Beste clear whey ooit

De poeder lost heel goed op. Heel lekkere smaak Echt top de clear whey

Top kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt en top kwaliteit van de producten

Fijne pre workout

Lekker, klontert niet, geeft je een kick. Maakt je wakker en kan je lekker tegen je sportsessie aan.

Zoals het hoort !!

Zoals ik al hoorde van vrienden en mede sporters, top spul snel geleverd en hoge kwaliteit!!!

De uitschieter van alle nutrition bedrijven.

Na ongeveer bijna alle merken geprobeerd te hebben en als ervaren atleet merk ik dat KN een van de uitschieters is. Kwaliteit is blijkbaar echt prioriteit !

Voor mij de perfecte boost tijdens fitness

Na het proberen van de Pre-Workout Kossoine cola (waar ik al enthousiast over was) is dit wel echt een knaller! Vandaag weer een top workout gedaan met dank aan de Madlabs Extreme Pre-Workout

Onverwacht

Waarschijnlijk heb ik het adres fout ingegeven, ik hoop dat er een oplossing zou komen.;)

Uitstekend vervanging van suiker limonade

Uitstekend vervanging van suiker limonade, tijdens vegetarische maaltijden pasta zonder vlees toch eiwitten binnen en je dorst lessen, dat milkshake eiwitten met zo een hapje tussen door drinken is niet te doen of te combineren. Echt ideaal super toch limonade je dorst lessen en toch de eiwitten binnen met dagje pasta champions. Hele dagen aan de milkshake en toch mis je tussen door een fanta of cola voor de dorst, dat is nu verleden tijd met dit spullll… je gaat echt alleen op voorruit Je knalt eiwitten binnen en blijf weg van suikers Probeer het met bruiswater prik limonade eiwit

Heb veel producten van andere concurrenten gehad maar die van kosso zijn de beste en ook waard

Ik vind het helemaal top

Ik zit nu een week aan de supplementen die ik heb gehaald (multivitamine en de ashwagandha) en na een week voel ik me stuk beter in me en wordt beter wakker en goeie nachtrust erbij

Uitstekend, goed kwaliteit en betrouwbaar!

Dit bedrijf weet precies wat nodig is in een supplement. Jarenlang vast klant, sinds de eerste dag tevreden klant.

Producten hebben mij al binnen een week veel progressie geboekt.

Ik ben vooral door mijn vrienden en social media gemotiveerd geraakt om de gym in te stappen. De pre-work out smaakt echt zeer goed, maar wat ik echt het lekkerste vindt is de eiwitten banana flavour shake. Echt geweldig. Ik zou zeggen zet hem echt zo door, hou van je content en het heeft mij gemotiveerd om weer op te pakken, nu de rest van NL nog!

Snelle betrouwbare levering en goede kwaliteit prijs verhouding!

Heb vier keer besteld nu, waarbij de leveringen steeds op tijd zijn geweest. Je krijgt duidelijke informatie via de mail als je een product hebt gekocht en ook over de levering van je product. (Die snelle duidelijke communicatie is chill, komt betrouwbaar en professioneel over!) Mijn laatste bestelling was magnesium, creatine, omega 3 en eiwitten maximaal. Creatine en magnesium had ik al eerder besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit en bijv bij de magnesium de grote van de pil. De creatine is smaakvrij en lost snel op. De eitwitten maximaal heeft een lekker smaak (ik had vanille), lust nu zelfs Griekse yoghurt door de eitwitten maximaal toe te voegen. Het geeft er fijne smaak ook aan je yoghurt producten. Schrijf eigenlijk nooit een review, maar ik ben zeer tevreden iedere bestelling dus deze is dik verdiend!

Zieke shake paa!!!

Lekkere shake, die het ook nog eens veel proteïne bevat. Heb veel shakes geprobeerd maar die van Kosso is wel de sterkste wllh!

Kosso nutrition is perfect voor in de gym Dikke aanrader

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit supplementen. Goede doseringen en lekkere smaken.

Kwaliteit is prioriteit

Weer een perfecte levering en sneller dan verwacht! Dikke pluim aan heel het team! Had even een mindere ervaring aangezien het meeste uitverkocht was maar is langs 1 kant normaal aangezien het super producten zijn! Nu alles terug in voorraad was direct mijn supplementen besteld :) Blijf zo verder doen!!

Top producten!

Hoge kwaliteit van producten! Eindelijk een weight gainer met bijna geen suiker!!! Kosso u hebt echt kwaliteit op de markt gezet! Bedankt!

Ik heb creatine besteld bij kosso nutrition en ik merk al duidelijk verschil ik had nooit gedacht dat het zo goed zou werken en ik ben er echt tevreden mee ik koop zeker al mijn supplementen bij kosso nutrition in de toekomst!

Wederom super geregeld.

Heb voor het eerst Ashwagandha gekocht. Ben erg benieuwd. De pre workout is gewoon bizar goed.

Altijd tevreden!

Altijd tevreden over het algemeen, de madlabs besteld. Echt goed

Produits de bonne qualité a recommander et prix raisonnable

Livraison rapide excellent je vais continuer à acheté vau produit

Kwaliteit!, snelle levering

In de avond 8 uur besteld, volgende. Dag 13:00 al binnen top levering én kwalitatief top product!

Kan een hele hoop gaan typen maar dat is overbodig. Goed is goed en dat is mijn ervaring. Tevreden klant.

Super nutrition

Wat een super nutrition. Alles smaakt goed en heeft een goede werking. Ik ga zeker vaker bestellen!!

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.