Kan niet beter

De smaak is goed en naar mijn mening is de prijs eerlijk, er zitten genoeg doseringen in een potje. Daarbij zijn de poeders met zowel melk als met water even lekker, daar was ik naar opzoek, soms heb ik meer zin in een dun drankje op water dan een dikkere met melk!

een heele fijne klantenservice top kwaliteit

werd meteen geholpen toen ik een mail stuurde over het ontvangen van een verkeerd product en werd ook meteen opgelost dus zeer goeie service zeker een aanrader producten ook top kwaliteit!! big So naar kosso

Top top product

Goede effect

Top kwaliteit

Beste pre work out van NL

Helemaal top!

Ik volg de insta van Kosso Nutrition en las dus veel over o.a. de Madlabs. Ik dacht met de Valentijns actie laat ik eens bestellen en kijken wat de heisa toch is omtrent deze pre workout. Ten eerste de smaak; HEERLIJK!!! Ten tweede hij geeft je workout echt een boost! Ik ben om, ik wil geen andere pre workout meer en trust me ik heb menig merk geprobeerd. Wel prijzig vergeleken met andere maar dat is niet erg omdat je kwaliteit krijgt!

Gekke pre workout

Al een hele lange tijd wou ik de TSUNAMI EXTREME PRE-WORKOUT proberen ik haal door deze dosering meer uit mijn training, Alleen vindt ik de smaak niet zo lekker de volgende keer ga ik de Apple flavor proberen hopelijk vindt ik die lekkerder

Top spullen

Tsunami preworkout.. super doet zn werking na 20 min beginnen de tintelingen en je wilt de gym slopen.. clear whey geen woorden voor ligt zo lkkr op je maag niet zwaar en zkr een aanrader om je eiwitte op peil te houden.. aarbeismaak verfrissend lkkr.. kosso nutrion doet wat het belooft..

Snelle levering echt top!

Het werd snel geleverd. Nu kijken hoe de ashwaganda ksm 66 bevalt.

Kwaliteit

Veel lekkerder dan andere shakes en betere voedingswaarden.

Beste pre workouts!!

Verschillend pre workouts geprobeerd maar bleef steeds terug komen op de mad Labs, tsunami en poppin cola. De smaken drinken makkelijk en de training die volgt is steeds optimaal!

Super tevreden

Smiddags besteld en de volgende dag in huis. In het verleden andere merken creatine poeders bestelt deze zijn compleet anders. De creatine van kosso nutrition is echt een poeder, geen klonten, en lost ontzettend goed op. Ook werkt het zoals beloofd, een hogere uithoudingsvermogen in de setjes en vooruitgang in groei. Super tevreden!!

Goed van smaak , shakes en pre worden niet klonterig , fijn gemalen , goed van smaak en makkelijk te mengen dus. Krijg van de pre geen rare kop wat ik vaak van andere merken wel krijg , ik zet persoonlijke recordjes door de tsunami ! Daarnaast gebruik ik creatine , ashwaganda ksm , eiwitten maximaal en bcaa ben tevreden over alles bevalt mij prima.

Meer dan geweldig.

Mega goeie pot die “opgepompt” buiten dat ik door de pump door me shirt heen scheur zorgt de pre ook nog eens voor een zeer goeie focus!

Ik koop hier altijd mijn pre workout

Dit is voor mij de beste pre die ik kan krijgen. Ik kocht eerst altijd een andere pre. Maar die mag helaas niet meer. En sinds mad Labs in het leven is geroepen wil ik niks anders meer. Heb nog een paar andere merken geprobeerd maar ze stellen me allemaal teleur vergeleken met de madlabs

Geweldig!

Door kosso heb ik motivatie gekregen om er voor te gaan en niet op te geven! Zijn supplementen zijn zeker kwaliteit is voor mij een prioriteit geworden. Bedankt kosso! :)

Doet half zn werk

Kwa pomp jazkr dat je het ziet, maar de boost van een pre workout die mis ik wel echt. Bij madlabs en tsunami heb je een ongekende boost en bij pomp product mis ik dat heel erg. Ik krujg er geen energie boost van jammer genoeg. Maar als je dit in combinatie neemt met madlabs, dan heb je echt een gruwelijke pomp

Goed spul

Die opgepompt werk binnen een half uur. Ik kin meteen na die half uur wat kracht ervaren. Gewichten die ik niet kon optillen kon ik gister in een keer doen. Ongelooflijk en dat het nog cafeïne vrij is. Ik ga voor nog meer producten van kosso Nutrition. Ik zo anderen aanraden om dit spul te proberen. Bij werkt het prima en effectief.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Goede producten en vandaag besteld, morgen in huis. Wat wil je nog meer.

Kosso Nutrition is mijn sportdokter. :)

Snelle levering! Top kwaliteit producten. Heb besteld: Eiwitten maximaal (cookies & cream): Lekkere smaak, goede werking. Opgepompt pre-workout: Lekkere smaak, Heel goede werking, de pomp is real! De opgepompte muscles bezorgen me complimenten in de gym. ;) Afvallen Diet support (poedervorm): Minder lekkere smaak, (liever de capsule vorm, daar het makkelijker in te nemen is). Doet wel zijn werking. Vetpercentage gaat goed omlaag in combinatie met healthy food en mind. Creatine: Geen smaak, makkelijk in te nemen met water. De werking van Creatine moet ik niet meer uitleggen dankzij de bewezen studies. Creatine doet wat het moet!

Goeie producten

Altijd goeie producten. De samenstelling van de producten zijn ook echt top. Wel al 2x gehad dat ik voor 20:30 had besteld en het niet de volgende dag al in huis was wat wel beloofd word, maar ja doe je niks aan het gaat immers om het product.

Goede service kwaliteit open & eerlijk

KWALITEIT

Kwaliteit

Zou iedereen #Kosso aanraden als je voor Kwaliteit wil gaan

Nummer 1 in Nederland #Kosso

Kosso heeft zijn producten goed getest, wat nodigzal het geven, Geen bijwerkingen of een opgeblazen gevoel. ik heb meerdere eiwitrijk sumplimenten gehad van andere merken, kosso blijft nummer 1 in al zijn sumplimenten, Daar ben ik nu 200% zeker van.

Blij met mijn bestelling snelle levering en shakes smaken goed. Zql zeker opnieuw bestellen

Alles goed en heel snel aangekomen

Alles ging heel vlot en is correct en snel geleverd

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.