Always super fast delivery and quality products. Highly recommended
Dear Paul, Thanks so much for your review! π We're thrilled youβre happy with our fast delivery and quality products. Your recommendation means a lot to us! ππ Greets, Homechemistry
Ik had per ongeluk iets te weinig overgemaakt en ik werd gelijk geholpen door en zij waren zo coulant dat ik de 60 cent niet eens hoefde over te maken. Al vaak bij hun besteld en nooit een probleem gehad. Uistekend. No noten! :)
Lieve Imre, Dankjewel voor je geweldige review! π Fijn om te horen dat je onze service als vriendelijk en professioneel ervaart. We helpen je graag, en zoβn klein bedrag is geen probleem! Super dat je al vaker bij ons besteld hebt. ππ Groet, Homechemistry
Altijd correct al 10tallen keren besteld. 1 keer te late levering maar dat was volledig aan postnl te danken.
Beste Jeroen, Dankjewel voor je vertrouwen en je fijne review! π Super dat je al zo vaak bij ons hebt besteld. Jammer van die ene keer met PostNL, maar fijn dat je begrip hebt! πβ¨ Groet, Homechemistry
Producten kloppen ook bij de beschrijving. Een fijn en betrouwbaar bedrijf.
Lieve J, Dankjewel voor je positieve review! π Fijn dat je tevreden bent met onze service en dat de producten aan je verwachtingen voldoen. We waarderen je vertrouwen! πβ¨ Groetjes, Homechemistry
Bestellingen zijn goed en levering ook snel en goed
Beste C, Geweldig om te horen! π We zijn blij dat je tevreden bent met je bestellingen en de snelle levering! π₯³ We doen ons best om de service altijd op peil te houden. Als je nog meer nodig hebt, laat het ons gerust weten! π Groetjes, Team Homechemistry
Leuke site. Mooi van opmaak. Ik heb nog maar 1 product van hun betrokken en dat was goed van kwaliteit. Het bestellen gaat duidelijk, verzenden mooi op tijd en goed te volgen tot aan je voordeur. De mensen achter home Chemistry zijn vriendelijk en concreet. Ik denk wel dat dit mijn leverancier gaat worden.
Beste Marienis, Wat fijn om te horen! π We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de service! π We doen ons best om alles duidelijk en gebruiksvriendelijk te maken. Als je vragen hebt of meer wilt bestellen, staan we altijd voor je klaar! π Groetjes, Team Homechemistry
Snelle afhandeling en goede verzending.
Beste Pascal, Dank je wel voor je positieve feedback! π We streven altijd naar snelle en goede service! π Als je nog vragen hebt, laat het ons weten! π Groetjes, Team Homechemistry
Snel en discreet
Beste Renzo, Bedankt voor je geweldige review! π Snelle en discrete levering is wat we voor ogen hebben! π¦β¨ We zijn blij dat je tevreden bent! π Groetjes, Team Homechemistry
Beste Ko, Bedankt voor je korte maar krachtige review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de levering. We staan altijd klaar om je te helpen! Groetjes, Team Homechemistry
Top service, producten, assortiment en kortingsacties.
Beste Robina, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je onze webshop een vaste keuze maakt voor onderzoeksdoeleinden. Je complimenten over onze service, producten en kortingsacties worden zeer gewaardeerd! We kijken ernaar uit je snel weer te zien! Groetjes, Team Homechemistry π
Beste Sana, Bedankt voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelle levering. π Groetjes, Het Homechemistry team
Γtre content.
Dear Abe, Thank you for your review! We're happy to hear you're content with our service! π Best regards, The Homechemistry Team
Betrouwbaar,top
Beste Ton, Bedankt voor je review! We waarderen je vertrouwen in ons. We blijven ons best doen om altijd betrouwbare service en goede communicatie te bieden! π Groetjes, Team Homechemistry
Pakket beschadigd en na contact met de klantenservice gelijk een nieuwe ontvangen.
Beste Valerie, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel is opgelost door onze klantenservice. We zorgen er altijd voor dat eventuele problemen zo snel mogelijk worden rechtgezet. π Groetjes, Team Homechemistry
Gwn heel tevredenheid enzoverder
Beste aJ, Dankjewel voor je geweldige review! We zijn blij dat je zo tevreden bent! π Mocht je nog iets nodig hebben, je weet ons te vinden! Groetjes, Team Homechemistry
Het staat goed opschreven
Beste Apj, Bedankt voor je compliment! We zijn blij dat alles duidelijk en naar wens is. π Mocht je ooit nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar! Groetjes, Team Homechemistry
Erg tevreden over de prijs en kwaliteit. Ze hebben een erg ruim assortiment dus voor iedereen wat wils. De producten zijn veelal scherp geprijsd en dat is altijd goed. Het enige minpuntje is dat de pakketjes vaak een dag later binnenkomen dan aangegeven. Dit zal waarschijnlijk bij Post NL liggen maar dat weet ik niet. In ieder geval: top en ik zal ze dan ook zeker aanraden.
