Beste Toon, Fantastisch om te horen dat je tevreden bent! π We streven altijd naar uitmuntendheid in onze producten en service. πΌ Bedankt voor je steun en vertrouwen in Homechemistry! π We zullen blijven werken aan het leveren van topkwaliteit en uitstekende klantenservice. πͺ Met vriendelijke groet, Het team van Homechemistry π§ͺπ
Goeie korting en hoge kwaliteit
Beste L, Wow, bedankt voor het geweldige compliment! π We zijn trots om bekroond te worden als de beste in Nederland en streven er altijd naar om hoogwaardige producten te leveren tegen de beste prijzen. πͺ Onze klanten verdienen het beste en daarom bieden we graag goede kortingen aan. Bedankt voor je vertrouwen in Homechemistry! π Met vriendelijke groet, Het team van Homechemistry π§ͺπ
Enige opmerking sinds een paar maanden is dr bromazolam minder sterk. Maar misschien maar beter ook ik noem ze hulken sterk spul
Beste Martijn, Bedankt voor je feedback! π We waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. We zullen zeker kijken naar de kwaliteit van onze producten, inclusief dr bromazolam. Veiligheid staat bij ons voorop! Bedankt voor het vertrouwen in onze producten, we zullen altijd streven naar het bieden van hoogwaardige en veilige producten. πͺπ Met vriendelijke groet, Het team van Homechemistry π§ͺπ¨βπ¬
Vele bestellingen gedaan, altijd rap aangekomen. Enkele keer verkeerde product gekregen (duidelijk op verpakking) na mail contact goede product gekregen incl. Vergoeding verzendkosten. Ook dit ging makkelijk en snel. Zeer klantvriendelijk. Enige kritiekpunt vind ik de 'kies een gratis product' acties. Hier zit een risico in. Mensen worden mogelijk verleid een experiment aan te gaan waar ze mogelijk nog niet aan toe zijn, of zelfs afhankelijk van worden. Sommige explosies zijn zo mooi dat je ze steeds vaker wil zien nietwaar ;-)
Beste Pieter, Wat een geweldige feedback! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle levering en dat eventuele problemen snel zijn opgelost. Onze klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel! Bedankt voor je eerlijke feedback over de 'kies een gratis product' acties. We zullen zeker nadenken over mogelijke verbeteringen. Bedankt voor je vertrouwen in Homechemistry! We staan altijd voor je klaar. ππ Met vriendelijke groet, Het team van Homechemistry π§ͺπ
Professioneel bedrijf dat nog super service en geweldige deals levert!!!
Beste MMH, Wat fantastisch om te horen dat je ons bedrijf als professioneel ervaart en tevreden bent over onze super service en geweldige deals! π Bij Homechemistry streven we er voortdurend naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het doet ons goed te weten dat we daarin slagen. πΌ Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! We blijven ons inzetten om hoogwaardige producten te leveren tegen concurrerende prijzen, en om onze service continu te verbeteren.π Met vriendelijke groet, Het team van Homechemistry π§ͺ
Snel, zuiver en betrouwbaar!!!
Beste Barend, Wat geweldig om te horen dat je onze service snel, zuiver en betrouwbaar vindt! π Bij Homechemistry streven we er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden, en jouw tevredenheid staat voorop. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! We zullen blijven werken aan het handhaven van onze hoge normen en het bieden van kwaliteitsproducten en -service aan al onze klanten. Met vriendelijke groet, Het team van Homechemistry π§ͺ
snelle levering en goed product
Beste David, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service! π Bij Homechemistry streven we er altijd naar om onze klanten een snelle levering en hoogwaardige producten te bieden. ππ¨ Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en het doet ons goed te weten dat we daarin slagen. Bedankt voor je positieve feedback! We blijven ons best doen om je de beste winkelervaring te bieden. πΌ We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Homechemistry π§ͺ
goede prijzen, mooie producten
Beste Luca, Wat fantastisch om jouw positieve feedback te ontvangen! π Bij Home Chemistry streven we altijd naar topkwaliteit producten tegen de beste prijzen. π We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met zowel de kwaliteit van onze producten als onze prijzen. π We zullen blijven werken om jou en al onze klanten te voorzien van prachtige producten tegen betaalbare prijzen. Bedankt voor jouw vertrouwen in Home Chemistry! π« Met vriendelijke groet, Home Chemistry π§ͺ
Ik krijg goed gevoel van dit bedrijf.
Beste John, Wat geweldig om te horen dat je een goed gevoel krijgt van ons bedrijf en onze producten waardeert! π We streven er altijd naar om eerlijk en oprecht te zijn in alles wat we doen, en we zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en het doet ons goed te weten dat we daarin slagen. Bedankt voor je mooie woorden en je vertrouwen in ons bedrijf. We blijven ons best doen om je de beste ervaring te bieden, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Homechemistryπ§ͺ
Goede service, snelle levering en uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Niets op aan te merken.
