Betrouwbaar,Transparant,Zuiver en snel.

Betrouwbaar,Transparant,Zuiver en goed bereikbaar. Als je vragen hebt,wordt er dezelfde dag nog gereageerd. :):):)

Snelle levering en altijd een snelle reactie op vragen

zie boven

Altijd de goeie dope voor prima prijs

Makkelijk bestellen altijd de goede shit. Nog niks verkeert gelabeld gehad. Die gratis shrooms de laatste keer was ook een leuke bijkomstigheid.

Snel netjes accuraat

Zeer tevreden met de eerlijke prijs kwaliteit. En uitzonderlijke goede klanten hulp lijn dat ik persoonlijk erg op prijs stel.

Netjes geleverd en de kwaliteit is redelijk goed.

Verschillende RC hier besteld. Ook daadwerkelijk laten testen met verschillende kits. Niet verkeerd. De 4fma tabletten die ik er gratis bij kreeg lieten wat te wensen over. Verder geen aanmerkingen

Goede service, top producten. Als er iets mis gaat met bestellen is contact opnemen makkelijk en het probleem snel opgelost.

Super adequate behandeling.

Perfecte service

Alles is netjes aangekomen

Leuke aanbiedingen op zijn tijd, en soms een emailje

Wszystko szybko bez problemów jakość najlepsza !

Heel goede klantenservice.

Vaak bestellingen verkeerd (wat minder), maar neem je dan contact op met ze dan wordt alles zo snel mogelijk zonder bijkomende kosten naar je opgestuurd.

Mooi assortiment, mooie prijzen

Onderzoek geslaagd.

Onderzoek geslaagd. Snelle levering.

Ze bevallen hartstikke goed!

Ik neem ze vlak voordat ik ga slapen en dan ga ik nog even naar toilet en een sigaretje roken , en dan ga ik lekker liggen, en ben ik in 2 x weg! Heerlijk. Dankjewel voor de snelle en goede service. Met vriendelijke groeten Marije Rijks

Snelle service, redelijke prijs helaas hoge verzendkosten

Ze hebben waar ik naar zoek. Door de verzendkosten en korting tegen beter weten in, groter inslaan. Helaas werkt IDEAL niet. Over zichtelijke webpage en tot (kort pas) alleen positieve ervaring. Een aanrader om hier af te nemen.

Super goede service altijd product netjes op tijd geleverd

Goede service en prijs kwaliteit. Zeker aan te bevelen.

Altijd goeie service

Ik ben blij dat er zoon site is En vooral ga zo door top!! En verders zeer te vreden.

Wat een leuke site, betrouwbaar, snel en van prima kwaliteit !!!

Wat een leuke site, betrouwbaar, snel en van prima kwaliteit !!!

Snel

Fijn en snel

Super snel geleverde topkwaliteit

Bestelling binnen enkele dagen binnen. Bestellen en betalen super simpel gemaakt

Toen er een item miste werd het dezelfde dag van melding al opgelost.

Hoi , ik geef Home Chemistry 5 sterren

Je kunt altijd van ze op aan, goede kwaliteit .

Duidelijk en snel.

Voor onderzoeks doeleinden een prima site, en die ( als je voor 19:30 besteld) de volgende dag al leveren met pakketpost. Pas wel goed op wat je doet, onderzoek nooit alleen en nooit middelen combineren.

Beste Vendor die er is 10/10

Top service. Ik bestel hier al meer dan 2 jaar en Heb van alle klassen een of meerdere producten geprobeerd en ik heb na hondenderde keren hier besteld te hebben geen enkele keer spijt. Ik heb ook andere rc vendors getest maar Homechemistry levert t snelste. Maakt t minste fouten. En heeft de snelste service. Beste prijs kwaliteit verhouding. En een geweldig systeem en ze zijn vrijgevig met hun acties. Dit vind je nergens anders. Ik heb 1x gehad dat er net wat te weinig inzat en 1x dat ik een zilver en een goud zakje kreeg (dus 3x units) terwijl ik 4 units had besteld. Toen HomeChemistry een appje gestuurd. En kreeg in allebei de gevallen een persoonlijke code als vergoeding. Hiermee kon ik bij mn volgende order een Gratis product naar keuze kiezen uit heel de winkel. En kreeg ik een gratis zakje van wat de keer ervoor fout geleverd was. Contact is altijd snel en persoonlijk toch professioneel. Ik gun ze nog een lang bestaan. Er is na mijn mening geen andere vendor die op al deze punten zo goed scoort als Home Chemistry. En heb meer dan 10 grote vendors geprobeerd. Ik ga nergens anders meer heen

Goede producten

Goeie producten. Werken elke keer

Betrouwbaar en snel

Levert op betrouwbare en snelle wijze exclusieve producten voor onderzoeksdoeleinden.

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!