedankt voor je vertrouwen in Homechemistry en voor het benadrukken van onze goede dienstverlening en ruime openingstijden. We blijven ons best doen om je verwachtingen te overtreffen! Met vriendelijke groet, Het Homechemistry Team π§ͺβ¨
Altijd,tip top in orde!
Beste Sigrid, Wat een fantastische review, hartelijk dank! π We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Jouw positieve feedback betekent heel veel voor ons. Bedankt voor het kiezen van Homechemistry! π§ͺβ¨ Met vriendelijke groet, Het Homechemistry π§ͺ
Altijd goede kwaliteit en levering !
Beste Richard, Wat een geweldige review, bedankt! π We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en levering van onze producten. Jouw positieve feedback motiveert ons om elke dag ons beste beentje voor te zetten. Bedankt voor je vertrouwen in Homechemistry! π§ͺβ¨ Met vriendelijke groet, Het Homechemistry π§ͺ
Kwaliteit van NEP laat soms wat te wensen over maar verder alles prima kwaliteit. En snelle levering en goede service I.c.m. Scherpste prijzen. Aanrader!
Snelle levering en eerlijke top kwaliteit producten
Beste Tarek, Bedankt voor je feedback! π We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering π en de eerlijke topkwaliteit van onze producten. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Home Chemistry ππ
Snelle levering, via app juiste informatie, leuke aanbiedingen.
Beste Angeline, Bedankt voor je feedback! π We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering π, de juiste informatie via onze app π±, en de leuke aanbiedingen π°. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Home Chemistry π
Je krijgt na een bestelling te hebben geplaatst altijd de momentele status van je order. Dat is gebruikelijk in de zakenwereld en wordt door mij erg gewaardeerd. Verder zijn de prijzen okΓ©, kwaliteit is sowie top. Kortom, prima zaak en zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel en de groeten uit Limburgβ
Beste Dennis, Bedankt voor je geweldige review! π We zijn blij dat je onze transparante orderstatusinformatie waardeert en dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. Het doet ons goed om te horen dat je onze zaak als prima beschouwt en dat je overweegt om opnieuw bij ons te bestellen. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten! Met vriendelijke groeten terug! ππ Home Chemistry
Goede service nadat mijn bestelling niet naar wens was. Snel contact en oplossing. Tevreden!
Originele beoordeling
De laatste bestelling die ik heb ontvangen zijn de tabletjes van slechte kwaliteit. Gisteren de eerste genomen en Waar de eerste twee x de tabletten goed stevig en hard waren ( de eerste twee bestellingen) zijn deze verkruimeld (duidelijk vochtig ) en is de werking zeer matig.
Super fast delivery and good experience thanks again
Dear Adam, Thanks for your review! ππ We're thrilled to hear that you had a super-fast delivery and a good experience with us. If you ever need anything else, don't hesitate to reach out! Best regards, Home Chemistry
Levering op tijd. Goed gecommuniceerd. Makkelijk contact via mail of app.
Beste S, Bedankt voor je review! ππ¦ We zijn blij dat je tevreden bent met onze levering, communicatie en de bereikbaarheid via mail of app. Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten! ππ§ Met vriendelijke groet, Home Chemistry
Fast, as expected
Dear P, Thanks for your review! We're glad we could meet your expectations and provide a speedy service. If you ever need anything else, feel free to reach out! ππ Kind regards, Home Chemistry
This webshop is very open for your questions and always polite. Easy to get in contact, provide information when you have questions. Great knowledge of their products and good recommendations for other options. Om
Dear Yvette, Thank you for your glowing review! π We're delighted to hear that you find our customer service open, polite, and easy to reach. Providing information and answering questions is our priority. We're glad you appreciate our product knowledge and recommendations. If you ever need assistance or have more questions, don't hesitate to reach out. Best regards, Home Chemistry
Heb weinig op en aanmerking. Altojd zeer tevreden! Helemaal fijn
Beste Marco, Bedankt voor je fantastische review! ππ We waarderen het enorm dat je altijd tevreden bent. Als er iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan weten. We blijven ons best doen om je de beste service te bieden! ππ¬ Met vriendelijke groet, Home Chemistry
Ik kan maar 1 ding zeggen en dat is TOP!
Beste Jeffrey, Bedankt voor je geweldige feedback! ππ We zijn blij dat je zo tevreden bent! Als er iets is waarmee we je kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. ππ‘ Met vriendelijke groet, Home Chemistry
De producten zijn van goede kwaliteit. Wel prijzig
Beste Ellen, Bedankt voor je review! π We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. We begrijpen dat de prijzen aan de hogere kant zijn en we waarderen je eerlijke feedback hierover. We blijven ons best doen om hoogwaardige producten aan te bieden tegen eerlijke prijzen. Met vriendelijke groet, Home Chemistry
Recommend
Dear Gel, Thank you for your recommendation! π We're glad to hear that you're satisfied with our service. Until next time! ππ Best regards, Home Chemistry
Gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Vragen worden snel en professioneel beantwoord. Levering is supersnel echt een aanrader.
Beste Eve, Bedankt voor je geweldige review! π We zijn blij dat je onze service als gemakkelijk, snel en betrouwbaar ervaart. Het is fijn om te horen dat je vragen snel en professioneel beantwoord worden en dat de levering supersnel is. Bedankt voor de aanbeveling! ππ Met vriendelijke groet, Home Chemistry
Ik ben een trouwe en eerlijke klant en ben zeer tevreden. Als klant ben Super tevreden met Home. Bij een probleem word ik geluisterd en werk van gemaakt. Vaak gaat het wat mis met de verzending en word wel geluisterd naar mijn probleem. Vriendelijke mensen achter de schermen die mijn klacht met een glimlach zenden. Ik blijf nog lang als klant zijnde. Klein puntje alleen te weinig kortingen hier. Bij nog meer aanbiedingen zou ik en velen anderen nog meer kopen. Zo word uw bedrijf groeien en bloeienZeer positief, en bedankt.
Beste Boyke, Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! π We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en de vriendelijkheid van ons team. Het spijt ons te horen dat er soms problemen zijn met de verzending, maar we waarderen het dat je ons de kans geeft om deze op te lossen. We nemen je feedback over de kortingen ter harte en zullen kijken naar mogelijkheden om meer aanbiedingen te kunnen doen. Bedankt voor je loyaliteit, we waarderen je als trouwe klant enorm en kijken uit naar een lange samenwerking! πΈπ¦ Met vriendelijke groet, Home Chemistry
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!