Goed en snel

Producten waren de volgende dag geleverd en zijn heel goed

Die producten doen echt hun werk

Vaker al producten geprobeerd en deze springt er toch uit veel meer kracht dan normaal ook me mind is scherp en blijf alleen maar bezig met me sets ipv met me tellie

Eigenlijk gewoon niet echt iets aan te merken gewoon goed

Jet pakketje was redelijk snel binnen. Na drie dagen als ik het goed heb. Dus als ik nog iets mee kan geven is dat het levertermijn misschien korter kan. Ook al staat alles als je het besteld er wel bij dus rekende er ook niet op. Eigenlijk gwoon top. En MADLABS is echt een ziek goede pre workout

Topkwaliteit

Alle producten zijn top groot assortiment goeie prijzen altijd snel geleverd kwaliteit is prioriteit

Coaching was boven mijn verwachtingen zeker een aanrader

Coaching van KossoNutrition zeker een aanrader en de supplementen ook uiteraard

Top kwaliteit!

Ik heb nog niet vaak besteld bij kossonutrition maar ik kan wel zeggen dat de producten erg goed zijn! Prima werking en smaak is top!

Inderdaad zonder twijfel het lekkerste in het gehele markt!

Was al heel lang opzoek naar een lekker eiwitten shake en helaas was het nooit een succes tot ik Kosso Nutrition heb gevonden! Ga zo door, abnormaal lekker en kwaliteit zeker aanwezig!

Kossobreed assortiment

Goede kwaliteit en fijne online omgeving. Je bent goed bezig blijf zo doorgaan!

Top spul!

Zelf heb ik de eiwitten en pre-workout gekocht. Beide werken super goed. De pre workout heeft de smaak berry, de eiwitten de smaak vanille. Beide zijn super lekker en smaken totaal niet chemisch!

Fantastisch!!

Er zijn vele concurrenten van jou bro, maar hoe jij bent op sociale media daarmee kan ik beoordelen ik ken je niet in het echt. Ben je topgozer altijd positief nooit chaos met andere concurrenten of andere influencers goed met je gezin en je familie dat motiveert mij zowel als sporter en als vader zijnde. Ga zo door insAllah bereik je meer dan dit moge Allah alles geven wat jullie willen.

Gewoon top

Snelle levering en goede kwaliteit. Bestel vanaf nu niks anders meer.

De supplementen is gemaakt uit topmateriaal.

Sinds het nemen van de eiwitten puur merk ik steeds dat ik gespierder wordt. Met de pre workout madlabs is mijn energie in de gym x10 geworden. Ik zou iedereen aanraden via kossonutrition te bestellen, kwaliteit is prioriteit!

Bulk pakket genomen en in de eerste week al resultaat gezien.

Ervaring is met geen woorden te beschrijven

Kwaliteit prioriteit

De slogan kwaliteit prioriteit is ook werkelijkheid. Smaak is perfect. En het effect is ook perfect. Mijn persoonlijke lieveling is de slapend groeien Shake voor Snachts. En de tsunami pre workout. Echt lekker en echt een explosie aan krachttoename

Tijd voor iets eerlijks!

Ik volg Kosso al een tijdje op m'n socials en hier zag ik dat hij heel lovend was over zijn pre-workout; Tsunami en Madlabs. Mijn eigen pre-workout was op en ik besloot de Tsunami te bestellen. De pre-workout was snel binnen, want vandaag bestelt bij Kosso = morgen in je osso, en dat klopt! Van mijn oude pre-workout voelde ik niet meer zoveel, ik dacht dat ik gewend was aan het gevoel of de effecten. Ik deed ~250ml water in mn shaker en één scoop pre-workout. Na ongeveer 20 minuten, begon ik toch wel te tintelen en voelde ik de pre-workout aardig door m'n lichaam gieren. Iedere training merk ik dat ik meer focus heb en meer energie. Ik moet eerlijk zijn, dit is voor mij écht de beste pre-workout. De smaak is wat zoet, maar een beetje extra water doet wonderen. Als je twijfelt om deze pre-workout te kopen, doe het gewoon! Je gaat écht geen betere vinden, ik spreek uit ervaring. Team Kosso Nutrition, netjes gedaan vrienden! Ik was op vakantie in Italië, maar met de 20% korting kon ik het niet laten om de Madlabs ook te bestellen. Deze is inmiddels binnen en ondanks dat de ingrediënten hetzelfde zijn ben ik akelig benieuwd naar de smaak!

Kwaliteit=prioriteit

Kastnation

Top kwaliteit geen troep kort maar krachtig!

Pre work out Madlaps besteld top kwaliteit

Meer dan perfect

Toppers!

Levering als verwacht post optijd en optijd verzonden

Top ervaring in en buiten de gym

Ik ben in een jaar tijd 22kg aangekomen ik ben 1.85m en woog altijd niet meer dan 60kg. Door Kossonutrition weeg ik nu 82kg en kweek langzamerhand een goeie spieropbouw. Kort gezegd niet alleen me leven ook me lichaam is veranderd door Kossonutrition.

Top supplementen met een helder beeld over de ingedrienten en werking

Veel merken geven geen duidelijkheid naar de klant over wat voor producten er verkocht worden en wat de werking daarvan is. Zo worden producten ook nog is voor een absurde prijs verkocht. Bij kossonutrition daarintegen is er sprake van duidelijkheid en eerlijkheid naar de klant toe.

Top producten tegen een prima prijs

Ik heb een heel pakket en ik merk dat ik kwaliteit producten krijg voor een prima prijs. Van de pre-workout tot aan de shakes. Vaak klonten andere shakes en begint de smaak minder lekker te worden maar bij Kosso Nutrition is dit absoluut niet het geval. Nog geen klontje gezien en de smaken zijn overheerlijk!

Goede Kwaliteit

Heb Madlabs pre workout besteld en het werkt goed. Het smaakt goed en geeft veel energie.

Nooit meer anders!

Verschillende supplementen geprobeerd, na een wen tijd voor ons lichaam hebben we besloten vaste klant te worden van Kosso Nutrition en te KNALLEN! WERK AAN JE TOEKOMST!!

Eye opening!

Mijn ogen werden geopend door kosso nutrition! Door de kwaliteit van zijn supplementen en zijn motivatie kan ik nog meer knallen en beter presteren! Ik voel me goed door de pre workout, het haalt altijd het uiterste uit mij. Ik ben gefocust en scherp! De tintelingen die ik voel zijn perfect niet te heftig maar gewoon perfect om mij gek te maken en te knallen in de gym! Zou ik het aanraden? ZEKER! Probeer het maar eens zelf en je zal versteld staan! SO naar jou Kosso! Kwaliteit = prioriteit!

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.