Ik wil niet meer zonder

Als vrouw kwam ik in mijn intensieve beroep energie tekort en moest opletten dat ik niet ging afvallen. (172 cm 57kg) Op de site kwam ik op BULK. Eerst advies gevraagd via de mail. Sinds ik BULK neem (1 scoop in de ochtend door de yoghurt) voel ik me echt veel sterker!

Altijd snel geregeld.

Haal altijd mijn creatine hier. Top kwaliteit!

De reden waarom ik de producten van Kosso als geweldig ervaar, is omdat ze mij helpen bij het binnen krijgen van eiwitten, het sneller en beter herstellen van mijn spieren zodat ik de volgende dag weer kan knallen in de gym! Daarnaast vind ik de creatine echt een top spul na gebruik van Kosso, want ik merk nu echt verschil.

fijne ervaring

goeie creatine die ik laatst geleverd heb gekregen

Het kon niet beter !!

Een aangename ervaring alles ging perfect

Top producten!

De preworkout Madlabs is van een different level, beste PWO die ik ooit heb gehad, sterk werk van Kosso Nutrition ;-)

Nog niet

Ik heb laatst creatine gehaald ik.ga het nu uitproberen. Ik volg al een tijdje kosso nutrion en de reden waarom ik het al aan zou raden zonder dat ik het heb geprobeerd. De filmpjes en de uitleg waarom iets goed is. En niet het is zo want het is zo. Nee de why word goed uitgelegd en dat zorgt ervoor dat mensen gaan kopen en ik geloof dat er minste troep in zit van alle nutrition bedrijven. Zo komt het over in ieder geval

Met Kosso Nutrition voel ik me als een raket klaar om afgevuurd te worden richting de sportschool.

Ik heb al verschillende merken geprobeerd, maar Kosso Nutrition was het laatste duwtje in de rug dat ik nodig had. Ik start elke dag met de juiste supplementen en ben zelfs gegroeid in sportprestaties door die supplementen te combineren met de juiste pre-workout. Vrienden noemen me een influencer omdat ik het zo promoot, maar ik noem het een Kosso Nutrition levensstijl.

Super producten, snelle levering

De producten zijn van goede kwaliteit en ook lekker van smaak

Beste pre die er is en goeie klantenservice als er iets mis gaat met je pakket

Heb veel prewobrkout’s geprobeerd maar deze is ver uit de beste. Heb ook een keer problemen gehad met mijn pakketje lag niet aan aan kossonutrition maar aan het pakketbedrijf maar is netjes op gelost door ze .

Beste van Europa

Prima producten met Duidelijke beschrijving

Kwailiteit

Vanaf de eerste dat ik bestelde, merktte ik het verschil in kwaliteit met andere supplementbedrijven. Vanwege die reden ook sindsdien blijven bestellen bij kossonutrition!

Top producten helpen enorm

Door de producten van jullie heb ik samen met mijn coach en inzet al 12 kilo kunnen afvallen sinds november 2023 en nubkan ik alleen maar meer doorknallen met hulp van jullie supplementen

Goeie promo's en levering

Ik krijg altijd goeie promo's en als er wordt geleverd wordt die pakket goed geleverd. en snel ook.

Top producten

Al jaren trouwe klant omdat Kosso Nutrition een van de beste producten heeft in de benelux. Van creatine tot pre-workout tot clear whey…

Top producten!

Snelle levering (ook naar BE) , kwaliteitsvolle producten, goede service!

Het is betrouwbaar en kwaliteit

Vele supplementen geprobeerd van andere bedrijven maar na 1x bestellen bij kosso nutrition had ik de juiste bedrijf gevonden voor mijn supplementen ik heb al aantal keren besteld en nooit problemen mee gehad top bedrijf Wel een aanrader als je opzoek bent naar kwaliteit

Heeft veruit de beste preworkout (MadLabs) die ik heb gehad!

De MadLabs preworkout deed mijn huid eindelijk weer tintelen na meerdere preworkouts te hebben geprobeerd. Je krijgt er echt een enorme boost van! Echt een aanrader! Waarom een 9 en geen 10? De smaak mag nog een klein beetje geperfectioneerd worden. Dan scoort hij de maximale score!

Ben straks 35jaar en wat deze lichaam nog kan met deze producten !!! Dankbaaaaar !!

Aanbevolen door mijn neef ( die heel erg kieskeurig is !) . Eerste keer dat ik creatine heb gebruikt heb ik de gym gesloopt bijna daarna maar zelf wat besteld puur protein en bulk waardoor mijn lichaam binnen 6weken resultaat heeft opgewekt ! Echteee resultaaat !!

Zuivere producten

Top kwaliteit! Je merkt het aan uw lichaam geen nawerking en zuivere eiwit en vitamine gehaltes.

Alles is top en snel binnen vooral de pre is top

Top producten

De supplementen die ik gekocht hebt werken uitstekend, elke keer na het sporten zieke pomp en voel me helemaal goed. Kosso blijft me inspireren om naar de gym te gaan door ze socials, en de pre-workouts die voel je altijd zeer goed door je lijf.

Eerlijkste nutrition merk

Beste, Ik heb op meerdere sites of merken eiwitten poeders/ pre-workouts/ creatine besteld. Maar nog nooit heb ik die soort kwaliteit geproefd. Alles lost goed op en je hebt geen klonten. Dat is bij andere merken niet zo daar blijft het allemaal met klonten. Kosso nutrition <3

Top producten

Ik ben buitengewoon tevreden over zowel de producten als de service van dit bedrijf. De kwaliteit van de producten is uitstekend en ik ben altijd onder de indruk van de snelle leveringen. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige producten en betrouwbare service!

Kosso ken ik van YouTube en is echt een inspiratie, Na podcasten geluisterd te hebben zoals (POD-KAST) en Sportpoeder, me ook gewaagd aan de Tsunamie en Madlabs pre-workout deze zijn echt top! Ga hem proberen

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.