Ik bestel al een paar jaar samen met een aantal vrienden regelmatig bij HomeChemistry. Altijd goede service! Indien er iets onduidelijk was over de status van je order of je hebt andere vragen, dan kan je de klantenservice van HC heel gemakkelijk een berichtje sturen via hun Whatsapp-hulplijn, en hier reageren zij eigenlijk altijd heel snel op. Hun nieuwe openingstijden betreft de Whatsapp hulplijn staan nu ook duidelijk vermeld op de website.
Hoi M, Dankjewel voor je fantastische review! π We zijn blij dat je al een paar jaar tevreden bent met onze service en dat je de klantenservice zo makkelijk kunt bereiken. Fijn dat de nieuwe openingstijden goed zichtbaar zijn! πβ¨ We waarderen je vertrouwen in HomeChemistry! Groet, Homechemistry
Nooit problemen, prima spul
Hoi B, Dankjewel voor je review! π Fijn om te horen dat je nooit problemen hebt gehad en tevreden bent met de producten! πβ¨ Groet, Homechemistry
Veel bestellingen al geplaatst en altijd tevreden, de snelle en betrouwbare klantenservice is ook goed.
Hoi Frank, Dankjewel voor je geweldige review! π Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent met je bestellingen en onze klantenservice. We waarderen je vertrouwen! ππ Groet, Homechemistry
De producten zijn meestal goed. Jammer dat het eind september niet meer te kopen valt.
Hoi Ricky, ankjewel voor je review! π Fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad met je aankopen. Jammer dat de producten binnenkort niet meer beschikbaar zijn, maar we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! πβ¨ Groet, Homechemistry
Ze proberen je om te kopen met gratis producten . Eerste bestelling 3 dingen 1 duurste product miste kon het met een volgende bestelling dan het product krijgen dit houd in dat je dus verplicht bent om nieuwe bestelling te doen . 2 producten deden gewoon niks kawa rechaurch dus geld weg. Zoek dit elders wat effect voor je project wilt
Originele beoordeling
Doen
Hoi An, Dankjewel voor je enthousiaste review! π Yesss, laten we het doen! πβ¨ Groet, Homechemistry
Hoi Dennis, Dankjewel voor je review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent! π Groet, Homechemistry
Goed en snel gekeverd
Hoi Jean-Michel, Dankjewel voor je review! π Fijn om te horen dat je de kwaliteit uitstekend vindt en dat alles snel is geleverd! πβ¨ Groet, Homechemistry
Snel en goeie kwaliteit
Hoi Jeffry, Dankjewel voor je review! π Fijn om te horen dat je ervaring goed is en dat je tevreden bent met de snelle service en kwaliteit! πͺπ Groet, Homechemistry
perfecte kwaliteit, snelle levering en betrouwbaar
Hoi P, Dankjewel voor je korte maar krachtige review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, snelle levering en betrouwbaarheid! π―π Groetjes, Homechemistry
Bestel hier al een tijdje producten die zijn van uitstekende kwaliteit. Er miste 1 product van mijn laaatste bestelling wat kan gebeuren. Dit is binnen 5 minuten door hun opgelost. Ik zal iedereen aanraden hier te bestellen.
Hoi Jordy, Dankjewel voor je geweldige review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en dat we het probleem zo snel hebben kunnen oplossen. We waarderen je aanbeveling enorm! ππ Groet, Homechemistry
alles kwam snel en was van goede kwaliteit
Hoi Emily, Dankjewel voor je korte en krachtige review! π Fijn om te horen dat alles snel is geleverd en van goede kwaliteit was! π Groet, Homechemistry
Ik bestel al geruime tijd via de website van HomeChemistry , en dit is altijd erg soepel verlopen. Echter, was er een probleem met mijn laatste bestelling maar dit is zeer netjes en professioneel opgelost. Ik zou home Camry zeker aanraden.
Hoi Mandy, Dankjewel voor je fijne review! π Geweldig om te horen dat je altijd een goede ervaring hebt gehad en dat we het probleem professioneel hebben kunnen oplossen. We waarderen je aanbeveling enorm! ππ Groet, Homechemistry
In èèn woord, TOP!
