Als de keuze is gemaakt Maar bij voorbeeld in de ochtend vroegbesteld heb ik zo iets van verstuur dan ook alvast een deel of lading
Beste Willem, ππ We zijn blij om te horen dat je over het algemeen tevreden bent met onze service! We begrijpen je suggestie over vroeg bestellen en het eventueel versturen van een deel van de bestelling. π π¦ Jouw feedback is waardevol voor ons en we zullen dit zeker bespreken om onze service verder te verbeteren. π¬ποΈ Bedankt voor het delen van je ervaringen en voor je voortdurende steun aan HomeChemistry! We blijven ons best doen om je verwachtingen te overtreffen. π«π Met vriendelijke groeten, HomeChemistry π§ͺ
Snelle levering en vriendelijke service
Beste Aysha, ππ Fantastisch om te horen dat je blij bent met onze snelle levering en vriendelijke service! Jouw tevredenheid is onze prioriteit. ππΌ Bedankt voor je positieve feedback en voor het kiezen van HomeChemistry! We blijven ons inzetten om je de beste ervaring te bieden. πποΈ Met vriendelijke groeten, HomeChemistry π§ͺ
Super georganiseerd, snelle levering, top kwaliteit!
Beste Wouter, ππ Wat geweldig om te horen dat je onze service als top ervaart! We streven er altijd naar om super georganiseerd te zijn en om topkwaliteit producten te leveren met een snelle levering. ππΌ Bedankt voor je positieve feedback en voor het kiezen van HomeChemistry! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. ππ¦ Met vriendelijke groeten, HomeChemistry π§ͺ
Goed spul maaaaar nog beter als je met creditcard kan betalen of paypal
Beste Matthias, ππ We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten! We zullen zeker je feedback over de fragiele zakjes in de verpakking serieus nemen en kijken naar manieren om dit te verbeteren. πΌπ Bedankt ook voor je suggestie over betalingsmethoden; we zullen bekijken of we opties zoals creditcard en PayPal kunnen toevoegen om je ervaring nog beter te maken! π³π» We waarderen je input en streven ernaar om continu te verbeteren. Dank je wel voor het kiezen van HomeChemistry! ποΈπ Met vriendelijke groeten, HomeChemistry π§ͺ
Groot assortiment, fijn dat je middelen in verschillende manieren kajn bestellen (pellets of poeder). Prijzen zijn prima en heb eigenlijk nooit problemen gehad met bezorging. Kortom goeie zaak.
Beste Cyrilio, ππ Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en over het algemeen goede kwaliteit van producten! We zijn blij dat ons ruime assortiment en de verschillende bestelopties je bevallen. ππ Ons doel is altijd geweest om onze klanten een probleemloze ervaring te bieden, en we zijn verheugd dat je nog nooit problemen hebt gehad met de bezorging. π¦π Bedankt voor je positieve feedback en voor het kiezen van HomeChemistry! We waarderen je steun enorm. ππΌ Met vriendelijke groeten, HomeChemistry π§ͺ
Mijn er ervaring met HC is zeer goed. De producten zijn van goede kwaliteit en je krijgt ook wat je besteld hebt. Ik blijf nog een tijdje grijsheid bij HC.. groetjes Yvonne
Beste Yvonne, Dank je wel voor je positieve ervaring met Homechemistry! ππ We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en dat je altijd ontvangt wat je hebt besteld. We kijken er naar uit om je nog lang van dienst te zijn! Met vriendelijke groeten, Homechemistry π
Goede winkel en goede service! Dikke 10+
Beste DK, Dank je wel voor je positieve feedback over onze winkel en service! ππ We doen ons best om een uitstekende ervaring te bieden aan onze klanten. Een 10+ is geweldig om te horen! Met vriendelijke groeten, Homechemistry π
Voor 19.30 besteld = vrijwel altijd de volgende dag thuis. Een aantal keer iets verkeerd geleverd gekregen, maar altijd snel en op een goede manier door de klantenservice opgepakt. Er wordt echt met je meegedacht.
Beste RG, Dank je wel voor je feedback! ππ Het is geweldig om te horen dat onze snelle levering je bevalt en dat we vrijwel altijd de volgende dag thuis leveren. We waarderen je geduld en begrip wanneer er af en toe iets verkeerd wordt geleverd, maar we zijn blij om te horen dat onze klantenservice altijd snel en op een goede manier heeft gereageerd. We streven er altijd naar om met je mee te denken en je de best mogelijke ervaring te bieden! Met vriendelijke groeten, Homechemistry π
All as described
Dear Bartosz, Thank you for your kind words about our company! ππ We always strive to provide the best service to our customers. Best regards, Homechemistry
Snelle verzending (helaas duurt het door PostNL tegenwoordig gemiddeld 3 dagen) hele aardig klantenservice en ik ben de laatste 3 jaar klant voor onderzoeksdoeleinden en de producten zijn puur en werken goed. Dankjewel HomeChemistry! Jullie zijn top.