Beste Vera, Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service, snelle levering en prijs-kwaliteitverhouding! π Bedankt voor je positieve feedback! π₯° Groeten, Homechemistry
Snel en vriendelijke communicatie. Goede producten en ruim het aantal wat besteld was. Ik heb gelijk meet besteld.
Beste J, πππ« Wat fijn om te horen dat onze service en producten aan je verwachtingen hebben voldaan! We doen ons best om onze klanten blij te maken. Bedankt voor je herhaalbestelling en het delen van je positieve ervaring! We staan altijd klaar om je te helpen, dus aarzel niet om weer bij ons langs te komen! ππ¬ Met vriendelijke groeten, HomeChemistry π§ͺ
Prijs en kwaliteit zijn goed
Beste Evert, πββοΈπ¨π¦ Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle bestel- en bezorgservice! We streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk te bedienen. En natuurlijk zijn we blij dat je de prijs-kwaliteitverhouding waardeert! Bedankt voor je feedback en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! π°π¬ Met vriendelijke groeten, HomeChemistry π§ͺ
Altijd een correcte verzending. En snel. Prima bedrijf. Kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Goede producten.
Beste Mart, πππ¦ We zijn zo blij om te horen dat je onze service als uitstekend ervaart! Ons team streeft er altijd naar om correcte en snelle verzendingen te garanderen. Bedankt voor je vriendelijke woorden en het compliment! We zijn trots om als voorbeeld te dienen en blijven ons best doen om hoogwaardige producten en service te leveren! πͺππ¬ Met vriendelijke groeten, HomeChemistry π§ͺ
De bestelde artikelen, ongeacht of dit wordt verzonden via pakketpost of brievenbuspakje, altijd goed aan. De bestelde artikelen voldoen aan de verwachting.
Beste Rob, πππ¦ Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering! We doen ons best om ervoor te zorgen dat al onze zendingen veilig en op tijd aankomen, of het nu via pakketpost of een brievenbuspakje is. En natuurlijk zijn we blij dat onze producten aan je verwachtingen voldoen! Bedankt voor je positieve feedback en vertrouwen in HomeChemistry! ππ¬ Met vriendelijke groeten, HomeChemistry π§ͺ
Nou, de winkel beviel me weer. Door een fout in het systeem kon ik het cadeau dat ik nodig had niet kiezen, maar de telefoniste hielp en in deze situatie kreeg ik uiteindelijk wat ik nodig had en zoveel als ik had moeten hebben. Voordat ik tijd had om me te verheugen, arriveerde een van de 50 gouden tickets in mijn e-mail. Het was heel onverwacht en ongelooflijk aangenaam. Ik begon me meteen af ββte vragen: wie ben ik? Onwettige zoon van een winkeleigenaar? of de toekomstige echtgenoot van de dochter van de eigenaar van het laboratorium? Iedereen weet tenslotte dat 'alles is opgetuigd' en alleen hun eigen overwinning, maar nee)) en ik ben hiervan het bewijs %) in mijn geval - het is gewoon geluk .....%). het winnende systeem werkt.%) en ik wens jullie allemaal hetzelfde geluk
Beste Serhij, Wat geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad in onze winkel! π Het is fantastisch dat onze telefoniste je heeft kunnen helpen en dat je uiteindelijk het cadeau hebt gekregen dat je nodig had. π En dan nog die gouden ticket in je e-mail, dat is echt onverwacht en superleuk! π Het is begrijpelijk dat je je afvraagt waarom juist jij dit geluk hebt gekregen. Misschien ben je wel de onwettige zoon van de winkeleigenaar of de toekomstige echtgenoot van de dochter van de eigenaar van het laboratorium! π Hoe dan ook, het is geweldig om te zien dat ons winnende systeem voor jou heeft gewerkt. π« Gefeliciteerd met je gouden ticket! π We hopen dat het je veel plezier en voordelen zal brengen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te verwelkomen in onze winkel. ποΈ Met vriendelijke groet, Homechemistry π§ͺ
Snelle levering, Goeie kwaliteit, vriendelijke en behulpzame klantenservice! En vaak leuke acties!
Beste Danielle, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service! π Snelle levering, goede kwaliteit, vriendelijke klantenservice en leuke acties zijn onze prioriteiten! π Bedankt voor je positieve feedback! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. ποΈ Met vriendelijke groet, Homechemistry π§ͺ
Bestel al jaren hier en altijd goed geholpen en natuurlijk super kwaliteit. Leuke aanbiedingen en altijd snel geleverd. beste webwinkel om je chemicals te bestellen!