Hoi Jason, Dankjewel voor je geweldige review! π Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent met de kwaliteit en kwantiteit. We doen ons best om alles top te houden! πβ¨ Groet, Homechemistry
Nooit een probleem gehad, heb nooit hoeven mailen of contact op hoeven nemen over problemen, maar wel heb ik contact gehad met vragen en die worden vrijwel gelijk beantwoord, zo niet dan wel diezelfde dag nog. Alleen vind ik het af en toe wel prijzig en de manier van "units" doet me een beetje denken aan misleidende tactiek om meer geld te krijgen: maar het 3 items + 1 gratis neemt dat helemaal weg. Maar een hele bulk van sommige items in huis hebben is wel vaker mis gegaan voor mij, en het enorme aanbod en kwaliteit is gewoon niet te doen voor veel van zulke websites, maar ja is ook 050 wat verwacht je anders van Groningen! Wees wel duidelijk en volg de instructies van betaling nauwkeurig op anders kan het problemen opleveren wat overigens vaak de laage scores betreft. Binnenkort zal ik wat van de wat prijzigere items bestellen. Kijk mij hier schaamteloos kont kussen, zou ik niet snel doen.
Hoi T, Dankjewel voor je uitgebreide review! π Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en dat je vragen snel beantwoord worden. We begrijpen je punt over de prijs en de units; we doen ons best om transparant te zijn! Geweldig dat je het 3 + 1 gratis aanbod waardeert! π We kijken uit naar je volgende bestelling en waarderen je feedback enorm! π Groetjes, Homechemistry
Vergelijkbaar met het orginele en het geeft een veilig gevoel bij inname want bij party.s is het de vraag of je eerlijk spul koopt .
Hoi erwin, Dankjewel voor je fijne review! π Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We doen ons best om eerlijke en veilige producten te bieden! ππ Groet, Homechemistry
Gewoon goede ervaring. Niks bijzonders.
Hoi Chris, Dankjewel voor je review! π Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze verzending. We streven altijd naar een keurige service! π Groetjes, Homechemistry
recommended. fast shipping
Hi Roksana, Thanks for the awesome review! π We're thrilled you had a great experience with our fast shipping. Your recommendation means a lot! ππ Greets, Homechemistry
Prijzen, product en service: nergens beter. Laat dit desondanks aankomend wet voorstel vooral zo blijven!
Hoi Bastiaan, Dankjewel voor je fantastische review! π We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze prijzen, producten en service. We doen ons best om het zo te houden, ongeacht toekomstige veranderingen! ππ Groet, Homechemistry
Nooit problemen gehad met levering of wat dan ook . 1 van de betere webwinkels
Beste Danny, Bedankt voor je geweldige review! π Fijn om te horen dat je nooit problemen hebt gehad en dat je ons beschouwt als één van de betere webwinkels. We zijn blij je als vaste klant te hebben! πβ¨ Groet, Homechemistry
Wat ik zeer sympathiek vind van Home Chemistry is dat in de zeldzame gevallen ze een foutje gemaakt hebben tijdens het verzamelen van een bestelling ze erg hun best doen de fout te herstellen. Dat noem ik goede service! Buiten dat ben ik zeer tevreden over hun producten!
Beste Cees, Dankjewel voor je mooie review! π We vinden het geweldig om te horen dat je onze service waardeert, vooral als er iets misgaat. We doen altijd ons best om het recht te zetten! Fijn dat je ook tevreden bent over onze producten. ππ Groetjes, Homechemistry
Beste Dylan, Dankjewel voor je review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent! Laat het ons weten als we je nog ergens mee kunnen helpen! π Groetjes, Homechemistry
Discreet en snel
Lieve Maureen, Dankjewel voor je korte en krachtige review! π Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle en discrete bezorging! πβ¨ Groetjes, Homechemistry
Ik ben ontzettend tevreden met zowel de producten als de service van HomeChemistry. De kwaliteit van de spullen is werkelijk uitstekend en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Wat mij vooral positief verraste, is de snelle en zorgvuldige levering. Ook de klantenservice is uitmuntend; elke vraag wordt snel en professioneel beantwoord. Het is duidelijk dat HomeChemistry oog heeft voor detail en klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer bij jullie te bestellen!
Lieve Nyco, Bedankt voor je mooie review! π Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en service. We streven er altijd naar om kwaliteit en klanttevredenheid voorop te stellen. Fijn dat je de snelle levering en klantenservice waardeert! π We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen! β¨ Groetjes, Homechemistry
What you see is what you get. Service is top, evenals de producten!
Beste Ann, Bedankt voor je review! π Fijn dat je onze service en producten top vindt. What you see is what you get! πβ¨ Groetjes, Homechemistry
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!