Geweldige service en producten!

Na het plaatsten van mijn bestelling ontbrak er een product, deze werd na contact met de klantenservice de volgende dag meteen opgestuurd. De klantenservice reageerde vlot en handelde ook snel, top gedaan. De producten bevallen ook prima, ik ben een nieuwe vaste klant!

Zieke pre-workout

Vorige week de Madlabs pre workout Apple besteld. Ik moet zeggen dat deze gelijk ze werk doet. Het geeft me een full focus in de gym en niet te vergeten de gekke tintelingen door je lichaam. Ik zou zeggen ga en doe gelijk je bestelling bij deze broeder. Shokran Kosso. Kwaliteit = prioriteit

Snelle levering .

Snelle levering, Top prijs /kwaliteit. Zoals altijd zeer tevreden

Slecht, pakketje niet aangekregen.

Pakketje nooit aangekomen terwijl er wel staat dat het is afgeleverd...

1e bestelling

Bestelling gedaan ging allemaal prima, wat erg jammer was dat DHL het pakket is kwijtgeraakt (Werd gemeld als bezorgd) na 2 dagen kwam deze ineens opdagen. Gelukkig wel geleverd in ieder geval, hier kan Kossonutrition niks aan doen al zou ik zelf twijfelen of ik DHL als standaard leveringdienst zou willen maar dat is niet aan mij. Producten netjes verpakt incl. gratis autogeurtje. Verder tevreden over de producten, alleen dus jammer hoe de bezorging verliep.

Goede service, snelle levering

Snelle levering, alles netjes op orde.

Mijn bestelling nooit ontvangen

Graag snel nakijken, bestelling 361957

Super goed

Goeie pre goeie smaak goeie boost

Goede smaak en kwaliteit. 1 iets jammer ik ben net begonnen maar heb nog geen Shake beker. Jammer dat ik geen heb bij gekregen na zo grote aankoop. Het pakket was ook wat later geleverd

Bestelling snel geleverd ondanks de grote actie naar aanleiding van het 4 jarig bestaan van Kosso nutrition. Bulk Shake banaan smaakt lekker en is niet zwaar om te verteren. Net begonnen en benieuwd hoeveel gewicht ik hiermee ga nemen. Neem voorlopig 1 shake per dag met water. Met melk kan uiteraard ook.

Pakket met DHL vermist

Ik overwoog aanvankelijk een 5-sterrenbeoordeling te geven. Echter, vanwege een pakket dat als geleverd werd gemeld maar nooit is ontvangen, en nu een waardevol pakket dat zoek is, kan ik niets anders dan mijn waardering uitstellen. Ik heb zowel DHL als het team van Kosso op de hoogte gesteld en hoop op een snelle en zelfstandige oplossing van hun kant. Tot die tijd onthoud ik me van commentaar over de producten.

Goeie kwaliteit

Al lange tijd gebruik ik eiwitten maximaal en ben erg tevreden. Snelle verzending en goeie kwaliteit.

Er was een product vergeten, na een mailtje gestuurd te hebben is er gelijk een excuses aangeboden en het product opgestuurd.. Kosso team doet goed zijn werk en hun prioriteit regel klopt gewoon zoals ze het noemen! KWALITEIT!!

Lekkerste supplementen

Hun whey proteine zijn heel goed oplosbaar en hebben een zeer aangename smaak. Ik vind het belangrijk dat mijn supplementen een goede smaak hebben, dit is waarom ik Kosso Nutrition verkies. De levering naar België duurt maar 1-2 dagen, wat zeer snel is!

Spijtig

Vind het spijtig dat ik toch bij en redelijke bestelling niet heb gekregen

Snelle levering en fijn product

De levering was snel en er zat en lekker auto geurtje bij. Ook zijn de creatine gummies zeker een aanrader! De smaakt is ook top.

Niet volledig

Bestelling van 3 producten. 1 ervan zat er niet bij en heb deze momenteel nog steeds niet aangekregen (creatine gummies)

Kwaliteit!

3e product besteld, Kosso levert kwaliteit. Gym resultaten x2!

Niet besteld artikel ontvangen zonder mijn spullen

Ik heb helaas mijn bestelde spullen niet ontvangen maar een pot eitwit poeder wat ik niet besteld heb. Graag hoor ik iets van jullie Vriendelijke groet Mico

Transparante levering

Ik ben super tevreden met de snelheid van t levering, kwaliteit het werkt ook echt goed. En je word netjes met alles op de hoogte gesteld Van verzending tot ontvangst.

Slecht de productwaren vervalen

de product waren vervalen

Zoals altijd top

Kosso is de beste

Had het de ene dag bestelt en was al vroeg de volgende dag in huis top kwaliteit en zeer snelle levering

Mijn ervaring naar het besteling en het Bulk/shake. Toe is zeer goed ben blij dat ik het heb besteld ik begin beetje aan te komen en ben egt blij want het lukte me nooit

uitstekende ervaring

Mijn product kwam, op tijd! Netjes geleverd! ook superleuk extratje!

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.