Parfait et en plus très concurrentiel niveau prix

Je dois dire que vu le prix nettement plus bas que la concurrence je stressais un peu pour la mise en place de mon achat (programme Office pour Mac) mais suite à la consultation des avis des utilisateurs de vos services je me suis décidée à commander chez vous. Pour l'instant je ne le regrette pas du tout. L'installation des programmes achetés s'est faite très rapidement et très facilement grâce à la fourniture d'un code, transmis quasi instantanément suite au payement, permettant le téléchargement sur le site officiel de Microsoft, ce qui en soit est très rassurant. Tout fonctionne au mieux pour l'instant. Comme il s'agit d'une licence à vie, j'espère juste que ma satisfaction persistera dans le temps, ...

Parfait et en plus très concurrentiel niveau prix

windows 11 pro

werkt perfect in België. kreeg de code ook direct na betaling

Windows 11 pro

Heb een oem licentie gekocht voor windows 11 pro. geen problemen mee gehad, en heb de code direct ontvangen na betaling. Dus de windows licentie codes die je hier kan kopen werken perfect op Belgische computers

Office pakket

Werkt niet

zeer tevreden

ik ben zeer tevreden met de producten die jullie leveren en de service

Achat d'une clé Windows 10 & Office 2021

Excellent service, clé Windows 10 & Office 2021 commandée via CD-Keys.be et quelques minutes après avoir effectué le paiement j'ai reçu un e-mail avec les deux clés d'activation ainsi que les liens pour les télécharger. Ce n'est pas le site le moins cher, mais le service est excellent. J'avais une question à poser concernant le téléchargement d'Office et ai reçu une réponse très rapidement.

Parfait reçu directement très bon site

Parfait

achat clé windows 10 officiel

bonjours, très satisfait, rapide et efficace.

Duidelijk op uw (sub)systeemversie letten!

Ik kocht een licentie voor win10 home. Betaling gedaan, code werkt niet... Na contact met de helpdesk bleek het om een vergissing van mijn kant te zijn, en is het probleem opgelost! (Ze blijven heel rustig ondanks ik behoorlijk opgewonden was ;-) )

Zoals gewoonlijk, geen problemen. Productcode wordt direct na de betaling meegegeven. Enkele minuten later wordt deze nogmaals via mail verstuurd. Geen enkel probleem gehad met de activatie. Doe zo verder.

Werkt zoals beschreven, snel en heel eenvoudig.

Productcode wordt direct na de betaling meegegeven. Enkele minuten later wordt deze nogmaals via mail verstuurd. Geen enkel probleem gehad met de activatie, zowel Windows 11 als de Office 2021 key, werkten meteen.

Very quick and trustworthy purchase

I bought a Windows 10 Pro key and I immediately received it by the automated process. Thanks!

Problemen bij het installeren van de software. Via e-mail en telefonisch contact werd het probleem opgelost. Nogmaals dank.

Vlotte en correcte bediening

Wij hebben onze bestelling heel snel (onmiddellijk) ontvangen. Alees was heel correct! Een echte aanrader.

Doet wat het moet!

Goedkope én werkende key voor windows 10. Onmiddellijke levering.

Simplement fonctionnel

J’ai acheté trois fois et je n’ai eu aucun problème, tout simplement pas de problème. Facile et fonctionnel. merci"

• Nous recommanderiez-vous? Non

Het ging snel en het werkt zonder complicaties

Na één week ervaring op nieuwe laptop en een nieuwe Office Professional kan ik enkel stellen dat het ontvangen van de download-code erg snel verliep, dat de link naar de download positie direct werkte, Het inladen van het pakket nam ca. 10 minuten en plots bleek alles er te staan. Alles geopend en Word en Excel al gebruikt. Zeer OK voor mij. Ben tevreden. De aankoop via CD Keys verdient een 5-ster.

Onvoldoende informatie

Website is niet duidelijk en firma is klantonvriendelijk.

Snel en goeie prijs

Snel en goeie prijs