Perfecte pasvorm, lengte mouwen, precies de goede kleuren ( misschien nog een donkergroene..), een shirt zoals een shirt moet zijn !
Beste Alwin, Hartelijke dank voor deze prachtige review! Het is fantastisch om te lezen dat u zo tevreden bent over de shirts van ceesnco.com. Wie weet komt er nog een groene variant bij om de collectie te verbreden. Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2024! Graag tot ziens op ceesnco.com. Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Prima service! Goed en vlot bereikbaar en dat is tegenwoordig al héél wat!! Vriendelijke beantwoording van vragen en komen afspraken na! Aanrader dus!!
Beste Ron, Hartelijke dank voor deze prachtige review! Persoonlijke service staat bij ceesnco.com hoog in het vaandel. Hiermee kan ik mij met ceesnco.com goed onderscheiden van de grote jongens. Nogmaals dank en alvast fijne feestdagen en de beste wensen voor 2024!. Graag tot een volgende keer op ceesnco.com. Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
in alle opzichten prima
Beste Adrie, Ik wil u vriendelijk bedanken voor deze mooie review! Het is voor mij altijd fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Alvast fijne feestdagen en de beste wensen voor 2024! Graag tot ziens op ceesnco.com. Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Ik heb er al zeker 15 besteld door de tijd. Zitten lekker en staan goed!
Beste Klaas, Hartelijke dank voor deze prachtige review! Het is voor mij altijd fijn om te lezen dat u zo tevreden bent en inmiddels al zeker 15 ceesnco-shirts heeft besteld. Nogmaals dank en graag tot ziens op ceesnco.com Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
na lang wachten, toch ontvangen, altijd weer blij mee
Beste Herrie, Dank voor uw geduld en deze prachtige 10! Tevens fijn om te lezen dat u na het lange wachten toch weer blij bent met uw nieuwe ceesnco shirts. Veel draagplezier met uw nieuwe ceesnco shirts. Graag tot ziens op ceesnco.com Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
De blouse is van mooie kwaliteit over langere periode
Beste Vincent, Hartelijke dank voor deze mooie review. Goed om te lezen dat u de kwaliteit mooi vindt en dat de kwaliteit ook goed blijft. Heel veel plezier met uw nieuwe ceesnco shirts. Graag tot ziens op ceesnco.com. Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Ik koop deze hemden al jaren en de kwaliteit en het draagplezier zijn steeds constant gebleven. Misschien zelfs beter geworden door de jaren heen.
Beste Peter, Ik vind het altijd enorm belonend dat u als vaste klant nog altijd zo tevreden bent over ceesnco. Daar doe ik het voor! In de afgelopen jaren hebben we het een paar hele kleine aanpassingen gedaan zoals nieuwe knopen. We gaan dan de ok niet meer veranderen want wat goed is ……. Moet je goed houden. Dank voor deze mooie review. Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Super was aan het dubben voor de juiste pasvorm, Maarten heeft me eerst pas shirts gestuurd om te proberen die ik gratis kon retourneren. Hele mooie service en shirts zijn mooi afgewerkt. 10 punten!!
Beste Rudy, Hartelijke dank voor deze prachtige review. Gelukkig kan ik als zelfstandige me goed onderscheiden met een persoonlijke service zoals het opsturen van passhirts. Fijn dat we de juiste maat hebben gevonden en dat u de shirts mooi afgewerkt vind. Heel veel plezier met uw nieuwe collectie ceesnco-shirts. Graag tot een volgende keer. Met een hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Zelf een bestelling afgehaald bij het magazijn in Apeldoorn, was een prettige ervaring.
Beste Marcel, Dank voor jouw mooie woorden en uiteraard dank voor de prettige kennismaking. Heel veel plezier met je nieuwe prachtige ceesnco-shirts. Graag tot een volgende keer. Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Snelle service en zoals altijd prachtig overhemd
Beste Wytze, Hartelijke dank voor deze mooie review! Goed om te lezen dat de levering snel was en het overhemd wederom prachtig is. Heel veel plezier met het dragen van uw nieuwe ceesnco-shirt. Hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Mooie stof, perfecte pasvorm en snelle, persoonlijke service.
Beste Paul, Dat is nog eens een statement waar ik het uiteraard helemaal mee eens ben "simpelweg de beste shirts". Ik wil u vriendelijk bedanken voor de mooie woorden voor en over ceesnco.com. Heel veel plezier met uw nieuwe ceesnco-shirt en graag tot ziens op ceesnco.com. Met een hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Duidelijke website, maar ook persoonlijke uitleg over de mogelijkheden. Hoge kwaliteit en duurzaamheid.
Beste Gerhard, Hartelijke dank voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat ceesnco.com een duidelijke website heeft en dat u de service sympathiek vindt. Dit zijn een van de punten waar ceesnco.com zich in kan onderscheiden en daarnaast dat de ceesnco-shirts echt duurzaam zijn. Heel veel plezier met uw nieuwe ceesnco-shirts en graag tot een volgende keer. Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Het overhemd biedt een geweldige balans tussen prijs en kwaliteit!
