Zoals het hoort

Geen problemen ervaren. Betrouwbaar!

Quality and fast delivery

DuΕΌy asortyment, kaΕΌdy znajdzie coΕ› dla siebie

• PoleciΕ‚byΕ› nas? Tak

Alles top!

Goede kwaliteit van de producten, niet duur en zeer snel met het verwerken van zowel de betaling als de verzending! Absoluut betrouwbaar dus, wat wil je nog meer?

Super lieve mensen, en goeie kwalitijd om te testen..geen slechte ervaringen.

Altijd top

En optijd weer een extra aanbieding erop, en nog keus voor n extra chem

Heel fijn dat de bezorging zo supersnel is! Als altijd genieten geblazen!

Super snelle en vriendelijke service!

Ik had id wk voor Koningsdag een verkeerde bestelling ontvangen. Dezelfde dag kon ik de bestelling retour verzenden en ontving ik de volgende dag de juiste bestelling, plus wat extra's als goedmakertje! Helemaal top dus!

Goede service, snelle levering als beloofd.

Zie boven

Bestelling om 19:30 geplaatst volgende dag in huis gekregen met een extra'tje.

Snel en goed.

Altijd goede en snelle service.

Tevreden

Snel en compleet geleverd

goede chemische winkel

snelle en efficiΓ«nte klantenondersteuning, en de producten kwamen altijd de dag na aankoop aan. hun promoties zijn geweldig

ik ben erg tevreden

Ik heb mijn bestellingen altijd op tijd ontvangen, ik heb hier geen problemen mee gehad.

Maar de pillen helpen niet echt

Genoeg keus, Bestelling altijd de volgende dag in huis. Geweldige service doen wat ze beloven . Thanxs HC

In 1 woord....PERFECT!!!

Snel, discreet, veilig en altijd hulp via de app indien nodig...dus zoals ik al zei in 1 woord PERFECT!!! heb al veel vrienden en collega's deze site aangeraden en ik blijf een vaste klant!

Voor ieder wat wils!

HomeChemistry in 4 woorden: Goedkoop, snel, discreet verzonden en vriendelijk contact. Prima ervaringen voor mij. Blijf terugkerende klanta HomeChemistry in 4 words: Cheap, fast, discreet shipping and friendly contact. Great experiences for me. Eill stay a returning customer!

Fantastische service, topkwaliteit, goeie prijs

Goede nette snelle service

Een enkel keertje problemen gehad met levering, per direct opgepakt en opgelost

Goede, snelle levering en goed product!

Overzichtelijke site, geld was makkelijk over te maken, levering was snel en het product is goed. Kortom een aanrader. Het zou wel handiger zijn als betalingen gewoon via iDEAL zouden kunnen!

Betrouwbaar

Ze verpakken het discreet in ook als het maar een brievenbuspakket is. Erg tevreden met de snelle levering en de verschillende middelen die ik heb gekocht

Gewoon goed, juiste spullen optijd geleverd

Zie hierboven, juiste spullen optijd geleverd, wat wil een mens nog meer.

Niks anders dan top!

Geweldige service en Super snelle levering (1 hooguit 2 werkdagen)! Zo niet, via de app (zelfs in de avonduren en feestdagen) word er vaak direct je vraag beantwoord! Zelf ervaren. Je pakket word zeer discreet geleverd (onder andere als bouwpakket) Ook brievenbuspakketten zonder track and trace code komen vaak gewoon netjes de volgende dag aan, hooguit die dag erna, zo niet ligt dat aan postNL en zeker niet aan hun! Heb zover meerdere malen besteld en nooit problemen ervaren!

Vrij snel en netjes verpakt

Word vrij snel geleverd en altijd discreet

Altijd goede service en producten!

Beste website

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!