Snelle service voor m'n airfryer

Mega chille airfryer hier gekocht, was er snel en goedkoop. Werkt perfect :)

Super service!

Snel geleverd en een mooi product! Top site!

Een buitengewone service!

Ik had wat vragen over mijn voeten bad en deze werden onmiddellijke en persoonlijk beantwoord. Erg vriendelijk personeel, met kennis van zaken. Ik zeg “ Niceey is top!”

Super overzichtelijk en compleet

De Niceey website is heel toegankelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Handige verdeling in categorieën. Mooie duidelijke foto's en de producten worden helder beschreven. Wat je ziet is wat je krijgt! Ook de overige informatie (bezorging, algemene voorwaarden enz.) is makkelijk te vinden. Nooit inlogproblemen en bij het versturen van een mail met een vraag of opmerking direct antwoord.

Goede Service en Mooie Producten. Erg blij mee

Fijne ervaring. Duidelijke omschrijving en product was snel in huis.

Mooi en betrouwbaar bedrijf!

Geweldige airfyer gekocht en was zeer snel bezorgd! Nu kan ik weer heerlijk bitterballetjes eten!!

Top product!

Doet precies waar het voor bedoeld is.

Lekker voetenbadje!

Top service! 23.12 besteld volgende dag om 10.33 al thuis! Ga zeker ook hun automatische dweil proberen!

Hele goede ervaring!

Super snel en goed!

Ik heb meerdere producten gekocht, powerbank en airfryer. Super tevreden mee, snel geleverd en werkt super!!!

Geweldige service, snel geleverd. Top product.

Geweldige klantenservice

Na de aankoop van de airfryer had ik nog een aantal vragen, telefoon werd binnen 1 seconden opgenomen en klantenservice was enorm vriendelijk. Geweldige service!

Uitmuntend

Meer dan "uitmuntend" is niet nodig om de service te omschrijven. Kwaliteit van artikelen is zeer goed, snelle levering en behulpzame klantenservice.

mooi product

Slowjuicer besteld en ik ben helemaal fan. Wat een genot iedere ochtend!

Airfryer besteld! Geweldig apparaat erg handig de 2 bakken!

Gewedig

Een super voetenbad gekocht bij NICEEY. Wat ben ik er blij mee. Na een lange wandeling in het bos dompel ik mijn voetjes weer in het bad en laat ik de massage beginnen. Snel geleverd, was de volgende dag meteen in huis.

vlotte afhandeling

Product op zaterdag besteld en dinsdag afgeleverd. Ik vind dit netjes. Bijna geen enkel bedrijf maakt het waar om de volgende dag te leveren is mijn ervaring. Ook van belang is dat het product goed beschermd was ingepakt.

Goede klanten servies

Top apparaat

Top apparaat, alleen vanwege mijn spasmen door MS werkte het niet(helaas).

Hugo de Grootstraat 13-2

1052 LA Amsterdam