Betrouwbaar en snel

Ik heb hier al meerdere keren verschillende producten besteld. In mijn ervaring is de kwaliteit goed. Daarnaast is de levering snel en discreet. EΓ©n keer had ik per ongeluk een foutje gemaakt met de betaling. Dit is snel en vakkundig opgepakt door de klantenservice.

Top verkoper

Altijd keurig snel geleverd en 1 maal verkeerd item gekregen maar dat was de volgende dag direct opgelost Echt super

Goede kwaliteit, prijs en service

Een van de betere RC shops. Veel aanbod en goede service. Prijzen competitief, zeker met aanbiedingen en stapelkortingen. Kwaliteit altijd op orde, een enkele keer iets minder dan perfect, dat zal aan de batch hebben gelegen, maar dan nog steeds ruim voldoende. Zeer betrouwbaar, discreet en snel.

Snelle levering en leuke acties

Snel in huis en goede kwaliteit

Geen gedoe, snel en goedkoop. Goeie klantenservice bij vragen.

Vaak besteld, foute pakken

Bestell de wat en wat volgt was dat het pnvolledig was en een pakje ze hadden om gewisselt ze zijn nu een klant kwijt

Erg tevreden klant!

Wij bestellen al heel lang hier en altijd top! Snelle levering en kwaliteit altijd op orde.

Snelle levering prima kwaliteit

Fantastisch 4 jaar vate klant en nooit spijt

Klantenservice is top Kwaliteit is top Prijzen zijn top Verzending is top Honderde bestellingen gedaan bij dit bedrijd wn mocht er ooit wat mis gaan. Stuur een appje. En je krijgt binnen een paar minuten een oplossing en tis geregeld. Dit heb ik maar 2x hoeven doen over een totaal van wel bijna 1000 units die ik hier gekocht heb. Top mensen!

Toppie

Top service!

Homechemistry is een bedrijf met een ruim assortiment aan producten voor een relatief goede prijs. Al meerdere malen een bestelling geplaatst en ontvangen. Een enkele keer bleek de bestelling niet in orde en moest ik contact opnemen met de klantenservice. Dit verliep eenvoudig, waarna de bestelling alsnog in orde werd gemaakt. Het enige nadeel aan dit bedrijf is dat men alleen betalingen kan doen middels overboeking. 'Ideal' of crediet card betaalopties ontbreken en dat kan argwaan opwekken, al is dat nergens voor nodig.

Super service

Netjes, altijd op tijd verzonden. Netjes verpakt. Super klantenservice die meer waarde hecht aan behouden van klanten dan het hoognodig willen werven ervan. Dat is nog eens goede service, marketing en strategie. Top!

Ik had wat vragen en kreeg hier uitgebreid antwoord op

zeer goed en betrouwbaar

ben zeer tevreden , , zeer goed product en snelle levering

Snelle en correcte levering.

Tevreden

Helemaal toppy

Snelle goede levering. Netjes anoniem verpakt ook. Top om aan te bevelen.

Good experience

Good service .

Super service

Alle producten mooi op tijd

Goed en betrouwbaar

Duidelijk, vlotte en snelle levering zoals altijd!

Betrouwbaar en altijd snel geleverd

Fantastische service en kwaliteit

Altijd geweldige kwaliteit en supersnelle levering tegen superscherpe prijzen. EΓ©n keer een pakje kwijtgeraakt in de post, toen hebben ze ondanks dat ik zelf gekozen had voor verzenden zonder verzekering een nieuwe zending gestuurd. Kan ze niet genoeg aanbevelen.

Betrouwbaar.

Top: ruime keuze in producten. Vandaag voor 19:30 besteld morgen in huis. Ik doe onderzoek in opiaten, voor pijnstillers een ruime keuze. Tip: ik mis bij de producten de reviews en wat voor effecten de medicatie kunnen hebben. Combineer opiaten nooit met benzodiazepinen want hierdoor kun je in een psychose ( zoals ik) raken.

Quality products, good weights, sharp delivery, fair prices.

Quality products, good weights, sharp delivery, fair prices.

Ik wacht nog op mijn bestelling

Zie boven

Snelle levering en goed spul

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!