Snel, discreet en goed

Mis wel betalen via iDeal of betaallink

Prima opgelost

Er was iets mis gegaan met mijn bestelling maar dit is prima opgelost

Fantastisch, snelle levering, goede informatie!

Fantastisch, snelle levering, goede informatie

Gewoon geen blablablabla gewoon goed en service perfect

Zie boven

klasse

prima als je on gespek gaat altijd netjes

Betrouwbaar.

Goede kwaliteit en service! Mooi dat dit kan

Snel, altijd correct, altijd duidelijk

Je krijgt altijd wat je bestelt, communicatie is altijd snel, pakjes/pakketjes worden discreet ingepakt. Ook de klantenservice is goed.

To

Snelle goede betrouwbare service

Uitstekende producten

Niks te klagen. Gewoon uitstekend!

Tot tweemaal toe niet volledig ontvangen bestelling.

Waren alle bedrijven maar zo

Tot nu toe zeer goede ervaringen met dit bedrijf. De dagverzorging van post.nl voor brievenbus post laat helaas nog steken vallen. Scannen dat het bezorgd is en dan 2 dagen later (gelukkig ) alsnog bezorgen. Maar je schrikt als klant wel want digitaal lijkt het of ze het bezorgt hebben op een nder adres. Maar dat zal wel met hun personeelstekort te maken hebben en voldoen aan de eisen dat het dezelfde dag bezorg moet worden. Lang verhaal maar Home Chemistry is een aanrader

Goeie shit

Altijd goeie dingen gehad

Gewoon altijd netjes op tijd als je iets besteld

Top webshop

al talloze keren besteld, altijd snelle en goede service

goede producten

Breed assortiment, uitstekende dienstverlening.

Er is er een zeer uitgebreid assortiment voor de meest uiteenlopende stoffen. Als je iets nodig hebt of een vraag, krijg je snel en op een vriendelijke en deskundige manier antwoord. Discrete, snelle levering. Kan ik aanbevelen!

Beste onder de research shops

Snelle levering, goed advies, klantvriendelijk en snelle reactie op vragen.

Keurig Verzonden en per briefpost.

Keurig per post en niet lang op de bestelling te wachten.

Snel, duidelijk en fijn contact met de klantenservice!

Mijn bestelling was op een vrijdag voor 5 uur geplaatst maar die dag niet op de post gedaan zoals vermeld staat op de site. Ik had jullie geappt i.v.m. hoe/wat/wanneer met mijn bestelling. Jullie boden gelijk excuses aan en ik kreeg korting bij mijn volgende bestelling. (Kleine foutjes maken is menselijk kan iedereen overkomen dus zeer goed opgelost). Bestelling is altijd netjes ingepakt en snel bezorgd. Kortom helemaal top!

Snel

Wszystko na najwyższym poziomie jakosci

Verry good and verry quick

Simply the best

Echt de beste in al je onderzoek mogelijkheden. Leuke acties, geweldig assortiment, goede klantenservice en uitstekende kwaliteit.

Snelle leveringen nog nooit meegemaakt, dat iets niet aankwam.

Producten zijn voor zover ik kan beoordelen zonder professioneel lab wat ze zeggen te zijn. Als je de producten, tegen het advies in toch voor persoonlijk gebruik toepast, met andere woorden je eigen onderwerp van onderzoek wordt, is dat potentieel gevaarlijk voor je gezondheid en zijn er producten die zeer verslavend zijn, want dat is iets wat een brein graag doet, verslaafd worden (kost minder denkkracht). Bovendien ben je aan heel veel dingen verslaafd, je hangt niet in het niets, je hebt van alles constant nodig om überhaupt te bestaan en dat gaat gepaard met veel lijden. Wat goed is voor mij is dat, zolang ik besta, voor een heleboel andere organismen niet. Wat aanbevelen betreft, dat ga ik niet doen. Ik ben het resultaat van miljarden jaren evolutie, een gemakkelijk te maken wegwerp en recyclebare nazaat van de een of andere oer-cel. Dat vind ik geen condities die het zinvol maken iets al dan niet iets aan te bevelen.

Dikke prima!

Had een golden ticket gewonnen en mocht wat gratis uitzoeken. Dikke prima dus en de afhandeling gaat ook altijd zonder problemen. Aanrader dus.

Tevreden

Snel bezorgd en goed product

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!