Uitstekend voor jaren

Prima overhemden! Met zorg geleverd. Helaas ontbrak bij een van de drie hemden de baleinen.

Favoriete shirt!

Hoewel ik het shirt pas twee keer heb gedragen is het nu al mijn favoriete shirt. De stof is stevig en voelt goed aan. De weving is erg fijn en daardoor heeft het shirt een luxe uitstraling.

Levering prima, mooi hemd maar….

Alles goed maar het is niet bepaald een fijn hemd om te strijken. Wat is de tip om te voorkomen dat het zo extreem gekreukt uit de was komt?? We een mooi hemd met goede pasvorm etc.

Persoonlijke service

ceesnco gaat in het vrije weekend naar de zaak om een spoedbestelling op de post te doen. Super!

Uitstekend ervaring

Top last minute service, fijn contact en bovenal een kwaliteit overhemd. Voor herhaling vatbaar!!

Prachtig kleding stuk

Heerlijk nieuw overhemd voor bij mijn trouwpak. Dat wordt comfortabel dragen!

Het hemd zit als gegoten

Ik wist niet welke maat ik moest bestellen. Via watsapp gevraagd of de regular xxl ruimer was in de talle dan de slim fit. Ik kreeg gelijk antwoord. De XXL regular is echt groter. Ik kan u ook eerst 2 passhirts toesturen zodat u eerst kan passen. Ik stuur u dan een XXL regular en een XXL slimfit met stretch. De volgende dag had ik de twee passhirts in huis. Super fijn. Het hemd is mijn lievelingshemd geworden. Ik wel er meer van

mooie overhemden met mooie pasvorm

Mooie overhemden met een mooie pasvorm.

Prachtig product, zeer vriendelijke communicatie

Ik ben positief verrast door het mooie overhemd. Vooral de kwaliteit van de stof vind ik erg goed. Daarnaast ontving ik het overhemd met een handgeschreven persoonlijk bericht wat op mij bijzonder vriendelijk overkwam. Een aanrader!

Prachtig!

Een ècht overhemd! Klassiek en modern tegelijkertijd.

Prachtige overheden, goed gemaakt in de EU

Zitten fijn, mooie uitstraling. Zeker als iemand anders strijkt

top kwaliteit met top service

overhemden die niet te kort zijn en goede pasvorm geven ook voor de wat sportiever gebouwde man.

De extra stap is standaard hier

Ik was op zoek naar nieuwe overhemden en kwam via Linkedin bij Cees N Co terecht. Aangezien ik nogal wat aangekomen ben onlangs wist ik mijn maat niet goed maar dat was geen probleem want na wat mailverkeer kreeg ik 2 pas shirts thuisgestuurd. En passen en retourneren kon ik dus gelijk 2 overhemden bestellen waarvan ik zeker wist dat ze goed zouden zitten. Persoonlijk kaartje in de doos en een wasvoorschrift maken het echt helemaal af. Geweldig product en een geweldige klantervaring!!!

Prachtig hemd

Draag ik het over de broek dan vind ik het hemd wat te lang.

Uitstekend!

Prachtig hemd voor een goede prijs.

Bijzonder vriendelijke mensen en prachtige overhemden.

Bijzonder vriendelijke mensen (Maarten gesproken) en prachtige overhemden. Verder snel, prachtig verpakt en originele suggesties hergebruik verpakking. Allemaal top.

Top shirts en service

Hele fijne shirts en uitstekende hulp van Maarten en zijn team. Ik had twee shirts waar alle knopen door fout stomerij kapot waren gegaan. Ceesnco stuurde gratis nieuwe knopen. En ik had bij bestellen shirts foutje gemaakt met kortingscode, kreeg meteen belletje dat ik hogere korting had laten lopen en dat werd aangepast. Dat is nou service en klantvriendelijk!

Fijn shirt en persoonlijke service

Snelle levering en mooie kleur blauw overhemd - prima pasvorm, zeker ook n combinatie met de lange mouwen. Na enkele maanden zaten er wel blijvende zweetvlekken in. Dat had ik niet eerder meegemaakt. Maar ik werd na bericht daarover meteen opgebeld door de eigenaar zelf om te overleggen en kreeg zonder problemen een nieuw shirt opgestuurd met enkele onderhoudstips.

Prachtige shirts en service is helemaal geweldig.

Communicatie is ook zeer goed. Maarten toont veel interesse en denkt met je mee over maat welke je evt zou moeten hebben. Heb 3 shirts besteld dus kan wel ff vooruit. En het belangrijkste . Het zijn ook nog eens zeer mooie shirts. Gr Marcel

Prima overhemd. Vlot geleverd.

Snel, beleefd en deskundig

Snel en duidelijk antwoord. Ook in weekenden! Grote aanrader deze club Snelle levering Hoge kwaliteit van stof en afwerking

geweldig

de overhemden sluiten feilloos aan bij mijn verwachting

Top service!

Het zijn de kleine dingen die het verschil maken.... de mooie verpakking, het persoonlijke kaartje...... Nadat bleek dat mijn bestelde shirt toch niet de juiste maat was zelf even naar Apeldoorn gereden om dit om te ruilen. Zeer professioneel en vriendelijk ontvangen met kop koffie en advies gekregen over andere maatvoering en pasvorm. Dat noem ik nog eens TOP service!

Super product, super persoonlijke benadering.

Overhemd prachtig als altijd, nu voor mijn zoon--Arien belde even om de andere maat te confirmeren.

Vlekkeloos

Mooie kwaliteit en snelle levering, fraai verpakt