Beste Claire, Bedankt voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent met ons assortiment en de scherpe prijzen! π Wat betreft de vertraging in levering, dat kan inderdaad soms aan PostNL liggen, maar we doen ons uiterste best om de verzending altijd zo snel mogelijk te laten verlopen. Fijn dat je ons alsnog aanbeveelt, en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! π Groetjes, Team Homechemistry
De medewerkers zijn via de app net zoals via de mail even vriendelijk en proberen alles snel en goed voor je te regelen. Ben meerdere keren via whatsapp zo ontzettend goed en snel geholpen. Mijn complimenten. Producten zijn er snel (vaak de volgende dag al als je optijd besteld) en altijd met track and trace zodat je precies weet wanneer en je beide beschermd bent mocht er wat gebeurden met het pakket. Een van de beste en vooral betrouwbaarste website die ik heb mee mogen maken. Ik raad hem zeker aan!!
Beste M, Bedankt voor je fantastische review! π We zijn blij dat je onze klantenservice, zowel via WhatsApp als e-mail, zo positief ervaart en dat je tevreden bent met de snelheid van onze levering. Het is voor ons belangrijk dat jij altijd goed geholpen wordt en je pakketjes veilig en snel bij je aankomen. Heel fijn om te horen dat je ons als betrouwbaar beschouwt, dat is waar we voor staan! π We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen. Groetjes, Team Homechemistry
Overzichtelijke website, klantenservice is TOP! Snelle verzending & meestal binnen 1 dag geleverd. Een aandachts-/verbeterpunt is iets kunnen toevoegen aan de reeds gedane bestelling binnen een uur of voor 19 uur??? Ik ben al zeker 6 jaar klant. Thx
Beste Nicolleke, Bedankt voor je positieve feedback en je loyaliteit als klant! π We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en snelle verzending. Wat betreft je suggestie om bestellingen binnen een uur of voor 19:00 aan te kunnen passen, dat is een goed idee! We zullen het zeker overwegen om onze service nog verder te verbeteren. Dank voor het meedenken, en we hopen je nog lang als klant te mogen verwelkomen! π Groetjes, Team Homechemistry
Nadat ik persoonlijk contact had opgenomen met de adviseur, kreeg ik te horen dat ik moet wachten en ik wacht al een maand. Uit de app van PostNL blijkt duidelijk dat het pakket nog niet op de plaats van bestemming is en daarom is de bezorgtijd onbekend. Ook als ik vraag naar manieren om het probleem op te lossen, krijg ik geen informatie.
Goed!
Beste Evert, Dank je wel voor je positieve review! π We zijn blij dat je onze service als makkelijk, snel en betrouwbaar ervaart. Klantenservice is voor ons erg belangrijk, dus het is fijn om te horen dat je daar tevreden over bent. We staan altijd voor je klaar! π Groetjes, Het Homechemistry team
Home komt Afspraken na en zoek een oplossingen. Maar er is eigenlijk weininig op te olossen heb ik weinig want er zijn zijn er geen. Als er war is ligt het aan post nl. Veel groetrn van Yvonne
Beste Yvonne, Bedankt voor je geweldige review, Yvonne! π We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze levering en service. We streven er altijd naar om onze afspraken na te komen en oplossingen te bieden waar nodig. Het is fijn om te weten dat je onze inspanningen waardeert, zelfs als er soms wat problemen zijn met PostNL. Bedankt voor je begrip en support! π Groeten terug!π
Prima online shop Helaas geen mogelijkheid om met iDeal te betalen (dat logotje staat toch op de website??) Levering mag iets sneller. Producten zijn goed
Beste John, Bedankt voor je feedback! π We zijn blij dat je onze producten goed vindt. We begrijpen je zorgen over de iDeal-betaling en willen je laten weten dat we achter de schermen hard bezig zijn om dit probleem op te lossen. Ook zullen we je opmerkingen over de snelheid van de levering in overweging nemen. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons! Laat het ons weten als je nog vragen hebt. ππ Groetjes, Het Homechemistry team
Hele goede service en snelle levering
Beste Isabel, Dank je wel voor je geweldige review! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en de snelle levering. We blijven ons best doen om je altijd goed te helpen! ππ Groetjes, Het Homechemistry teamπ
Prima producten en zeer fijne mensen om via app te spreken
Beste P, Dank je wel voor je leuke reactie! π We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en onze service via WhatsApp. Altijd fijn om te horen dat je de interactie met ons prettig vindt! π Laat het ons weten als je nog vragen hebt. π Groetjes, Het Homechemistry teamπ
Rouaanstraat 13
9723 CA Groningen
De beste one-stop-shop voor al je scheikundige inspiratie en benodigdheden!