Beste Jan, Wat een mooie complimenten en fijn om te lezen dat de balans tussen prijs en kwaliteit geweldig is met een persoonlijke benadering vanuit ceesnco.com. Hartelijke dank voor deze prachtige review hiervoor doe ik het ...... Veel plezier met uw nieuwe ceesnco-shirts Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Beste overhemd, goede service, snelle levering
Beste Job, Ik wil u vriendelijk bedanken voor de mooie review die u over ceesnco.com heeft geschreven. Dit is voor mij altijd weer een beloning! Veel draagplezier en graag tot een volgende keer. Met een hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Uitstekende kwaliteit en perfecte pasvorm (slim fit stretch). 4 goede basiskleuren. Parelmoer knopen en baleinen. Aanrader.
Beste Eelco, Dank voor deze prachtige review en uw bestellingen op ceesnco.com. Het is voor mij altijd fijn om te lezen dat de kwaliteit en de voor u perfecte pasvorm een aanrader is. Graag tot ziens op ceesnco.com. Met een hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Merk met een verhaal. Niet zomaar een wit overhemd. Slim fit design van krakend wit katoen. Ik ben fan.
Beste Barbara, Wat ontzettend leuk dat u zo enthousiast bent over de door u gekochte ceesnco-shirt. Hartelijke dank voor deze prachtige review ! en heel veel draagplezier gewenst. Graag tot ziens op ceesnco.com. Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Service is goed, direct en persoonlijk. Overhemden zijn van goede comfortabele pasvorm, ook als je een wat sportiever postuur hebt.
Beste Robbert, Hartelijke dank voor deze prachtige review! Fijn om te lezen dat u de persoonlijke service zo kan waarderen en dat de ceesnco-shirts perfect zijn. Veel draag plezier met uw nieuwe ceesnco-shirts. Graag tot ziens op ceesnco.com. Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Tweede aankoop van een hemd, ditmaal in blauwe kleur. Zoals mijn eerste hemd zit ook deze aankoop als gegoten. Vooral de iets langere mouwen (mouwlengte 7) zitten als gegoten !
Beste Patrick, Super om te lezen dat het 2e door u gekochte ceesnco shirt ook als gegoten zit. Hopelijk vinden meer mannen uit België hun weg naar ceesnco.com Dank voor deze mooie review en veel plezier met uw nieuwe ceesnco shirt. Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
al minstens 5 jaar zijn de ceesenco shirts de basis van mijn dagelijkse garderobe
Beste Huub, Fijn om te lezen dat de shirts van ceesnco.com alweer 5 jaar een basis zijn voor uw garderobe en dat u het heerlijke shirts vindt. ik wil u vriendelijk bedanken voor deze mooie review! Graag tot ziens op ceesnco.com. Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Mooie, zicht- en voelbare kwalitatieve shirts met stijlvolle afwerking en details. Duurzaam gemaakt!
Beste Jan, Dank voor de mooie woorden en fijn dat we de juiste maat hebben gevonden. Heel veel draag plezier met uw nieuwe ceesnco-shirts. Graag tot een volgende keer op ceesnco.com. Met een hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Originele beoordeling
Shirt pasvorm wijkt erg af tov een ‘standaard overhemd’ elders. De melding dat de slim fit stretch groter uitvalt en het daarom aan te raden is een maat kleiner te nemen is volkomen onjuist. Het ontvangen shirt heeft geen stretch, vraag me af of de juiste is verstuurd.
Super product en service met de grootste betrouwbaarheid!!!
Beste Reginald, Fantastisch om te lezen dat u ceesnco-shirts een super product vindt en onze service kan waarderen wat u beloond met een 10! Wat kan ik me nog meer wensen..... Nogmaals dank en heel veel plezier met uw nieuwe ceesnco-shirt. Graag tot ziens op ceesnco.com. Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com.
Heerlijke hemden van uitzonderlijk goede kwaliteit. De stretch hemden zijn een welkome aanvulling op het assortiment. Levering altijd snel. Prijs / kwaliteit verhouding is top.
Beste Eelco, Ik wil je heel vriendelijk bedanken voor de enthousiaste en prachtige review. Persoonlijk vind ik het heel fijn om te lezen dat de stretch variant een welkome aanvulling is in jouw garderobe. Ik draag dit shirt ook erg graag vooral als het wat warmer is of onder een pak. Graag tot een volgende keer op ceesnco.com. Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Beste Yves, Hartelijke dank voor uw mooie review. Excuses voor de late reactie maar ik ben gisteren terug gekomen van onze zomervakantie. Heel veel plezier met uw nieuwe ceesnco shirt en graag tot ziens op ceesnco.com. Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Geweldig shirt, goede service!
Beste Kees, Ik wil u vriendelijk bedanken voor deze mooie review . Heel veel plezier met uw nieuwe ceesnco-shirts. Graag tot ziens op ceesnco.com. Met een hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Fantastische overhemden, eerder al besteld en ben wederom onwijs tevreden over zowel het product als de persoon erachter, Maarten Veer die er met zijn persoonlijke touch echt een feestje van maakt bij elke aankoop. Gewoon top!
Beste Christiaan, Hartelijke dank voor jouw mooie woorden, betere complimenten kan ik niet krijgen. Dankjewel! Heel veel plezier met je nieuwe ceesnco-shirts Graag tot de volgende keer op ceesnco.com. Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com