Beste Mike, Wow, wat geweldig om te horen dat je al jarenlang tevreden bent met onze service! π We zijn blij dat we je altijd goed hebben kunnen helpen en dat je altijd kunt rekenen op superieure kwaliteit. π Onze leuke aanbiedingen en snelle levering maken het winkelen bij ons nog beter! π Bedankt voor je lovende woorden en je jarenlange steun. We blijven ons best doen om je de beste winkelervaring te bieden! ποΈ Met vriendelijke groet, Homechemistry π§ͺ
prima servis
Beste Henk, Bedankt voor je positieve feedback over onze service! π We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen. Als je tevreden bent, zijn wij dat ook! π Aarzel niet om ons te benaderen als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt. We staan altijd voor je klaar! ποΈ Met vriendelijke groet, Homechemistry π§ͺ
Al jarenlang ervaringen met hun en altijd perfect. Mocht er eventueel een probleem zijn word dat altijd snel op gelost.
Beste Jarno, Wat fantastisch om te horen dat je al jarenlang perfecte ervaringen hebt met ons! π We waarderen je trouwe steun enorm. Ons team streeft er altijd naar om eventuele problemen snel en efficiΓ«nt op te lossen, omdat jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is! π Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen, en als er in de toekomst iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! ποΈ Met vriendelijke groet, Homechemistry π§ͺ
Tot nu toe 2 verschillende producten kunnen testen en beide super goed
Beste P, ππ Geweldig om te horen dat je twee verschillende producten van HomeChemistry hebt getest en dat ze allebei super goed zijn bevallen! Bedankt voor je positieve feedback! π We hopen dat je blijft genieten van onze producten en staan altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of suggesties. Tot de volgende keer! ποΈπ« Met vriendelijke groeten, HomeChemistryπ§ͺ
Trouwe klant, al jarenlang. Goede service/assortiment en snelle levering.
Beste Robina, ππ Wat geweldig om te horen dat je al jarenlang een trouwe klant bent van HomeChemistry! We zijn zo dankbaar voor je loyaliteit en waardering voor onze producten en service. π Ons team streeft er altijd naar om consistentie, betrouwbaarheid en een uitstekend assortiment te bieden, samen met snelle levering. πΌπ Bedankt voor je vertrouwen in ons, en we kijken ernaar uit om je nog vele jaren van dienst te zijn! ππ Met vriendelijke groeten, HomeChemistryπ§ͺ
Kwaliteit producten, misschien soms iets te weinig informatie. Altijd discreet en mooi op tijd door de brievenbus! Mijn complimentteten
Beste Bas, ππ Fijn om te horen dat je tevreden bent met de goede kwaliteit van onze producten en de mooie verpakking! π We zullen zeker je feedback ter harte nemen over het verstrekken van meer informatie, om ervoor te zorgen dat je altijd goed geΓ―nformeerd bent. π Ons team is blij dat je onze discrete en tijdige levering waardeert. π°οΈπ¬ Bedankt voor je complimenten en voor het kiezen van HomeChemistry! ππ Met vriendelijke groeten, HomeChemistryπ§ͺ
Excellent logistics as well as customer service. Reliable on time delivery. Oplossingsgericht.
Dear JRK, ππ Wonderful to hear that you've had excellent experiences with HomeChemistry for years! We're delighted that you're satisfied with both our logistics and customer service. ππ¬ Our team always aims to be solution-oriented and ensure reliable, on-time delivery of your orders. β°π¦ Thank you for your positive feedback and for choosing HomeChemistry as your supplier! ππ Kind regards, HomeChemistryπ§ͺ
Sinds enkele jaren mijn enige go-to online vendor. Altijd en dan ook echt altijd alles ontvangen zoals beschreven in de advertenties. Bedankt toppers!
Beste Sandwich, ππ We zijn zo blij om te horen dat je onze producten en service als absoluut perfect ervaart! Jouw tevredenheid betekent alles voor ons. ππ¦ Het is geweldig om te weten dat je ons al enkele jaren als je enige online leverancier vertrouwt. πΌπ Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen en voor het aanbevelen van HomeChemistry met een 10/10! ππ We blijven ons best doen om aan je verwachtingen te voldoen en kijken ernaar uit om je nog vele jaren van dienst te zijn! ποΈπ« Met vriendelijke groeten, HomeChemistryπ§ͺ
Snel geleverd zoals besteld, ook eens golden ticket gekregen en idem zo goed geleverd
Beste Javd, ππ Geweldig om te horen dat je onze snelle en goede service waardeert! We zijn blij dat je bestellingen snel en zoals gevraagd worden geleverd. π¦π Het is fantastisch dat je zelfs een golden ticket hebt ontvangen en dezelfde geweldige service hebt ervaren. ποΈπ Bedankt voor je positieve feedback en voor het kiezen van HomeChemistry! We blijven ons best doen om je te verrassen en tevreden te stellen. ππ« Met vriendelijke groeten, HomeChemistry π§ͺ
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!