Tsunami extreme pre workout

Ik heb de tsunami pre aangekocht en heb er geen spijt van. Het lost goed op en heeft een top werking. Zelf zal ik dit aanraden je kan als je zuinig bent 50 doseringen uit 1 pot halen!

Goede en snelle service.

De producten zijn altijd snel binnen. Ruime keuze en vaak mooie aanbiedingen. Altijd netjes verpakt.

Heel tevreden en een blije klant

Goede producten en service. Hoge gun factor en goede motivatie om te gaan sporten. Word goed gestimuleerd door de goede kwaliteit supplementen. Fijne uitleg op social media, kan niks beters wensen #kossotopnutrion # kwaliteit=prioriteit Hoop je ooit nog tegen te komen in de gym

Heb eindelijk mijn nutrition gevonden

Ik heb in het verleden al veel verschillende merken uitgeprobeerd en kan oprecht zeggen dat dit de beste is en ik ook bij deze ga blijven. Mijn weight gainer proeft of smaakt ook totaal niet chemisch maar heeft daarentegen een lekkere gezonde smaak en is vlot te drinken. Pre workout doet ook prima zn ding en de smaak is simpelweg heerlijk (orange cola). Bestel je het vandaag kan je de dag erna de gym al slopen, wat wil je nog meer?

Effectieve en kwalitatieve goede supplementen!!!

Zeer goede supplementen die ook waar maken wat ervan verwacht mag worden. Duidelijke website, snelle levering, zeer goede service.

Geweldige supplementen!

Ik haal al maanden achter elkaar dezelfde Madlabs pre workout, die tinteling in mn gezicht blijft aanwezig. Bizar goeie pre! De beste als je het mij vraagt. Mocht er iets fout gaan met je bestelling wordt dit snel en zorgvuldig opgelost! Keep up the good work!

Top producten met snelle levering

Shakes goed van smaak en niet klonterig, en de vitamines magnesium etc ook goede supplementen. Snel geleverd met een gratis shakebeker!!

Kossonutrition heeft mij veel geholpen met het behalen van mijn doelen, kwalitatief top, service top en zeker een aanrader.

Ik ben pas begonnen met trainen en ik gebruik creatine en ik merk al heel snel verschil.

Ik had een pot creatine besteld en werkt echt super ben er zeer tevreden over en ga zeker meer bestellen

Beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

De producten zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en hebben een uitstekende werking. Duidelijke website, duidelijke boodschap en duidelijk resultaat. Zeker een aanrader. Hoop hier nog lang en vele malen vaker te mogen bestellen.

nooit teleurgesteld geweest

Kosso’s supplementen hebben mijn work-outs altijd naar de top gebracht zonder een nadeel of neveneffect. na het innemen van zijn pre voel ik mij op topniveau en kan ik alles aan

Heerlijke protien bar

Zelf heb ik de Protien bar besteld, deze was heerlijk!

Ongelooflijk

Beste Mijn pakketje was 4 dagen te laat omdat het naar een fout adres is gestuurd. In die 4 dagen heb ik alle steun ,hulp gekregen van kossoTeam om mijn pakketje terug te krijgen en daar ben ik dankbaar voor ze hebben mij al hun tijd gegeven en brachten mijn pakketje tot mijn deur. Het gaat mij niet om het fout maar om het feit dat ze mij 4 dagen lang op de hoogte hebben gehouden en alle tijd en hulp hebben gegeven ondanks al hun andere bestellingen etc….. DANK JULLIE WEL Muhammed 85kg

Echt kwaliteit is prioriteit

Zoals gewoonlijk weer super kwaliteit zoals je gewend bent. De tunami is echt geweldig lost mega goed op en de smaak ongekend. Een bedrijf zoals kossonutrition helpt mij echt enorm on de meeste fitte en actieve vader tezijn voor mijn kinderen.

Ik ben super tevreden. Ik had het vrijdagavond besteld en het was zaterdagochtend al toegekomen! Ik ben ook heel blij met de pre-workout zelf. Lekkere smaak en werkt goed! Zeker een aanrader!

Erg tevreden over de kwaliteit!

Ik heb alle Pre-Workouts geprobeerd en de kwaliteit is uitzonderlijk in vergelijking met andere merken. De doseringen zijn erg hoog en de werking is top! Ook de smaak is lekker, een echte aanrader voor mensen die houden van een kwalitatieve Pre-Workout.

Goede supplementen voor een goede prijs!

Pre-workout top, de vitamines ook goed voor een lage prijs.

Kosso zijn producten laten je verschrikkelijk goed voelen fitter en sterker!

Sinds ik de producten van Kosso gebruik merk ik veel verschil zowel in me lichaam en der buiten voel me super fit en ben Kosso daar erg dankbaar voor ook al win ik niet hoop ik dat ie dit leest en weet dat ik hem dankbaar ben groetjes Nick Peerdeman Love Kosso!

Er miste 1 shakebeker bij mijn bestelling, en binnen 5 min was er al reactie en werd er een nieuwe shakebeker verzonden. Die de dag er na binnen kwam. Super snelle service wat erg fijn is, en de producten zijn ook van hoge kwaliteit en super lekker.

Kwalitatief het hoogste standaard

De verandering die mijn lichaam heeft doorgemaakt sinds het gebruik van KossoNutrtion KN. Is ongeëvenaard ik wil heel Team KN bedanken voor het maken van de beste en zuiverste supplementen S\O naar jullie!

Kosso Nutrition Creatine - Boost voor Beginnende Sporters

Als beginnende sporter was ik op zoek naar iets om mijn prestaties te verbeteren zonder gedoe. Kosso Nutrition Creatine is precies wat ik nodig had. Het verbetert mijn kracht en uithoudingsvermogen zonder toegevoegde onzin. Makkelijk te gebruiken, betaalbaar en effectief. Een geweldige keuze voor wie net begint met sporten.

Goede pre

Hele goede pre met goede ingrediënten en goed gedoseerd. Alleen wel een beetje duur voor een potje pre

Super tevreden

Super tevreden, hoog kwaliteit supplementen. Goeie klantenservice en eerlijke prijzen.

Tsunami beste pre workout op de markt!

Na meerdere pre work outs te proberen heb ik toch eindelijk eentje gevonden en dat is de tsunami! Vele waren niet men smaak of ik kreeg er geen motivatie door in de gym.. Laten we zeker niet de creatine vergeten!! Je gunt bro 9,95

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.