Beste AN, Dank je wel voor je feedback! π We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle verzending en klantenservice. We begrijpen dat de bezorgtijd soms langer kan zijn door omstandigheden buiten onze controle, maar we doen ons best om alles zo snel mogelijk te laten verlopen. Het is geweldig om te weten dat je al drie jaar tevreden klant bent en dat onze producten goed werken voor je onderzoeksdoeleinden. Als je nog meer nodig hebt, laat het ons gerust weten! Bedankt voor je steun en vertrouwen in HomeChemistry! Met vriendelijke groet, HomeChemistry
I have been ordering for years. I have never had a problem.. the service is fast. I only wish that they used IDEAL or Credit Cards.
Dear Elliott, That's fantastic to hear! "Thank you so much for your continued support over the years! We're thrilled to hear that you've never encountered any issues and that you're happy with our fast service. Your satisfaction is our top priority, and we look forward to serving you for many more years to come!" Best regards, HomeChemistry
Great website with good product.
Dear Daisy, Thank you for your feedback! We're glad to hear that you're satisfied with our website and products. If you ever need assistance or have any questions, feel free to reach out to us. We're here to help! Best regards, HomeChemistry
Beste keuze voor de beste prijs.
Beste David, Bedankt voor je feedback! π We zijn verheugd om te horen dat je ons beschouwt als de beste keuze voor de beste prijs. Het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen is altijd ons doel. Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groetjes, Homechemistry
De klantenservice is top. Betrouwbare website!
Beste Sanne, Bedankt voor je feedback! ππ We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en ons betrouwbaar vindt! Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groetjes, Homechemistry
De product die ik hier gekocht had was van der mate betere kwaliteit dan bij een concurrent en euroβs goedkoper had ik ze maar eerder ontdekt wie weet wat voor troep in de andere zat waar ik meer van moest hoesten en van deze vele male beter smaakte en bijna geen hoest !
Beste JGR, Bedankt voor je feedback! ππ We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en dat je ze beter vindt dan die van de concurrent. Het is geweldig om te weten dat je de prijs-kwaliteitverhouding waardeert en dat je geen spijt hebt van je aankoop bij ons! Als je nog meer nodig hebt of vragen hebt, laat het ons gerust weten. We staan altijd voor je klaar het is alleen niet bedoeld voor inname en alleen voor onderzoeken! Met vriendelijke groetjes, Homechemistry
Altijd netjes geholpen en ze hebben goede spullen
Beste Sjaan, Bedankt voor je feedback! ππ We zijn blij om te horen dat je altijd netjes geholpen wordt en tevreden bent met onze producten. Als je nog meer nodig hebt of vragen hebt, laat het ons gerust weten. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groetjes, Homechemistry
duidelijke website goede informatie snelle correcte afhandeling
Beste JR, Geweldig om te horen dat je onze website duidelijk vindt en de informatie nuttig is! π We streven er altijd naar om bestellingen snel en correct af te handelen. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groetjes, Homechemistry π
Al jarenlang prima customerly costumer.
Beste Hilbert, Geweldig om te horen dat je al jarenlang tevreden bent met onze klantenservice! π We waarderen je loyaliteit enorm en staan altijd voor je klaar. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groetjes, Homechemistry π
Ruime keuze, betaalbaar en tevens prima service!
Beste David, Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze ruime keuze, betaalbare prijzen en prima service! π We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groetjes, Homechemistry π
Goede zaak!
Beste William, Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze zaak! π We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groetjes, Homechemistry π
En elke keer precies wat ik besteld heb.
Beste S, Geweldig om te horen dat je telkens precies ontvangt wat je hebt besteld! π We doen ons best om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groetjes, Homechemistry π
Heel snel
Beste R, Fijn om te horen dat je onze service als heel snel ervaart! π We doen ons best om bestellingen razendsnel af te handelen. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groetjes, Homechemistry π
Na meerdere bestellingen is dit mijn beoordeling.
Beste Sami, Na meerdere bestellingen is dit mijn beoordeling: ππ Bedankt voor je loyaliteit en positieve feedback! We blijven ons inzetten om aan je verwachtingen te voldoen. Met vriendelijke groeten, Homechemistry π
Top kwaliteit en snel bezorgd
Beste Jegga, Topkwaliteit en snel bezorgd! ππ Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groeten, Homechemistry π
Besteld, en snel discreet en oerfect verstuurd en ontvangen. Het product is nog niet gebruikt, in voorraad voor de juiste stemming.
Beste Ton, Bedankt voor je bestelling en positieve feedback! π€© Groeten, Home Chemistry
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!