Product en dienst van hoge kwaliteit. Mooie verpakking, met oog voor duurzaamheid.
Beste Eric, Hartelijke dank voor deze prachtige review. Heel veel plezier met je ceesnco shirt en graag tot ziens op ceesnco.com Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Zowel het eenvoudige bestellen, de snelle levering, de mooie verpakking en het product zelf…alles is steeds van een kwaliteit waar ik blij van wordt…(ook al is deze bestelling niet voor mij, maar voor mijn echtgenoot)
Beste J, Ik word helemaal blij van uw review die u beloond met een 10! Gelukkig kunnen wij dezelfde kwaliteit blijven leveren. Ik hoop dat uw echtgenoot er net zoveel plezier aan beleeft. Graag tot ziens op ceesnco.com. Hartelijke groet, Maarten
De hemden geven een mooie uitstraling en hebben een goede pasvorm. Het heerlijke katoenknisperende geluid maakt het helemaal af!!
Beste Ries, Dank voor de mooie woorden en deze prachtige review. Veel draag plezier! Graag tot ziens op ceesnco.com. Hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Mooi overhemd
Beste F, Hartelijke dank voor deze review die u beloont met een prachtige 9 ! Veel draag plezier en graag tot ziens op ceesnco.com Met een vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Snel en mooie presentatie, geen plastic. Kwaliteit mooi en was info zeer duidelijk!
Beste Joke, Ontzettend bedankt voor deze prachtige review. Heel veel plezier met de nieuwe shirts van ceesnco.com. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Constante kwaliteit al die jaren l
Beste Gerard, Hartelijke dank voor deze prachtige review. Wij doen er natuurlijk alles aan om constante kwaliteit te leveren. Gelukkig ervaart u dat ook. Veel draagplezier en graag tot ziens op ceesnco.com Hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Mooie shirts, zitten heerlijk en komen als cadeau verpakt binnen. Een feestje om te ontvangen en een feestje om aan te trekken.
Beste Eppo, Hier doe ik het echt voor. Fantastisch om te lezen dat u de verpakking en het dragen van de ceesnco shirts als een feestje ervaart. Veel plezier met uw nieuwe ceesnco shirts. Een feestelijke groet, Maarten ceesnco.com
Bewezen kwaliteit in produkt en in levering.
Beste Maurice, Ik wil jouw vriendelijk bedanken voor deze mooie review en de waardering die jij voor ceesnco hebt. Graag tot de volgende keer en veel plezier met jouw nieuwe shirts. Hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Wat een prachtige overhemden! Een donkerblauwe en een zwarte besteld voor mijn vriend. Alsof ze voor hem gemaakt zijn! Mooi materiaal, mooie snit. Nu natuurlijk nieuwsgierig hoe goed ze zich houden, maar de eerste indruk is perfect! Goede informatie op de website en snelle levering ook.
Beste Titia, Ik wil je heel vriendelijk bedanken voor deze enthousiaste en prachtige beoordeling, beloond met een 10 !~ Ik wens jouw vriend heel plezier met deze prachtige ceesnco-shirts. Graag tot ziens op ceesnco.com Hartelijke groet, Maarten ceesnco
Moest wel het eerste overhemd terugsturen. Was te klein. Had de aanbeveling opgevolgd om van de slimfit stretch variant een maat kleiner te nemen dan normaal, maar dat was toch iets te veel van het goede. Overhemd weer teruggestuurd en maat groter besteld 2 dagen later had ik de juiste maat alweer binnen. Perfect geregeld. Ik ben blij.
Beste Rob, Goed om te lezen dat de andere maat naar wens zit en dat het perfect geregeld was. Heel veel plezier met je nieuwe ceesnco slimfit stretch shirt. Graag tot ziens op ceesnco.com. Met vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Persoonlijk
Beste Lidwien, Hartelijke dank voor deze mooie review. Ik hoop dat uw wederhelft veel plezier heeft met het dragen van zijn nieuwe ceesnco-shirt. Graag tot ziens op ceesnco.com Hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Moest even wachten, maar vlotter dan verwacht was mijn donkerblauwe shirt binnen. Prachtig shirt. Top.
Beste René, Gelukkig was het shirt eerder binnen dan verwacht en goed om te lezen dat de kleur donkerblauw in de smaak valt. Veel draag plezier en bedankt voor deze prachtige review. Hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Goedendag, ben zeer content over service, persoonlijk contact, snelle levering en fantastisch product.
