Quick and easy download

No hassel, easy to do if you follow the clear instructions (did a full time machine backup first, just in case, but wasn't needed) thanks

Parfais

Tous est parfais facile à installer

Onberispelijk

Na mijn aankoop van Office 365, kon ik meteen aan de slag. Mijn licentiesleutel kreeg ik direct na het volbrengen van de aankoopprijs.

niet zo goed

Moeilijk om win 11 pro ,tr installeren!!!

Niets op aan te merken

Goedkoop, snel en werkt perfect!. Na mijn bestelling ontving in nog een kortingscode van 3% omdat er zogezegd nog een key in mijn winkelwagen lag. Die had ik liever niet ontvangen aangezien mijn bestelling al afgerond was.

Snel en eenvoudig geleverd

Snel en eenvoudig geleverd

TOP

voor het geen dat ik nodig had is dit perfect

Commande du logiciel Facile

Commande du logiciel facile , code recu instantanément aprés paiement, installation un jeu d'enfant, site serieux.

Vlot en volledig

Vlotte aankoop en direct geïnstalleerd

Gewoon perfect !

Niet de goedkoopste, maar de activatie van de keys werkt gewoon door kopiëren en plakken, elders moet je de activatie via telefoon doen wat puur tijdverlies is.

Licence office

Service rapide et impeccable

Wordt persoonlijk geholpen

Helper deed flink zijn best om een domoor zoals ik te helpen

De sleutel die ik ontving om mijn Windows 10 Home installatie up te graden naar de Pro versie werkte correct, waarvoor mijn dank. Peter.

Snel en duidelijk

Grandioos0

Onmiddellijke levering via mail=top

Goede communicatie

Super eenvoudige en snel

Onmiddellijk na de betaling, de key ontvangen, de instructies gevolgt, en na enkele minuten alles in orde

makkelijk en snel geholpen met de nodige producten

makkelijk en snel geholpen met de nodige producten

Hoe werkt goed

Nvt

Site payement

Dommage que le site de payement ne soit pas en francais

net mijn 2de licentie gekocht van office 2021. Installatie lukte niet meteen. Dit was echter zo opgelost na snel contact met de helpdesk. Ik kom zeker terug !

Clé reçu directement après payement

Envoi rapide, facilité d’installation et fonctionne parfaitement

Sérieux

Support efficace et réactif

uitstekende service na verkoop

Er was een probleem met de geleverde licentie voor Office. Ik heb dit gesignaleerd en kreeg snel antwoord. Toen bleek dat het probleem niet meteen kon opgelost worden, heb ik vlot een nieuwe sleutel gekregen.

Werkt onmiddelijk als ik er terug een nodig heb weet ik waar ik moet zijn Groeten

12 Albrecht Rodenbachwijk

Waregem 8792