Groot assortiment, altijd op tijd geleverd. En goede kwaliteit. Een aanrader.
Beste M, Groot assortiment, altijd op tijd geleverd en goede kwaliteit! ππ Bedankt voor je trouwe aankopen en positieve feedback! We blijven ons best doen om aan je verwachtingen te blijven voldoen. Met vriendelijke groeten, Homechemistry π
De website is overzichtelijk. Er was een goede en snelle levering. Alleen de betaling is omslachtig.
Beste Elles, ππ Bedankt voor je feedback en positieve opmerkingen! We streven er voortdurend naar om onze service te verbeteren en zullen kijken naar manieren om het betalingsproces te optimaliseren. Met vriendelijke groeten, Homechemistry π
Webshop werkt duidelijk, betaling had mss makkelijker gekund door ideal, paypal of CC (als dat mag voor deze branch) Producten snel binnen en de is Klantenservice beschikbaar via mail of whatsapp. Enige aanrader is altijd pakketpost te kiezen gezien je pakketje dan verzekerd is bij geen ontvanst.
Beste, ππ Bedankt voor je waardevolle feedback! We nemen je suggesties serieus en zullen kijken naar manieren om het betalingsproces te verbeteren en meer verzendopties aan te bieden. Met vriendelijke groeten, Homechemistry π
Goede kwaliteit en snelle levering
Beste A, ππ Bedankt voor je positieve feedback! We streven er altijd naar om hoogwaardige producten te leveren en je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Met vriendelijke groeten, Homechemistry π
Emmen snelle levering!
Beste PR, Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering! π Bedankt voor je positieve feedback! π Groeten, Homechemistry
Verrekes mooi
Beste Tygo, Heel erg bedankt voor je review!π Groet, Homechemistry
Duidelijke omschrijving van de producten, Vlotte doorstroom naar de de bestelling,, Daarna wordt er Duidelijk beschreven hoe de betaling zal verlopen. De bezorging discreet en snel
Beste DJ, Bedankt voor je positieve feedback! β¨ We zijn blij dat je tevreden bent met de duidelijke omschrijving van onze producten en de vlotte doorstroom naar je bestelling! π En fijn om te horen dat de betaling en bezorging soepel zijn verlopen! π³ Groeten, Homechemistry
Great service and very fast delivery!
Dear Raquel, We're thrilled to read that you're happy with our service and the speedy delivery! π Thanks for the positive feedback! π€© Kind regards, Homechemistry
Echt niks op aan te merken, much satisfied:))
Beste Sarah, Wat fantastisch om te lezen dat je helemaal tevreden bent! π₯° Bedankt voor je positieve feedback! ππ Groeten, Homechemistry
Geweldige ervaring, vann het begin tot het eind!!! Keep going Guys!!!
Beste Miranda, Beste, Super leuk om te horen dat je blij bent! π Bedankt voor het delen van je positieve vibes! ππ Groet, Homechemistry
Maar ik wil dat jullie met ander landen in gesprek zoals Duitsland , Japan en UK En usa om het internationaal te maken meer wist veiliger drugs (rc drugs zijn eenmaal drugs )! Een lobby starten om drugs te legaliseren om te laten zijn om als je vrandwoordelijk met drugs om gaan , dat geen probleem is alcohol en tabak zijn ook problemen en de straat drugs zorg alleen maar voor criminaliteit en zit vaak met versnijding middelen en ze liegen hoe puur de drug is , jullie liegen niet maar als oplossing van legalisatie als drug nee krijg reguleren En dan na tijdje is legaal om zie zien dat niet zo gevaarlijk is als je er maar verantwoordelijk mee omgaat , voorlichting lessen
Zeer vriendelijk
Werk goed binnen 1uur diepe slaap soms wel eens gelijk weg kijk wel uit met verslaving gebruik wanneer je nodig heb ..