Beste Kaat, Hartelijke dank voor deze prachtige review. Hier doe ik het voor. Veel draag plezier en graag tot ziens op ceesnco.com Hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Wat een mooie overhemden! Ik kocht er twee voor mijn man, helaas een maatje te groot ingeschat. Omruilen ging supersnel: wat een fijne service!
Beste Phyllis, Ik wil je heel vriendelijk bedanken voor deze prachtige review die je hebt beloond met een 10! Heel fijn om te lezen dat de ceesnco-shirts zo naar wens zijn. Heel veel draagplezier gewenst en graag tot ziens op ceesnco.com. Hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Xxx
Beste John, Hartelijke dank voor jouw mooie review die je met een 10 hebt beloond. Veel draagplezier met je nieuwe ceesnco-shirt. Graag tot ziens op ceesnco.com Met vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Wat een feest weer, cadeautjes uitpakken
Beste Paul, Super om te lezen dat het weer een feest was om de cadeautjes uit te pakken. Wederom dank voor jouw bestelling op ceesnco.com en voor deze leuke review! Hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Verkeerde snit besteld..omdat ik vaker lichtblauw xl besteld heb, pakje gewoon geopend. En toen pas een verdachte snit gezien... Zonder gedoe omgeruild.. op zondag. Hoeft van mij niet maar attente verrassing.
Beste Kaspar, Hartelijke dank voor deze prachtige review. Veel plezier met je nieuwe ceesnco-shirt en uiteraard heel graag gedaan. Met vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Even bij Maarten langs gegaan. Overhemden gepast. Advies gekregen. Was top.
Beste René, Ik wil je vriendelijk bedanken voor je bezoek, prettige gesprek en uiteraard je bestelling. Daarnaast dank voor deze prachtige review beloond met een 10! Graag tot ziens op ceesnco.com. Hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Originele beoordeling
Even bij Maarten langs gegaan. Overhemden gepast. Advies gekregen. Was top.
De overhemden werden snel bezorgd en ieder in een mooie doos met een persoonlijk geschreven bericht.
Beste Dirk, Hartelijke dank voor uw prachtige review. Heel veel plezier met uw nieuwe ceesnco-shirts. Graag tot ziens op ceesnco.com. Met vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Overhemd paste niet, kreeg gratis verzendlabel om te retourneren, directe teru betaling terwijl retour nog niet aangekomen was, en straks 'n mail wanneer de maat weer aanwezig is. Wat 'n vertrouwen Superservice! Groet K
Beste K, Hartelijke dank voor deze prachtige review! Het gaat om wederzijds vertrouwen en dat maakt het leven een stuk aangenamer. Dank voor jullie geduld. Met vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Mooi product een beleving om het uit te pakken.
Beste Paul, Ik wil je vriendelijk bedanken voor deze prachtige review. Fijn om te lezen dat u het beleving vindt om het uit te pakken en dat uw ceesnco-shirt naar wens is. Graag tot ziens op ceesnco.com. Hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Het is even wennen maar daarna heerlijk gevoel!
Beste Kees, Dank voor deze prachtige review die je beloont met een 10! Het is inderdaad even wennen aan het dikke crispy katoen maar dan geef het inderdaad een heerlijk gevoel. Veel draagplezier en graag tot ziens op ceesnco.com. Hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
makkelijk bestel proces, snelle levering en mooie kwaliteit overhemden
Beste Lodewijk, Ik wil je heel vriendelijk bedanken voor jouw complimenten en goed om te lezen dat het bestelproces klantvriendelijk is en dat je de kwaliteit van ceesnco zo kan waarderen. Graag tot ziens op ceesnco.com. Hartelijke groet, Maarten ceesnco.com
Na zeer goede ervaring met een eerdere serie heb ik opnieuw een serie besteld. Pasvorm en kwaliteit zijn bijzonder goed.
Beste Radjinrepersad, Hartelijke dank voor jouw mooie woorden, daar doe ik het voor. Heel veel draagplezier met je nieuwe collectie ceesnco-shirts en wederom dank voor het vertrouwen. Graag tot ziens op ceesnco.com. Met vriendelijke groet, Maarten ceesnco.com
Mooie aanbieding voor mij als trouwe klant en ik kan weer jaren vooruit me een paar mooie witte shirts.
Beste Pieter, Heel graag gedaan en dank dat u al lang trouwe klant van ceesnco.com bent. Tevens dank voor deze mooie review die u beloond met een 10. Veel draagplezier. Hartelijke groet, Maarten ceesnco.com