Door een stomme fout van mezelf heb ik laatst veelt te veel besteld waar ik geen weet van had en niets wat met m’n onderzoek te maken heeft. di Is per ongeluk gegaan en dus ik het weggedaan (circa voor €350,/400,-/(?) Dus ik moet duidelijk mijn winkelwagen checken. -mijn vraag: in zo’n geval kan ik dan ook bellen voor of mailen? het al weg (ik reageerde uit paniek) maar stel dat per ongeluk dit weer gebeurd kan zoets dan ook bijv retour? Niet dat ik hoop dat het nogmaals gebeurd :) vriendelijke groet.
Beste C.A, Wat leuk om te horen dat je blij bent! 😄👍 Bedankt voor je positieve woorden! 🌟🎉 Wat je inderdaad kan doen is dan meteen contact zoeken met onze klantenservice via de app of de mail. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen. Dan gaan we samen kijken naar een passende oplossing. Groet, Homechemistry
Nooit iets fout gegaan en altijd super snel geleverd top top top wat mij betreft
Beste Jan, Wat een geweldige opmerking, dank je wel! 😊🌟 We zijn zo blij dat je tevreden bent! 👍🎉 Groet, Homechemistry
best of the best
Beste Adrian, Bedankt voor het geweldige compliment! 😊🌟 We streven er altijd naar om het beste van het beste te bieden, en het is fantastisch om te horen dat we daarin geslaagd zijn! 💪🎉 We waarderen je support enorm! Groet, Homecehmistry
Originele beoordeling
M’n pakje is niet op tijd geleverd, heb er zelfs extra voor betaald. Ruim Vòòr 19:30 is de betaling van mijn kant gedaan. Dan zal het volgens jullie site dezelfde dag verstuurd worden, dus volgende dag in huis, maar ik kreeg het nog weer een dag later… Erg jammer (met name vanwege de extra betaling die ik heb gedaan, om het de volgende dag in huis te hebben Groet, c Groen
Snel en netjes. Experiment verliep precies zoals verwacht nav de omschrijving. Heel klein minpuntje: paar gebroken pellets bij grotere aantallen. Maar toch 5 sterren. Prijs is ook top.
Beste Jan, Wat een geweldige feedback! 😊🌟 Het is fantastisch om te horen dat we als 'het beste van het beste' worden beschouwd. Bedankt voor je steun en vertrouwen! 💪🎉 We zullen er altijd naar streven om onze service op dit hoge niveau te houden! Als dit weer gebeurd met kapotte pallets neem dan even contact op met de klantenservice. Groet, Homechemistry
Zie boven
Beste Cok, Absoluut geweldig om te horen! 😊🌟 Bedankt voor het compliment! 🎉 Groet, Homechemistry
Eenmaal heb ik ter aanvulling van mijn bestelling een ander product gekregen.
Beste S, Absoluut geweldig om te horen! 😊🌟 Dank je wel voor de lovende woorden! 🎉 Wat fijn dat het op deze manier is opgelost. Groet, Homechemistry
Bestel allles via pakket post, brieven komen meestal bij mij niet aan. Het is iets duurder maar post nl maakt er echt een zooitje van. Dus mijn advies geen brief maar pakketpost € 6.95. Verder van de Service van Home Chemestry zelf : SUPER. Handig die whatsapp, snelle reactie, meedenkend.
Beste Martijn, Wat een eer om zo'n compliment te ontvangen, dank je wel! 😊🌟 We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Bedankt dat je ons als 'het beste van het beste' beschouwt! 💖🎉 Verder adviseren wij ook altijd met pakket te bestellen inderdaad. Groet, Homechemistry
Wart zo prettig is aan deze organisatie, is dat ze je op de hoogte houden middels zeer helder communicatie via mail.
Beste Richenel, Wat fantastisch om te horen, bedankt! 😊🌟 We zijn zo blij dat je onze inspanningen waardeert en we voelen ons vereerd om als prettig te worden beschouwd! 💖🎉 Liefs, Homechemistry
Wat ik bestel komt op tijd en netjes binnen
Beste F, Wat fantastisch om te horen, bedankt! 😊🌟 Bij ons staat de klant altijd op de eerste plaats en streven we ernaar om alles netjes te leveren. Jouw tevredenheid is onze prioriteit! 🎉💖 Groet, Homechemistry
Overgestapt naar deze site en helemaal verrast door het leuke pressentje . Kreeg ik bij die andere nooit. Ook geen verzendkosten en altijd op tijd geleverd . Topspul!!! Topsite!! En supervriendelijk klantenservice. Ook altijd gelijk bericht. Ik ben enthousiast . Echt een aanrader!!!
