Geen problemen gehad

Goede service ook als je vragen hebt over je pakket.

SUPER en SUPER service

In 1 woord : Geweldig !

Snel en gemakkelijk

Goedkoop

goede producten, snelle levering en voor problemene wordt neen schappelijke oplossing gezocht. Vriendelijk personeel die je goed mogelijk willen helpen

pure liefde

heerlijk bedrijf ,snel en netjes . mooi verpakt .

perfect!

Goede service, snelle bezorging, goed klantencontact. Uitstekende kwaliteit,

Goed producten

Snelle levering met variatie van keuzes

Snelle en fijn service

Door het winnen van het gouden ticket mocht ik 4 gratis items uitzoeken. Er zat echt geen addertje onder het gras. Dus kon ik wat andere items uitproberen die ik normaal nooit geprobeerd zou hebben. Echt een heel eerlijk en fijn bedrijf!!!!

Martin

Uitstekend!

Altijd goed!

Best ever

Zeer prettig

Beste service aardige mensen goed geregeld en altijd optijd

Wat ik wil kopen blijf ik duur vinden dus niet meer van plan maar voor de rest zijn de standaard dingen hier het goedkoopst en verder geen peoblemen mee gehad.

Als je bestelling aankomt, is het niet optijd

De klantenservice is vriendelijk maar mijn laatste post bestelling is nooit boven binnen gekomen. Ook is het jammer d er op de site staat dat ze je pakket dezelfde werkdag verzenden als voor 19.30 uur bestelt, maar dat is ook niet gelukt gister helaas. Ik had het pakket graag vandaag willen hebben.

Only a good experience

Quick and discreet delivery and always a gift :)

Tevreden

Altijd super op tijd geleverd EM. Correct

Mooi als ik die golden ticket zou krijgen na al die jarenn loyaliteit!

Super duper, aanbod, en support ofcourse topnotch! Zou haast denken dat t ook mensen zijn op support. Groetjes

Nog altijd super tevreden

De testen die wij doen zorgen altijd voor positieve reacties.

Altijd goed!

Goeie snelle service, punctueel en fijne producten ook. Nog nooit een slechte ervaring gehad. Zou het zeker aanraden!

Goede producten en snel verstuurd.

Goed overzichtelijke site. Makkelijk om bij te bestellen. Goede producten en snel met verzenden. Kort om, een fijn bedrijf om je scheikundige grondstoffen bij te bestellen. O ja, en vriendelijke lui, dat is toch ook wel belangrijk. ;-)

goed geregeld

goed product, goede communicatie,

Top, altijd prima service

Bestellingen worden altijd prima geleverd. Bij problemen mailen ze je even.

prima service alleen gaten in de voorraden

op en top alleen wat ik graag wil is meestal niet op voorraad. en bij schaarste stijgen de prijzen belachelijk hoog

Snel

Geen problemen

Altijd goed

Goede levering, en goede producten.

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!