Super ervaring

Zoals altijd super ervaring en top producten.

Super producten

De producten zijn heerlijk van smaak en doen hun werking. Zeer snelle levering. Ik raad het zeker iedereen aan. TOP!!!

Geweldig supplementen

Ben nu al een maand of 2 bezig met jou supplementen en echt waanzinnig goed Heb meer energie ben in 1,5 maand tijd 13 kg afgevallen met behoud van spiermassa en als ik op m'n gewicht ben dan lekker droog gaan trainen met jou supplementen.

Ik ben tevreden

-Creatine: 5/5, fijn gesneden, lost goed op, ook met andere powders in een shake. -Protein Cheat Bar: 5/5, zeer lekker, perfect voor dagelijkse chocolate cravings en pure chocolade is ook nog eens gezonder/lekkerder als melk of witte. -OPGEPOMPT: 4/5, Ik vermijd deze producten normaal omdat ik niet makkelijk een energieboost krijg maar wou de smaak proberen. Smaak is top maar ik kreeg darmklachten als ik het enkel met water innam. Dit is twee dagen op rij gebeurt voor ik wou trainen. Sinds de derde dag kreeg ik het idee om er 2 scoops vanille whey bij te doen en sindsdien heb ik geen last meer. Smaakt eigenlijk zelfs nog beter als vanille cola vind ik, de pot is ondertussen al half leeg. -Er zou normaal een bonus shake beker of eiwitreep bij mijn bestelling gezeten hebben omdat ik een bepaald bedrag had behaald maar heb deze niet gekregen. Spijtig maar niet het einde van de wereld en misschien omdat ik zelf iets over het hoofd heb gezien.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering Zeer goeie kwaliteit

over het algemeen goed

kwaliteit van de producten is echt top niks over te klagen, alleen de klantenservice is niet zo heel goed

Bestelling is snel geleverd. Producten zijn lekker, en hebben effect!!

Kosso is een soldaat en een echte mann

Op en top heerlijke smaken.

Heerlijke smaken zowel de pre workout als de eiwitten shakes. Niet te zoet waardoor je een smaaksensatie ervaart.

Had pre work out besteld deze snel ontvangen en deze smaakt en werkt goed zeer tevreden goede service en producten

Beste product en service ooit

Ik ben pas begonnen met kosso nutrition en het beviel me gelijk zijn producten waren top dan top heb niet lang moeten wachten totdat ik mijn pakketje kreeg kosso ga zo door je hebt een vaste klant hier

Snelle levering naar Duitsland, top producten!

Snelle levering naar Duitsland. Netjes verpakt. Als cadeautje multivit gummies en een geurtje voor in de auto gekregen. Erg blij met de Clear Whey en de Creatine gummies. De bestelling was er binnen een week. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Top bedrijf!

Top kwaliteit!

Super snel geleverd ook gratis shakebeker, vitamine gummie en een autoparfum gekregen.

Misschien dezelfde samenstelling als Tsunami, maar toch minder sterk.

Als nieuwe pre-workout wou ik deze wel testen, omdat dit ongeveer dezelfde samenstelling heeft als Tsunami. Ik vond de pre-workout op zich zelf niet slecht, want het doet zijn ding, maar als ik mag kiezen, dan verkies ik toch Tsunami die echt zijn ding doet.

Snel en professioneel.

Producten zijn hun prijzen waard, bestelling kwam snel aan bij me thuis en verpakking was in topstaat. Potjes zelf hebben ook nog eens een mooi design.

Mijn Sleutel tot Succes in de Sportschool

** Als fanatieke sporter heb ik talloze supplementen geprobeerd, maar niets komt in de buurt van Kosso Nutrition. Hun eiwitpoeders en pre-workouts zijn nu vaste onderdelen van mijn routine. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten en effectieve formules voel ik me energieker en herstel ik sneller. Sinds ik Kosso Nutrition gebruik, zijn mijn prestaties in de sportschool enorm verbeterd. Voor mij is er geen beter merk dan Kosso Nutrition!

Productjes zijn top!

Sins kort wat sessie gedaan bij Physique gym en daar productjes aangeschaf alsook online. Zeer tevreden. DE proteinepoeders zijn qua smaak echt ideaal. Samenstellingen van de producten ook. De pre qua stimulants en pomp echt lekker! Mass gainer zwaar verschil tegen over andere die gwn bol suiker en dergelijke zitten. Ja man ik Ben aangenaam verast en Heb te Lang liggen slapen!!

Super verrast!

Na verschillende pre workout te hebben gebruik is die van kosso echt vernieuwing. Heb nu al 3 keer gebruik en voel mij echt soms super saiyain! Vaak heb ik muziek nodig om echt hard te trainen. Ga zo door met het innoveren van mooie dingen die toevoeging heeft op je gezondheid Warme groet Moun

Snelle bezorging en fijne pre!

Na een lange tijd zoeken eindelijk een pre-workout gevonden die goed weg is te drinken. Meestal vind ik alle pre- workouts niet ge haggelen, maar deze is goed te doen! De bestelling was super snel bezorg en er zat een autoluchtje bij, super attent! Ik ga als deze pot op is, zeker de andere pre-workouts uitproberen!

Creatine besteld en merk meteen het verschil met trainen. De beste van de Benelux!

Hoge kwaliteit

De producten werken uitstekend en zijn netjes geleverd. Zeker een aanrader

Niet het eerst keer k bestel maandelijks beter dan dat bestaat er niets

Heel sterk en goed

Hele goede producten. Kwaliteit/prijs top. Bestel elke bestelling hier en ga niet meer anders doen.

Hele mooi verpakking, goede kwaliteit en lekker!

Als jij twijfelt om hier een bestelling te plaatsen, zeg ik: DOEN! Eerste keer dat ik hier heb besteld. Ik moet zeggen dat verzending erg snel was, daarnaast kwam het ook goed aan in een mooie doos, wat een hartstikke slimme marketingstrategie is om je eigen logo-dozen te hebben. Het product is lekker, ik neem nu dagelijks eeen scoop van de eiwitten maximaal. Van het kijken alleen al naar de verpakking raak je al gemotiveerd om de gym te hitten, hahah. Oja, ik kreeg er ook een gratis autogeurtje bij. Heerlijk & super attent.

Goede info bij de bestelling en snelle service!!

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.