Beste Sappie, Absoluut geweldig om te horen! 😊 Bij ons is de klant altijd koning, en we streven er voortdurend naar om alles netjes te leveren. Bedankt dat je ons als 'het beste van het beste' beschouwt! 🌟🎉 Groet, Homechemistry
Altijd snelle verzending en goede klantenservice
Beste Linda, Wat geweldig om te horen, bedankt! 😊 Bij ons staat de klant centraal en streven we er altijd naar om alles netjes te leveren. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit! 🌟🎉 Groet, Homechemistry
Goeie producten, met zeer snelle discrete levering!
Beste kevin, Fantastisch om te horen, bedankt! 😊 Bij ons draait alles om de klant, en we doen ons uiterste best om altijd netjes te leveren. Jouw tevredenheid is voor ons van het grootste belang! 🌟🎉 Groet, Homechemistry
Snel geleverd en geweldige service.
Beste Pieter, Bedankt voor je positieve feedback! 😊 We streven er altijd naar om bestellingen netjes en op tijd te leveren, want jouw tevredenheid is onze prioriteit! 🚚💨 We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn! 🌟 Groet, Homechemistry
Zijn er problemen bij de levering,sturen ze de bestelling alsnog een keer op . Toppie
Beste Jeroen, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! 😊 Bij ons streven we naar een vlekkeloze levering, maar als er onverhoopt toch problemen zijn, staan we klaar om het recht te zetten. 🌟🚚 Groet, Homechemistry
nooit geen problemen gehad ik ben al jaren inkoper voor onderzoeken
Beste Jan, Wat fantastisch om te horen dat je blij bent met de onderzoeken! 😊 We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid in onze onderzoeken, dus het doet ons enorm plezier om te weten dat ze aan je verwachtingen voldoen. Bedankt voor je vertrouwen in ons en voor je positieve feedback! 🌟🔬 Groet, Homechemistry
Goede kwaliteit
Beste Lammert, Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit! 😊 Bij ons streven we altijd naar topkwaliteit, omdat we weten hoe belangrijk dat voor jou is. Bedankt voor het erkennen van onze inspanningen en voor je positieve feedback! 🌟👍 Groet, Homechemistry
Altijd netjes geregeld, track & trace. Aardig personeel
Beste Patrick, Wat fantastisch om te horen dat je ons personeel aardig vindt! 😊 Bij ons streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten en diensten te leveren, maar ook een vriendelijke en gastvrije ervaring te bieden. Bedankt voor het erkennen van de inzet van ons team en voor je positieve feedback! 🌟👏 groet, Homechemistry
Bijna nooit een fout en zo wel lossen ze dat snel en netjes op.
Beste Cho, Wat een geweldige feedback! 😊🌟 Het is fantastisch om te horen dat je goede ervaringen hebt met onze support. Bedankt voor je steun en vertrouwen! 💪🎉 We zullen er altijd naar streven om onze service op dit hoge niveau te houden! Groet, Homechemistry
Goede producten en snelle service.
Beste Renske, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! 😊✨ We waarderen je steun en feedback enorm! 🥰 We zullen altijd ons best blijven doen om snelle service te bieden! 😄💚 Groet, Homechemistry
En bonus product kado is altijd top. Onderzoek blijft oneindig nodig
Beste J, Wat fijn om te horen dat je ons top vindt! 🥰👍 Bedankt voor je vriendelijke woorden! 🌟🤩 Groet, Homechemistry
Komt altijd discreet en in handige(brievenbuspost) aan. Goed verpakt en vers. Aan te bevelen kwaliteitsproducten
Beste Bas, Super leuk om te horen dat je blij bent over onze pakketjes en producten! 😄🙏 Bedankt voor het delen van je positieve vibes! 🌟💚 Groet, Homechemistry
Goede klantenservice en de producten zijn legit goede kwaliteit!
Beste Lotus, Wat fantastisch om te horen dat je tevreden bent! 🥳👍 We waarderen je steun en feedback enorm! 🌟🙌 Groet, Homechemistry
Ik heb hier voor de eerste keer wat besteld en ben zeer tevreden over de snelle levering en ook hoe netjes alles verpakt zat. Dus echt een aanrader
Beste Rob, Super leuk om te lezen dat je ons aanraadt!💚💙🙏 Groet, Homechemistry
Meerdere keren besteld hier en altijd snel geleverd.
Beste Andy, Super leuk om te horen dat je ons toppers vindt! 😄✨ Bedankt voor het delen van je positieve vibes! 🌟🎉 Groet, Homechemistry
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!