Top kwaliteit

Meerdere supplementen bestelt dit stijgt erboven uit top kwaliteit spul echt een aanrader.

Kwaliteit, snelle service.

Goeie kwaliteit producten en zeker snel geleverd.

Betaling word niet geaccepteerd

Staat duidelijk dat ze Paypal accepteren gebruik ik dat word die geannuleerd waar ik pas dag later achterkom wanneer ik de supplementen dan ook nodig heb daarom lekker ouderwets naar de winkel toe nooit problemen dan Paypal niet gebruiken denk ik

Product werkt uitstekend!

De diet supporters onderdrukt echt heel goed je hongergevoel waardoor de verleiding om te snacken volledig verdwijnt. Vind de smaak niet zo lekker maar de uitwerking (geen hongergevoelens) is perfect en houdt ook meerdere uren aan. Ook is het een goede prijs voor deze kwaliteit dus ik ga het product zeker vaker kopen! Doet support onderdrukt zeker vier tot vijf uur mijn honger gevoelens, aanrader!

Mooi op tijd geleverd

Laatste levering, deksel gescheurd, spijtig.

Eerste scoopie en gelijk een PR gezet

Goede smaak en goede boost in mijn training ben gelijk voor een pr gegaan en gehaald! Volgende keer zeker weer kossoine.

Al meerder maals bestelling gedaan en altijd zeer blij met de lever tijd en de producten top kwaliteit en service !!!

Beste pre-workout tot nu toe (MadLabs groene appel)

Goede dosering, niet te heftig (bij 1 scoop) maar precies goed!

Goede service & kwaliteit

Zoals altijd netjes bezorgd zodat we weer kunnen knallen!!

Top produkt!!!

Ik kan er heerlijk mee trainen en ik heb veel meer energie over na de trainingen.

Vriendelijk ,klantgericht en behulpzaam

Order geplaatst volgende dag al aangekomen ! Was een foute levering ,heb contact opgenomen en ben perfect geholpen ! Volgende dag de juiste producten ontvangen .. Fouten maken is menselijk ..de fout snel en goed afgehandeld !

Altijd geweldige levering en supplimenten zijn zeer goed

Snelle levering Duidelijke en fijne site voor te bestellen.

Mashallah

Snelste levering ooit! Met de beste product en beste lay-out

Tsunami is een top preworkout en nog eens lekker ook!

Shout out naar @imadlifts om me deze aan te raden!

Kwaliteit is prioriteit

Zeer hoge kwaliteit poeders

geweldig contact

mijn pakket was door de regen kwijt geraakt bij DHL, na contact gehad met bedrijf kossonutrition hebben zei mij meteen een nieuw pakket opgestuurd. Zeker vaker bestellen!

Supplementen zijn top

Supplementen zijn top maar ik bestelde voor €90 en had niet eens een gratis shakebeker ook de verzendingskosten zijn niet zo aangenaam als wet besteld word voor 90 euro.

Lekker man

Proteinepoeder is lekker, je ziet gelijk dat hij van hoge kwaliteit is. Monster Energy is altijd top

top pre work out!!

De allerbeste pre work out die ik ooit heb geprobeerd en de blue watermelon flavor is next level en helpt mij bij het spieropbouw

Makkelijk en snel en goede producten

Geweldigge suplementen

De suplementen die ik besteld heb werken top. Daarbij was de levering super snel en super fijn dat er automatisch een track and trace bijzit.

Fase 2 pre workout weinig stimulerend, smaak is wel lekker.

De Fase 2 pre workout is niet wat ik verwachte. Nou ik kreeg met 1 scoop er niet tintelingen van of een energie burst. Wel merkte ik dat mijn spieren iets meer aan konden dan zonder. Pas met 2 scoops merkte ik de pre-workout. tintelingen en wat meer energie. Voor de 100gr potje en de weinig stimulans vind ik het wel erg duur in vergelijking met tsunami of mad labs

Zeer snel, heel tevreden en echt top kwaliteit! Ga nog veel bestellen.

Ik ben echt heel tevreden echt content over de producten. Lekkere smaak, top kwaliteit. Doet zen werk heel goed ga zeker en vast nog vaak bestellen!

Kwaliteit is daadwerkelijk prioriteit

Ik heb hiervoor verschillende merken, supplementen en smaken geprobeerd en was qua smaak en textuur nooit tevreden, let verschillende most ik zelfs kotsen jij het innemen. Een vriend van me had KN aangeraden en heb voor de eerste keer in jaren supplementen ingenomen zonder dat ik het gevoel kreeg dat ik moest braken.

Na vele soorten pre-workout geprobeerd te hebben, dacht ik weet je wat ik ga eens kosso tsunami uitproberen. Het is echt super en smaakt ook nog eens lekker

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.