Waardeloos!

Mijn bestelling heb ik nooit ontvangen. Na ruim een week heb ik een mailtje gestuurd om te informeren. Geen reactie op mijn mail. Krijg ik na een paar dagen een mail dat ze mijn retour hebben ontvangen. Ik heb nooit een fatsoenlijke reactie gekregen.

slecht

1 bestelling gedaan was voorraad word gecanceld 2 nieuwe bestelling gedaan krijg een mail dat wanneer de zwembroek verstuurd word ik een mail krijg, niet gekregen. 3 Mail gestuurd waar ik geen antwoord op krijg !!! ook een plusputn geld snel terug gestort punt 1

Product zoals omschreven en snel geleverd

Perfecte service

Goede kwaliteit geleverd.

Perfecte service

Goede kwaliteit geleverd.

Prima en snel geregeld

M’n favoriete wandelschoenen snel in huis. Ze zaten in een andere doos maar er zat keurig een briefje op waarom dat is. Ze gaan verspilling van dozen tegen. Top!

Prima en snel geregeld

Hij was goed

Ff wachtuh en binnuh

Goede site..

Behoud zich niet de belofte

Wordt niet teruggebeld Is twee keer beloofd

Behoud zich niet de belofte

Wordt niet teruggebeld Is twee keer beloofd

Goed verpakt , en zeer goede prijs

Tevreden voor de eerste keer daar gekocht, levering duurde iets langer maar met de koopjesdagen van black vrijdag ,maar viel best nog mee. Dus ja een aanrader!!!!!!!

Bizar slechte communicatie

Probeer al meerdere keren contact te zoeken met intersport biggelaar. Zelfs via het hoofdkantoor zijn mijn mails doogestuurd. Helaas geen enkele ractie terug

Bizar slechte communicatie

De levering verliep zeer vlot. Schoenen pasten niet en ik mocht die terug sturen en ruilen voor grotere maat. Nu wacht ik nog op die levering!

Slechte communicatie!

Ik probeer op verschillende manieren contact te zoeken maar krijg geen enkele reactie. Zelfs niet als ik contact zoek via het hoofdkantoor.

Slechte communicatie!

Ik probeer meermaals contact te zoeken over een slechte communicatie maar daar krijg ik geen reactie op. Zelfs niet als ik contact zork via het hoofdkantoor

De Run 8301

5504 EN Veldhoven

Over Intersport van den Broek / Biggelaar

Intersport van den Broek / Biggelaar is de sportspecialist van het zuiden met in totaal vijf vestigingen. Iedere vestiging heeft een specialisme. Zo is Intersport Biggelaar de wintersportspecialist en het filiaal in Duiven de specialist in outdoor. Met ruim 13.000 artikelen hebben wij een zeer grote sportcollectie.