Beste in NL

Goeie korting en hoge kwaliteit

Tip top

Enige opmerking sinds een paar maanden is dr bromazolam minder sterk. Maar misschien maar beter ook ik noem ze hulken sterk spul

Betrouwbaar, snel en goede service

Vele bestellingen gedaan, altijd rap aangekomen. Enkele keer verkeerde product gekregen (duidelijk op verpakking) na mail contact goede product gekregen incl. Vergoeding verzendkosten. Ook dit ging makkelijk en snel. Zeer klantvriendelijk. Enige kritiekpunt vind ik de 'kies een gratis product' acties. Hier zit een risico in. Mensen worden mogelijk verleid een experiment aan te gaan waar ze mogelijk nog niet aan toe zijn, of zelfs afhankelijk van worden. Sommige explosies zijn zo mooi dat je ze steeds vaker wil zien nietwaar ;-)

Snelle levering en betrouwbaar....

Professioneel bedrijf dat nog super service en geweldige deals levert!!!

Snel, zuiver en betrouwbaar!!!

Snel, zuiver en betrouwbaar!!!

snelle levering en goed product

snelle levering en goed product

kwaliteit

goede prijzen, mooie producten

Eerlijk en oprecht bedrijf goede kwaliteit producten

Ik krijg goed gevoel van dit bedrijf.

Uitstekende prijs en kwaliteit

Goede service, snelle levering en uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Niets op aan te merken.

Snel vriendelijk

Snel en vriendelijke communicatie. Goede producten en ruim het aantal wat besteld was. Ik heb gelijk meet besteld.

Snel bestellen en snel in huis

Prijs en kwaliteit zijn goed

Altijd uitstekende service

Altijd een correcte verzending. En snel. Prima bedrijf. Kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Goede producten.

Altijd goede en snelle levering

De bestelde artikelen, ongeacht of dit wordt verzonden via pakketpost of brievenbuspakje, altijd goed aan. De bestelde artikelen voldoen aan de verwachting.

Ik heb een Gouden Ticket gewonnen!

Nou, de winkel beviel me weer. Door een fout in het systeem kon ik het cadeau dat ik nodig had niet kiezen, maar de telefoniste hielp en in deze situatie kreeg ik uiteindelijk wat ik nodig had en zoveel als ik had moeten hebben. Voordat ik tijd had om me te verheugen, arriveerde een van de 50 gouden tickets in mijn e-mail. Het was heel onverwacht en ongelooflijk aangenaam. Ik begon me meteen af ​​te vragen: wie ben ik? Onwettige zoon van een winkeleigenaar? of de toekomstige echtgenoot van de dochter van de eigenaar van het laboratorium? Iedereen weet tenslotte dat 'alles is opgetuigd' en alleen hun eigen overwinning, maar nee)) en ik ben hiervan het bewijs %) in mijn geval - het is gewoon geluk .....%). het winnende systeem werkt.%) en ik wens jullie allemaal hetzelfde geluk

Alleen maar goede ervaringen mee

Snelle levering, Goeie kwaliteit, vriendelijke en behulpzame klantenservice! En vaak leuke acties!

goede en snelle service, leuke aanbieding en acties!

Bestel al jaren hier en altijd goed geholpen en natuurlijk super kwaliteit. Leuke aanbiedingen en altijd snel geleverd. beste webwinkel om je chemicals te bestellen!

top

prima servis

prima bedrijf en producten

Al jarenlang ervaringen met hun en altijd perfect. Mocht er eventueel een probleem zijn word dat altijd snel op gelost.

Boven verwachting

Tot nu toe 2 verschillende producten kunnen testen en beide super goed

Consistent en betrouwbaar

Trouwe klant, al jarenlang. Goede service/assortiment en snelle levering.

Goede kwaliteit, knap verpakt

Kwaliteit producten, misschien soms iets te weinig informatie. Altijd discreet en mooi op tijd door de brievenbus! Mijn complimentteten

Excellente ervaringen sinds jaren

Excellent logistics as well as customer service. Reliable on time delivery. Oplossingsgericht.

Absoluut perfect. Zowel in kwaliteit als in levering en verpakking. 10/10 aan te raden.

Sinds enkele jaren mijn enige go-to online vendor. Altijd en dan ook echt altijd alles ontvangen zoals beschreven in de advertenties. Bedankt toppers!

Snelle en goede service

Snel geleverd zoals besteld, ook eens golden ticket gekregen en idem zo goed geleverd

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!