Snelle levering. Maar retour zenden ging niet goed.

Snelle levering van hetgeen wat ik bestelde. Maar retour zenden is niet goed gegaan. Wel verzonden (met verzendbewijs etc) maar geen bericht of terug storten van het geld.

Snelle levering van het bestelde ,ook bij een retour snelle terug storting van het geld.

Super vriendelijk en snelle service

Skates besteld, had nog enkele vragen en deze werden direct beantwoord, vriendelijke mevrouw aan de telefoon en binnen een dag pakketje ik huis.

Mooie schoenen en op tijd geleverd.

Alles wat je van een goede levering wil zien. Een ruim assortiment, goede merken en een redelijke prijs. En alles uit voorraad leverbaar.

Mooie skeelers en snel bezorgd

Mooie skeelers en snel bezorgd

Super aankoop!

Snelle service en prima kwaliteit

Prima product en op tijd geleverd

Prettig, het product komt overeen met wat ik besteld heb en is tijdig geleverd.

Goed product snelle levering

Fietsschoenen on line besteld. Keurig verpakt. Goed op de hoogte gehouden.

Raar

Ik heb armbandjes van Indian Maharadja gekocht. Op de site stond een “berg” bandjes en toen ik de kleur wilde kiezen, kon dat niet en er stond alleen “diversen”. Dus ik dacht er meerdere te krijgen met vast wel een kleur die ik leuk zou vinden…. De bestelling bestond uit 1 bandje en niet helemaal mijn kleur… De afhandeling van de bestelling was prima.

Slechte ervaring, voor de 2e keer iets besteld, blijkt het product helemaal niet op voorraad te zijn

Krijg ook het verkeerde bedrag terug gestort, moet er achter aan om het juiste bedrag terug krijgen. Kortom niets meer bestellen via dit bedrijf

Binnen 2 dagen geregeld.

Besteld En binnen 2 dagen was alles binnen.

Niets te klagen. Goed geholpen

Online bestelling snel geleverd

Snel en het juiste geleverd

Heel tevreden

Geen gratis retour service

Slechte retour service cq geen retour service vanuit de online shop. Kosten voor retour voor eigen kosten. Enkel kosteloos door fysiek bij 1 vd intersport vd biggelaar te brengen. Info hierover niet transparant.

Bestelling was goed, helaas te kleine maat besteld, dus retour.

Online bestelling was prima. Helaas viel de jas te klein uit en is deze weer retour gegaan.

Verzending liet lang op zich wachten

Bestellen en betalen ging makkelijk. Goed product. Verzending duurde super lang. Tussen betalen en ontvangst zat een week. Koningsdag zat er wel tussen

Bestelling leek te blijven hangen bij post.nl. vriendelijk geholpen door klantenservice.

Meindl wandelschoenen

De wandelschoenen waren snel geleverd, helaas was de maat niet goed. De schelen zijn teruggestuurd met verzendkosten naar het filiaal. Duurde erg lang voordat het bedrag teruggestort was op mijn VISA rekening. Werd ook pas erg laat over gecommuniceerd.

Zeer snel geleverd en heerlijke schoenen

Eerste keer dat ik bestelde omdat bij andere zaken de voorraad op was of mijn maat er niet meer was

Het duurde even langer dan gedacht voor de schoenen werden opgestuurd. Als je dan een berichtje krijgt dat het iets langer kan duren, is het helemaal goed.

Een medewerker van Van den Broek/Biggelaar zette mij meteen op het goede spoor bij wat ik zocht!

Er liep al een bestelling van me toen ik een dag later bedacht dat een aanvulling ervan fijn zou zijn. Toen ik de gegevens naliep van de bestelling en Intersport van den Broek/Biggelaar vond, belde ik hen op en beschreef mijn vraag bij de medewerker die ik aan de lijn kreeg. De betreffende medewerker coachte me door de internetbestelling van de aanvulling en noemde dat ik bij de klantenservice van het bedrijf kon vragen of de aanvulling tegelijk met de eerste bestelling verzonden kon worden, zodat ik maar eenmaal de verzendkosten hoefde te betalen, wat ik ook deed. Geweldig! Zowel de hulp van de medewerker bij het plaatsen van de tweede bestelling als met zijn noemen van de mogelijkheid verzendkosten te besparen. Super!

De Run 8301

5504 EN Veldhoven

Over Intersport van den Broek / Biggelaar

Intersport van den Broek / Biggelaar is de sportspecialist van het zuiden met in totaal vijf vestigingen. Iedere vestiging heeft een specialisme. Zo is Intersport Biggelaar de wintersportspecialist en het filiaal in Duiven de specialist in outdoor. Met ruim 13.000 artikelen hebben wij een zeer grote sportcollectie.