Goed,netjes en snel geleverd

De service is top snel geleverd goed verpakt en goed product

Doelen behalen

Met de supplementen en coaching van KN heb ik mijn leven omgegooid, ben wijzer gaan trainen, gezonder/anders gaan eten en drinken. Ik adviseer het iedereen die de wil en motivatie heeft om ook verandering in hun leven te brengen.

Altijd goed!

Levering was snel zoals normaal, en de preworkout werkt goed!

Ik voel me gelijk energieker op een dag door deze creatine

Ik ben veel aan het werk en was vaak heel vermoeid maar door die creatine heb ik meer energie als tevoren. Ik wil meer kunnen afvallen en het om kunnen zetten in spiermassa’s. Kosso bedankt en nog gefeliciteerd voor jou en Dorentina’s 10 jaar jubileum.

Gebruiksvriendelijke webshop Met snelle levering!

De keren dat ik besteld heb, is mijn bestelling altijd Optijd geleverd, zelfs met grote acties!

Zeer snelle levering, direct begonnen met de Madlabz, na 30 minuten gaat het werken en ben je niet meer stoppen . Aanrader 10 sterren waard ! Ook direct aanbieding van de creatine meebesteld. Zuiver en ook goed !

Fantastische supplementen.

Super producten en lekker

Alles was perfect alleen 1 pot was verkeerde smaak maar de juiste is al onderweg dus perfecte klantenservice

Uitstekende ervaring snelle verzending

Ik volg kosso al heel lang. Heb voor eerst bij hem besteld en ging echt boven verwachting snel helaas kan ik nooit mee doen met een win actie omdat wij geen social media hebben

Top product

Kwalitatief product

Top product

Product bevalt me heel goed en is van hoge kwaliteit

Goede verkooper met goede spullen

Alles wat ik al heb gekocht werkt perfect

Zeer tevreden met mijn aankoop!

"De creatine van Kosso Nutrition heeft mijn energieniveau tijdens workouts aanzienlijk verhoogd. Ik merk snellere spierherstel en voel me sterker dan ooit. Zeker een aanrader voor wie serieus met zijn fitnessdoelen bezig is!"

Altijd goede prijs kwaliteit verhouding!

Ik bestel nu een jaar bij kosso en vind het altijd goede deals. Goede supplementen en altijd snel geleverd. Kunnen andere winkels een voorbeeld aan nemen.

Leveringstijd

Ik heb maandag 4 maart vesteld voor 15:30, het zou de volgende dag binnenn moeten komen, het is nu 5 dagen later en heb niets ontvangen of iets van een update over mn bestelling

Top service!

Vriendelijk en snel geholpen geweest bij de klantenservice. Supplementen zijn van top kwaliteit.

Kosso: snel, topkwaliteit, geweldige supplementen! Verbluffend goede ervaring!

Wow, ik ben echt onder de indruk van Kosso! De levering was supersnel en de producten zijn van topkwaliteit. Ik ben vooral dol op zijn supplementen, ze zijn echt effectief en hebben me geholpen mijn fitnessdoelen te bereiken. Ik kan Kosso ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige producten en een geweldige service. Ga zo door, Kosso!

Altijd snelle levering en goeie kwaliteit producten

Beste sport producten die er zijn met snelle levereing

Kwaliteit is hier echt prioriteit!

TOP kwaliteit en super service! Zeker voor herhaling vatbaar!

Geen bestelling geen mail

Helaas is de mail systeem niet goed, bestelling hoorde ik te krijgen is nog steeds niet binnen..

Heerlijke workout

Ik heb afgelopen workouts de madlab pre workout gecombineerd met de stimvrije opgepompt, 1 scoop van beiden. Had echt geweldige sessie, de pomp was echt geweldig. 2 hele goede producten die mooi op elkaar aansluiten. Naar mijn mening ook de best gedoseerde pre workout in de Europese markt, een scoop met 5gram L-citruline bijvoorbeeld ga je alleen vinden in Amerikaanse producten. Verder vind ik het heel redelijk geprijsd, zeker als je rekening houdt hoeveel ingrediënten in de pre workout zitten. Beiden smaakten ook prima. Ik ben heel blij met mijn aankopen.

Duidelijke website en snelle bezorging

De creatine gumlies zijn heerlijk

heel erg goed

heb een trainingsschema gekocht. Formulier netjes ingevuld en train net 2 weken. Merk nu al verschil, goede variatie en ben effectiever bezig. Zeker aan te raden en je krijgt een gids met tips hoe je je schema effectief kan gebruiken, duidelijke toelichting zit erbij.

Lekker smaakjes en werkt als een boost

Ik sport nu weer één week eindelijk en heb de smaak te pakken.. Met de opgepompt en tsunami ga je als een beest.. Ben weer zeer tevreden.. Hop naar komende week.. Nieuwe week nieuwe kansen

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.