Windows key

Geen klachten over klantendienst is zeer vriendelijk. De uitleg die ze geven is top.

uitstekende webshop

Ik heb pas geleden een nieuwe computer gebouwd Ik had een licentie code nodig voor Windows 11 Pro ik kwam deze website op het internet tegen en zag meteen staan naar waar ik zocht Als u deze licentiecode bij Microsoft zelf koopt betaalt u het dubbele ik ben zeer tevreden met de aankoop voor een heel scherpe prijs

Top product

Ogenblikkelijk, na bestelling, kon ik aan de slag met de installatie van de software (iwndows 11). Geen problemen gehad met de installatie.

Correcte levering van het product. Werkt perfect Top

Goed product voor een lage prijs!

Product was zoals omschreven. Link via email volgde dan ook onmiddellijk. Direct installeerbaar.

Très bon service.

Je converti certains P.C. en Windows 10 famille en professionnels, je dois acheter une clé pour fairel'upgrade.

Snelle afhandeling aanrader

Parfait

Reçu la clé directement et fonctionnelle, Prix correct.

perfect

meerdere aankopen perfect alles dik ok

Toppie

snelle en correcte service

Top service, top product

Product key werd direct geleverd na betaling, makkelijk te installeren en alles werkte op 5 min!

Used Key Corrected.

Bought a win 11 and when activating th3 key said that it was already used. I mailed the helpline and got a new key the same day. Good customer service.

Alles vlot verlopen en vlekkeloos geïnstalleerd.

super

Alles werd correct afgehandeld en de cd sleutel werkte perfect

Bon service

Un service rapide et bonnes exp:lication pour linstallation et l'utilisation Seul peiti problème quant il faut le réinstallaé cela ne marche plus.

Goedkope software licenties

Gemakkelijke website en goedkopere Windows licenties dan op Microsoft

Excellente service. Top.

Voor de mensen die eventueel zouden twijfelen. CD-Keys is van bestelling tot levering zeer proffesioneel. Prijs kwaliteit evenzeer een aanrader. Voor mij een topper die ij aan iedereen zou aanraden.

Rapide et pas cher.

top

super de code instant gekregen

Upgrade facile de Win 11 Home vers WIn11 Pro

Je me suis trompé dans l'achat d'un portable DELL pour un nouveau collègue. Je n'avais pas vu que la licence de Windows était la Home, et non la PRO. J'ai pu remédier à ce problème grâce à CD-Keys pour un prix très raisonnable.

Très bien rapide et facile

Ok

sleutel direct ontvangen

Sleutel direct na betaling ontvangen

snelle en vlotte installatie

Niet de minste problemen ervaren bij de installatie van deze software. Werkt prima.

Product gekocht en goede support

Product gekocht en goede support

Betrouwbaar!

Zeer correcte communicatie en zonder problemen geïnstalleerd.

12 Albrecht Rodenbachwijk

Waregem 8792