Kwaliteit goed

aurimas

Very happy produks very good fast delivery and confidensial 100 proc. Thaknyou for sure order again.good quality.

TOP

Fast delivery and good stuff

Altijd top!

Ik bestel vaker via deze webshop en het gaat altijd goed. Kwaliteit van de producten is goed en de brievenbus levering werkt altijd handig.

Afspraken welke vermeld staan over de leveringen worden altijd nagekomen. Heel soms ontvang ik een verkeerde bestelling Maar wordt wel altijd netjes opgelost. Prijs en kwaliteit zijn meer dan goed.

Ik had een foutje gemaakt bij mijn bestelling en dat gemeld. Daarop antwoord gekregen: wij kijken wat we kunnen doen - en alles kwam probleemloos goed.

Super goede service vriendelijk en behulpzaam

❀️

Goede service bij problemen

Je kunt via WhatsApp een vraag stellen en medewerker staat je snel te woon met antwoorden

Goede kwalititeit

En goede service en snel geleverd top

slecht

de website is erg slecht en ze reageren niet op WhatsApp

Uitstekend!

Zeer tevreden met mijn bestelling.

Snelle levering - goede kwaliteit - te lage voorraden

Snelle levering - goede kwaliteit - te lage voorraden

Simpel, snel en goede klantenservice.

Levering altijd op tijd

Prijs kwaliteit prima

snel en goed

veilig, goedkoop en secuur!

Goeie en snelle service

Snel en goed

Top geregeld

Super snelle verzending

Klantvriendelijkheid ongeΓ«venaard

Laatste keer het verkeerde product ontvangen en de dag daarop gelijk het gewenste product mogen ontvangen zonder het verkeerde product terug te hoeven sturen. Helaas bestaat de doelgroep van deze shop niet altijd van het beste type medemens en dat wordt op het internet snel kenbaar.

Uitstekende service

Ik bestel hier al jaren mijn onderdelen en heb nooit problemen ervaart. Bestellingen worden snel verwerkt en altijd op tijd verzonden. Recentelijk twee maal contact gehad met de klantenservice en beide keren werd ik snel en efficiΓ«nt geholpen. Super store!

Altijd goed

Gewoon goed,en net dat ene beetje service dat je ergens anders nouwelijks tegenkomt.

De kwaliteit is uitstekend en consequent. Ik ben erg tevreden over de inhoud van de informatie en die die van de producten.

Yess

Altijd goed

Perfectie

Haal hier al jaren mijn onderdelen. Altijd op tijd. Beste service. Ik probeer geeneens ergens anders. Als je niet hier haalt steel je uit je eigen portomenee

Toppie

Altijd goed geholpen,en vriendelijk personeel.

Rouaanstraat 13

9723 CA Groningen

+316 4414 4433

Over HomeChemistry

De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!