Wat mij betreft kun je hier het beste terecht. Ik ben nu een vaste klant voor 3 jaar en daarin heb ik grote (500+ euro vind ik groot) en kleine orders (tussen 20 en 50 euro) en altijd verliep het soepel. Soms was PostNL wat traag, maar HomeChemistry niet. En wanneer er een foutje was gemaakt wat kan gebeuren, werd er zonder moeite direct gekeken naar een oplossing. Ik ben ontzettend tevreden.
Beste Dennis, Dank je wel voor je vertrouwen en loyaliteit gedurende de afgelopen 3 jaar! ππ Of het nu om grote (500+ euro) of kleine orders (tussen 20 en 50 euro) gaat, we zijn blij dat alles soepel is verlopen. Als er eens een foutje is gemaakt, kijken we direct naar een oplossing. We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent! Met vriendelijke groeten, Homechemistry π
Alles goed zoals beloofd, en bij fouten is de helpdesk erg behulpzaam en oplossing zoekend.
Beste Jurre, Dank je wel voor je positieve feedback! ππ Alles is goed zoals beloofd, en onze helpdesk is erg behulpzaam en altijd op zoek naar oplossingen, zelfs bij fouten. Met vriendelijke groeten, Homechemistry π
Ik blijf terug komen zoals altijd
Beste Remco, Dank je wel voor je blijvende steun! ππ Ik blijf altijd terugkomen zoals altijd. Met vriendelijke groeten, Homechemistry π
levering altijd perfect evenals de producten
Beste Patrick, Dank je wel voor je positieve feedback! ππ We streven er voortdurend naar om een uitmuntende service te leveren en alleen de beste producten aan te bieden. Met vriendelijke groeten, Homechemistry π
Altijd goede shop ervaring. Goede kwaliteit en snelle levering. Support reageert snel en adequaat. En onlangs een leuk extraatje gewonnen :)
Beste Phl, ππ Bedankt voor je positieve feedback! We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen en leuke verrassingen toe te voegen aan hun ervaring. Met vriendelijke groeten, Homechemistry π
goede kwaliteit, snel geleverd
Beste NMH, ππ Bedankt voor je positieve feedback! We streven er altijd naar om hoogwaardige producten te leveren en je bestelling snel bij je te krijgen. Met vriendelijke groeten, Homechemistry π
Bestel altijd bij home chemistry, na de laatste bestelling ga ik voortaan toch naar een ander. De kwaliteit was aanzienlijk minder ! Vreemde geur en smaak aan de aphip! Heb het netjes gemeld en word niks mee gedaan! 50 gram waar je niks aan hebt. Zonde!
Goedemiddag Sander, Wat vervelend dat je melding aan de klantenservice niet goed is opgepakt. Wij bieden hier onze oprechte excuses voor aan. Ik hoop dat je ons even goed nog een mailtje wilt sturen of hierop wil reageren zodat we nog kunnen kijken naar wat er precies is gebeurd. We willen je graag helpen met deze situatie ! We hopen snel wat van je horen ! Met vriendelijke groeten, HomeChemistry
Beste Paul, Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service π. Groet, Homechemistry
Snel, discreet en van goede kwaliteit. 1 opmerking, ik ben geen modeltreintjesliefhebber :P.
Beste Max, Dank je wel! π We zijn blij dat je tevreden bent! Als je nog meer nodig hebt, laat het ons weten! π Groetjes, Homechemistry
Proffesional Perfect. TOP QUALITY
Beste Miszel, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze topkwaliteit producten. Als je nog vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, staan we altijd voor je klaar! ππ Met vriendelijke groet, Homechemistry
Goede kwaliteit
Beste Geart, Dank je wel voor je opmerking! We zijn verheugd dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. We streven er altijd naar om alleen de beste kwaliteit te leveren aan onze gewaardeerde klanten zoals jij. Als je nog meer nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! π Met vriendelijke groet, Homechemistry
Als.je je spullen niet hier haalt ben je nieuw op deze wereld. Five stars !
Beste Dirk, Super leuk om te horen dat je blij bent! ππ Bedankt voor het delen van je positieve vibes en de dikke 10 die je ons hebt gegeven! Worden we mega blij van ππ Groet, Homechemistry
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!