Werkt zoals het hoort.

De eerste sleutel werkte niet, na contact met de klantendienst op korte tijd (15 minuten) een tweede wel werkende sleutel ontvangen.

Expérience plus que oarfaite

Mon fils avait besoin d'une clé Windows 10 pour son nouveau pc.j'ai trouvé ce site qui en vendait pour pas cher (10eur). J'ai tenté le coup et super. Aussitôt le paiement fait, j'ai reçu un mail de confirmation avec 2 clés. La première a été validée immédiatement et l'installation de Windows à pu se poursuivre sans soucis

Probleemloos.

Activering verlep snetml en vlot.

A voir sur la durée

J'ai eu la clef à un excellent prix . J'espère que ce n'est pas une clef volée

Good

Alles werkt zoals het hoort

Gemakkelijk en snel

De bestelling wa heel gemakkelijk. De key had ik onmiddelijk beschikbaar. Daarbij had ik ook nood aan support die ik ook direct gekregen heb en deze heeft me ook direct de oplossing kunnen bieden voor mijn probleem. Dus ik ben een heel tevreden klant. Ik ga deze site aan nog mensen aanbevelen!

Lui

Ik vraag om hulp maar krijg een link van google

perfect

windows 11 was al geïnstalleerd, ik heb gewoonde de sleutel code ingevuld en het was in orde

NE FONCTIONNE PAS ET PAS DE REMBOURSEMENT

ARNAQUE

• Nous recommanderiez-vous? Non

Contrat rempli

1er achat chez vous sur conseil d'un informaticien détaché en entreprise. Conseils de fiabilité et sérieux de votre part. Je reviendrai.

Super. Rapide et efficasse

Globalement tout c'est bien passé. La clé a été envoyée dans les 2 minutes et a fonctionnée directement

Goede en snelle service!

Goede en snelle service! Iedere keer weer.

CD-Keys.be snel en correct

Zeer snel en correct verlopen. Had klein probleempje met installatie en via whatsapp zelfs 's avonds prompt reactie en geholpen. Prima service!!

easy

easy

Had bij installatie hulp nodig. Zelfs op zondag gekregen, door een mens by the way. Een echte aanrader. Vriendelijk, efficiënt en snel. Dank u wel !!

Alles is ok

Alles is ok

Simple rapide efficace

Je ne connaissais pas le site, j ai testé Je suis convaincu

De licentiecodes werden snel bezorgd. De installatie en de acrivering verliepen vlekkeloos.

Snel geleverd en werkt.

De aangekochte key werkt uitstekend. En dat voor een klein prijsje.

Eenvoudig en doeltreffend

Gemakkelijk te bestellen en vlugge levering per e-mail. Het enige vraagteken dat ik heb is de vervaldag van de code.

Très bien

Facile, rapide et efficace.

super content - çà marche nickel à un prix très intéressant

J'ai acheté office pro 2021 pour une fraction du prix officiel. j'ai hésité en me demandant si c'était une arnaque. J'ai pris le risque et je n'ai pas été déçu. j'ai reçu ma facture tva dans les minutes suivantes avec le numéro de série du soft. je me suis connecté sur le site officiel de microsoft pour valider et activer la clé. Sans problème. c'est installé et çà marche.

Prima service! Niets op aan te merken!

Software key werkte eerst niet. Één telefoontje (in het Nederlands) volstond om meteen een nieuwe aangepaste key te krijgen en ´t was gefixt!

Alles ok

Aanbevolen Alles werkt Goede instructies