Perfect kwaliteit, pre is sterk. Eiwit Max puur bedoel ik als ik die drink is sterk van drank maakt me soms zelf duizelig is ideaal omdat niet zo zoet is. Top kwaliteit en om eerlijk te zijn heb nu al verschillende keren besteld. Maar had nooit verwacht dat deze resultaat ging bereiken. Wat kosso durft ook zeggen op sociale media is gewoon, wat velen niet durven zeggen

Iedere keer weer boven verwachting

Zelfs als de pakketdienst het na laat en veel te laat de levering brengt (buiten kosso's nutrition macht om) weet dit bedrijf alsnog mij tevreden te stellen door ondertussen contact te houden over de levering en zelfs een kortingscode aan te bieden terwijl ze dit niet hadden hoeven doen. Producten zijn zoals altijd van ongekende kwaliteit.

Verbazingwekkend

De producten zijn geweldig en over de service valt ook niet te klagen! Zeker en vast een aanrader om bij kosso nutrition te blijven!!

Altijd goeie spullen

Iedere keer weer super producten alleen zat de shot er niet bij in de bestelling en deze is wel meebesteld

Beste supplementen bestel je bij kosso, de beste kwaliteit

Altijd goede kwaliteit van producten, snelle bezorging en bij vragen vaak snel reactie.

Goed product, makkelijk bestellen

Bestelling gedaan voor eiwitshakes en pre workout. Beide artikelen bevallen goed, je merkt dat het kwaliteit is en de levering is ook netjes verlopen, dikke 10 van mij, lekker groeien!

Ongelofelijke levering

Vrijdag avond besteld, dag nadien in huis. (België) Snelste levering die ik ooit heb gehad. Danku!

Snelle levering. Goeie producten en heerlijke smaak

Monster maker

Tot nu toe beste maar dan ook echte beste op de markt met echt kwaliteit van de creatine tot aan de preworkout. Bij andere bedrijven wanneer ik bijv. Pre innam vond ik het kotsmisselijk en niet effectief sinds ik het bij jou haal vind ik het zo lekker alsof je gwn bij supermarkt om de hoek wat te drinken haalt die je lekker vind plus het geeft je een boost je veranderd letterlijk daardoor in een monster

Simpelweg top producten!

Ik heb ben altijd kieskeurig geweest over de producten die ik gebruik voor fitness. Kosso Nutrition koop ik zo nog een keer zonder twijfel!

Super lekker

Ik heb nu meerdere keren besteld, en het blijft lekker de repen zijn vullend en de pre workout is echt een aanrader

Ik ben begonnen met het nemen van de vitamine gummies als aanvulling op mijn normale dieet aangezien ik niet altijd de tijd en producten kan vinden om aan alle dagelijkse vitamine te voldoen, sinds ik de vitamine gummies neem merk ik al een verschil in het dagelijks leven ik voel me veel energieker en meer aanwezig, ook zit ik hierdoor lekkerder in mijn vel. Ik ben ook begonnen met het nemen van de magnesium pillen en die laten binnen een korte tijd ook al top resultaten naar boven komen! Zoals kosso het zegt Kwaliteit is prioriteit en dat is te merken!

Goede producten

De Pre workout kan kosso nutrition is echt van een ander niveau. Je voelt hem de hele training en je hebt echt meer uithoudings vermogen.

Ik was eerst nogal sceptisch. Maar wat een verschil je krijgt echt meer energie en power van.!

snelle service

top dat alles zo snel is gegaan mis alleen bij het “bulk pakket “ een lijstje met wanneer en welke shake je moet nemen het is zelf een beetje puzzelen en zoeken een a4tje met wat uitleg had makkelijker geweest.

Super pre-workout met een fantastisch goede smaak!

De eerste pre-workout waar je keihard mee kunt trainen en dat zonder jeuk! Tevens een heerlijke smaak met uiteindelijk een zieke pomp! Een aanrader namens mij en zodra de Tsunami op is, ga ik de MadLabs proberen!

Fijne en lekkere producten

De bars zijn heel lekker & de eiwitshakes zijn heel fijn door het hoge proteine gehalte. Ik vind het zelf heel moeilijk om aan mn proteine te komen en dit helpt mij heel goed!

Doeltreffend en nog eens lekker!!

Voorheen bestelde ik bij andere bedrijven, maar sinds bij Kosso weet ik zeker dat ik hier blijf! Merk echt de pomp en nog eens lekker en goede prijs-kwaliteitverhouding. Dus een aanrader!!

Top service op alle vlakken met top producten

Bestellen en volgende dag binnen. Kortom helemaal top

Pakket ontvangen na 1 week

Pakket pas ontvangen na 1 week

Prima!!!

Wij bestellen al een lange tijd bij Kosso. Prijs en kwaliteit verhouding is goed. Bedankt voor jullie snelle verzending. Ga zo door!!

Top en goed spul

Top spul en werkt goed plus top service

Top bedrijf

Goede kwalitijd en top producten

Ik en mijn man bestellen al maanden bij kosso. Onze nutrion en vitaminen producten. Wij zijn dik tevreden. We bestellen vandaag en 2 dagen later in huis. En we wonen in België. Producten top, service top, bezorging top & de content op insta top! keep up the good work!

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.