Sterk spul

De mad labs poisonous apple pre-workout is sterk spul. Hoge doseringen zoals wordt beloofd en enorm sterk. Ik heb de afgelopen jaren veel verschillende pre's gebruikt, maar deze topt echt alles. Goeie focus, goeie pomp en goed resultaat. Hou wel in de gaten dat je het niet te laat op de dag neemt, dan heb je plafonddienst....

Gewoon de beste

Beste levering, beste marketing, beste supplementen. niemand kan hier om heen draaien. Kosso nutrition aan de top.

Gewoon wow!

Ik train al paar jaar en heb nooit supplementen gebruikt, geen idee waarom. Sinds kort heb ik de pre-workout extreem van Kossonutrition getest, die is gewoon wow! Ik ga vanaf heden altijd bij deze man kopen.

kwaliteit is prioriteit!

verschillende supplementen ge

Snelle levering en top producten

Levering is gigantisch snel en de pre workout is echt top. Krijg ook vaak kortingscodes!

Top kwaliteit

2 maanden geleden kosso nutrition besteld ben nu elke dag in de sportschool te vinden. Door de goeie producten heb ik al een vooruitgang geboekt in de sportschool. Kwaliteit=Prioriteit.

Kast gewordennnn

Ik volg kosso al sinds dat hij begon met rappen en vertrouwde heel erg in zijn supplementen, omdat hij zelf ook uit het bodybuilding komt heeft hij al veel ervaring met het gebruik van supplementen. Ik heb zijn eiwittenshake en creatine en die hebben mij heel erg ondersteund in mijn spier opbouw. Ik zou zeggen blijf zo doorgaan en ik blijf zeker bestellen.

Na 1x bestellen kreeg ik een enorme boost in mijn progressie.

Ik raad het echt sirieus aan voor iedereen. De kwaliteit spreekt al voor zich. Ik heb maanden lang gesport maar nadat ik een paar keer bijvoorbeeld eiwitten shake, creatine enzovoort had besteld zag ik echt de verandering in mijn lichaam en kreeg een enorme boost tijdens het sporten.

Voor alle sporters de beste keuze Kosso Nutrition

Ben al meer dan 1 jaar vaste klant en nog nooit een probleem gehad met de producten en de levering. Altijd tevreden over de producten en heb het effect samen met het sporten heel goed gezien in de tijd dat ik bij Kosso Nutrition bestel.

Topkwaliteit

Topsupplementen! Ben van geen ander merk meer tevreden geweest als van kossonutrition. Bestel alleen nog maar hier. De poeders lossen zonder blender op en de smaak is echt super. Kan het iedereen aanraden.

Goeie klantenservice, perfecte kwaliteit wat je krijgt voor de prijs!

Speciale beleving

Met kossonutrition heb ik toen ik trainde altijd een speciale beleving gehad. Met de pre workout kreeg ik zoveel energie tijdens het trainen en samen met gymmaatje bleven doorgassen en konde sessies wel tot 3 uur duren en waren op het einde heerlijk en nog niet moe.

Ik haal bij kosso puur voor de goede kwaliteit en voor hoe hij is als persoon ik gun het hem

Ik heb geen slechte ervaringen met kosso nutrition. Altijd als ik iets bestel komt het de volgende dag aan en de kwaliteit is gewoon goed En daarnaast vind ik kosso een goed voorbeeld en een goed persoon

Fijne prijzen, alles was snel binnen en de kwaliteit zeker niet slecht. Enige minpunt die ik kon bedenken is dat andere proteine poeders beter mengen voor mijn gevoel. Verder niks miss mee en ook gewoon een goede smaak.

Tevreden

Heb de pre workout cola gebruikt en merkte het verschil direct in focus en uithpuding in de gym. De pre was ook nog eens lekker van smaak en klonterde niet zoals andere die al geprobeerd had. Zeker een aanrader.

Leerlijk

Heb kosso zelf kunnen ontmoeten en heb er vaak mee getraind heb er veel aan te danken dat ik door hem gewoon niet stop met trainen en ervoor ga!

Werelds beste supplementen

Kwaliteit is prioriteit drm heeft kosso de beste quality en sterkste mee groeiende supp in heel euro betrouwbaar en veilig getest door autoriteiten kort om kosso gaat voor goud en zien we in ons shakes

Madlabs is crazy good

Bizar goede pre workout waar je niet eens de volledige scoop hoef te gebruiken om een goede werking te hebben. Enige wat ik kan aanmerken is dat het wel best prijzig is. Maar tis een top product

Inkakken??? Dan wordt het tijd een kosso Nutrilon pakken

In een zin: een geweldige beest worden in een potje , want ja op elk potje past een deksel maar hier groeien je de eiwitten, koolhydraten en spieren uit je pot.

Goeie producten zeer tevreden

Eiwitten zijn lekker en mengen goed . Supplementen vitamine Tabletten liggen goed op de maag werken goed pre workout : lekker en goeie formule

Lekkere smaak

Ik ben een tijdje geleden begonnen met sporten, de smaak is lekker waardoor je het wilt blijven gebruiken.

Alleen nog maar Kosso Nutrition!

Na een aantal jaren van blessures en revalidatie ben ik in september 2023 weer begonnen met trainen en heb ik bewust gekozen voor de producten van Kosso Nutrition. Ik volg Kosso al sinds zijn jaren als beginnend rapper en ondernemer en kan jullie vertellen dat alles wat hij te vertellen heeft, uit een eerlijk en goed hart komt. Het afgelopen jaar heb ik enorm veel progressie geboekt en voel me fitter en sterker dan ooit. Zonder complicaties en bijwerkingen die ik met andere producten van een niet te benoemen groot Nutrition merk wel had. Voor mij geen andere producten meer dan die van Kosso Nutrition!

Zeer hoge kwaliteit supplementen met snelle service

Altijd te vrede over de supplementen van kosso! Zeker een aanrader als je twijfelt.

Dikke PR’S op de Pre workout van kosso!

Energie als een raket gooi die dumbells omhoog als nooit te voren!

De BOM!

Goeie prijs, goeie pomp, goeie ingrediënten meer heb je niet nodig.

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.