Vertrouwd,..en snel!

De ervaring is precies zoals beloofd!

Gewoon fantastische service

HomeChemistry is geweldig in ruime keus, dus voor ieder wat wils. En voor als je vragen hebt over een bepaald product of iets, dan wordt je snel geholpen door hun WhatsApp klantenservice. Ben al enige tijd klant, en hoop nog lang gebruik te kunnen maken van jullie fantastische dienst.

Top bedrijf

Snel en beste kwaliteit

Altijd goed

Doen wat ze beloven! Bestelling altijd op tijd en kwaliteit is top!

Kwaliteit

Prijs echt laag. kwaliteit echt hoog

Ik zie veel negatieve reviews op threads forums ect. Maar na een aantal herbestellingingen denk ik dat homechemistry in n kwaad daglicht wordt gezet door de rivaliserende markt. Ik kan 't nooit zeker weten uiteraard want ik zit niet in die game. Maar. Jullie zijn wel mijn go to voor 90% van mn inkopen vanaf 3 weken geleden ongeveer. Peace en love naar iedereen van homechemistry

Kan beter

Verkeerd product ontvangen, omslachtig om alsnog het juiste product te krijgen. De toezegging dat er een compensatie zou volgen , heb ik helaas niks van gemerkt. Het is uiteindelijk wel allemaal goed gekomen

Na jaren nachtmerries eindelijk slapen.

Mijn arts wilde niet meewerken aan slaapmedicatie. Nu meermaals benzodiazepines besteld. Door post traumatische stress sliep ik nauwelijks. Levering, perfect en goed geanonimiseerd. Ik slaap eindelijk weer normaal. Nachtmerries heb ik nog zelden. Voorheen om het uur wakker. Zeker blijf ik vaste klant.

top bedrijf

Ruime keuze, VEEL goedkoper EN beter dan anderen die ik al had geprobeerd. Met een "nieuwe leverancier" ben je altijd een beetje voorzichtig, ik wel natuurlijk dus ik had eerst wat kleine verpakkingen besteld, nou, een ding weet ik zeker, ik blijf. Niet alleen om de prijs en de snelheid maar vooral omdat ik merkte dat bij bepaalde dingen de kwaliteit gewoon beter was!

Snelle en zeer discrete levering.

Altijd snel en zeer discreet.

Snelle levering en doet wat ie beloofd

2e keer besreld en gaat gewoon goed alles en snelle levering

Goede

Perfecto

Snel en simpel

Snel en simpel

Prima service en levering!

Ga zo door!

Binnen 24 uur geleverd. Makkelijk bestellen via website! En een telefoonnummer om mee te chatten. Snel antwoord en komt betrouwbaar over.

Bestelling wordt snel geleverd

Binnen 24 uur had ik het pakketje in huis in neutrale verpakking.

Goede en vriendelijke service

Er was iets met een bestelling niet helemaal goed gegaan. Hier werd netjes op gereageerd en is er gezorgd voor een prima oplossing.

Goede kwaliteit en goede service en levering

Top ga zo door

Uitstekende service en scherpe prijzen

Niks behalve tevredenheid.

Zeer goede service

Ze leveren snel en netjes alles zoals beloofd en als er ooit wat mis gaat, ik heb ooit per ongeluk 2 keer dezelfde betaling gedaan, dan corrigeren ze het heel snel en zonder dat de klant er veel moeite voor hoeft te doen, kortom super service.

Betrouwbaar

Alles netjes duidelijk en ook nog eens snel geleverd.

Kon niet beter

De bestelling kwam precies zo binnen dan aangegeven

Betrouwbaar en snel

Ik heb hier al meerdere keren verschillende producten besteld. In mijn ervaring is de kwaliteit goed. Daarnaast is de levering snel en discreet. EΓ©n keer had ik per ongeluk een foutje gemaakt met de betaling. Dit is snel en vakkundig opgepakt door de klantenservice.

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!