Beste en lekkerste pre-workout

Heb al zo veel verschillende pre-workout genomen maar deze tsunami van kosso is andere niveau.

Lekkere en goede producten

Soms zijn de producten wat aan de prijs, maar de kwaliteit is top. Lekker van smaak en doet wat het belooft.

Top kwaliteit!

De Tsunami is zeker een aanrader, super lekker en effectief!

Uitstekende kwaliteit

Heb nog nooit spijt gehad van de supplementen van Kosso, altijd topkwaliteit!

Top service goed geprijsd en snel binnen!

Ik heb 3 keer besteld in 2 weken altijd top spul en optijd binnen

Top kwaliteit voor de beste prijs

Geen poespas, gwn rechtuit eerlijke en betrouwbare supplementen van iemand die achter z’n eigen product staat, respect!

Vele soorten pre workouts geprobeerd maar deze van kosso is wel echt next level. Vaak kreeg ik een slecht gevoel nadat de pre was uit gewerkt maar met de tsunami extreme preworkout nergens last van. Alleen een heerlijke boost voor een goeie gym sessie. Zeker een aanrader.

Mijn ervaring met kosso nutrition is buitengewoon fantastisch

Ik heb de pre Work out besteld de tsunami &het voelt alsof ik een tsunami zou kunnen tegen houden 5bomen kan omhakken in 2min en kosso kan dragen op mijn rug lukt allemaal natuurlijk niet maar kosso nutrition is gewoon weg buitengewoon kwaliteit!!

Top Kwaliteit

Fijne Prijzen, Goeie service. Maximaal groeien!!!

Heel goed maar niet perfect

Gewoon vanille is echt nie lekker en kon geen ander smaak kiezen dus had 2 verschilden de potten gehaald met het smaak vanille maar ja maakt nie uit de rest wat ik ooit had besteld was perfect zo als pre en diet supporter

top producten

ik heb de weightgainer genomen om aantekomen en ben in een 4 maande tijd 5 kilo aangekomen in een woord top

zo goed als perfect

snelle levering, goede kwaliteit, snel geholpen

Gewoon top!

Verschillende producten al besteld, Eiwit maximaal is goed qua smaak en mengen. Madlabs en tsunami beide geweldige pre workout met een lekker hoge dosering. Bcaa lekker weg te drinken en goed qua smaak. Leverings tijd lekker snel en altijd alles in orde met de bestelling.

Beste pre workout!!

Nog nooit zo’n goeie pre workout gehad. Ook de service is top!!

Supper

Nou ben nu 2weken bezig ben 4kilo afgevallen

Kwaliteit is prioriteit

Beste supplementen die er zijn. Bestel al een jaar hier en zal nooit ergens anders bestellen. Mijn vader van 48 wou er nooit aan geloven maar besteld nu zelf ook. Voor jong en oud de beste producten.

Fijne producten! Helpen bij mijn training! Snelle service en levering.

Snelle service en levering. Klantenservice top! Ik ga mijn producten standaard bij jullie bestellen.

Super, niets op aan te merken.

De Madlabs pre-workout is als een van de enige goed gedoseerd en geeft alles wat een ervaren sporter wilt. Ook wordt er daadwerkelijk naar kritiek geluisterd, dat zie je niet vaak. Op de verzending is ook niets aan te merken.

Top service niets te klagen

Top producten worden netjes geleverd met een goeie sterke doos. Producten zijn ook nog eens goed kwa smaak niet te zoet.

Top kwaliteit, maar…

Mijn ervaring met Kosso Nutrition is top. Zowel de kwaliteit als de snelle levering zijn uitstekend. Het enige minpuntje dat ik heb, is dat er vaak bepaalde producten zijn uitverkocht. Maar dat kan ook niet anders natuurlijk! ;-)

Uitstekende resultaten behaald

Zeer tevreden over het product , voldoet alle verwachtingen en is zeker een aanrader

Mijn Goede ervaringen

Heb in verschillende producten en zelf schema gehad.Ben altijd netjes behandeld en geholpen.Ook prijs kwaliteitsverhouding is super. het bedrijf echt menselijk,had een voedingschema aangeschaft maar kreeg vroegtijdig een zware blessure en middel van goed en snel contact.Hebben we het goed opgelost.Zou het zeker aanraden niet perse voor de mensen die er werken maar voor iedereen die potentie wil boeken met kwaliteit en daarbij goed geholpen worden.

Snelle bezorging goeie producten

Zeer tevreden over de kwaliteit

Ik bestel al iets meer dan een jaar bij kosso nutrition en ben zeer tevreden over de kwalitieit van de producten. De suplementen van kosso zijn zeker het proberen waard.

Kwaliteit is bij Kosso inderdaad prioriteit

Kosso maakt gewoon z’n praatjes waar, topproducten en iemand die tenminste geen brol verkoopt! Keep it up Kosso, goed bezig!

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.