Top spul

er zitten gaten in de dak van basic fit door die pre van jou gewichten vliegen gewoon de lucht in

Super positief en kwaliteitsvol

Ik heb van alle producten dat ik heb gekocht genoten van de kwaliteit, het is altijd direct op tijd zoals beloofd en werkt super goed. Zeker aan te bevelen aan anderen!

De product is van top kwaliteit! Ik heb in een korte periode verschil gezien in mezelf je ziet het zeker niet altijd op korte termijn maar discipline is ook een onderdeel van het plan blijven knallen! En met behulp van dit product krijg je de shape wat je van droomd!

Beste sport supplementen op de markt. Veel concurrenten getest dus eerlijke mening

Kwaliteit en smaak beste op de markt. Zeker elke euro waard. Gebruik kosso nutrition nu al zeker 4 jaar. Op een jaar van 62 kilo naar 75 kilo gegaan doormiddel van Kosso Nutrition + goed eten + goed trainen.

Als je voor kwaliteit gaat, zit je bij KossoNutrition aan het juiste adres

In het verleden vaak voor “goedkopere” merken gegaan. Maar goedkoop is duurkoop en had vaak tot bijna nooit het gewenste effect. Toen overgestapt naar KossoNutrition en al meerdere en verschillende producten besteld mede door het motto “Kwaliteit is prioriteit”. Uiteindelijk vooral op de langere termijn veel gezondheidsvoordelen ervaren in combinatie met een gezonde levensstijl. Ik zou oprecht met mijn hand op mijn hart de producten van KossoNutrition aanraden als je voor kwaliteit en een goede en gezonde levensstijl gaat

Voor het eerst de Madlabs en Tsunami besteld. Super dat die 500gram is en super goeie en vooral lekkere pre. Geen chrash etc.. Mij zie je vaker

Super producten.

Eerlijke schone producten, de pre workout wordt als “gamechanger” vaak benoemd zo zie ik dat ook als je de samenstelling van ingrediënten zie. Ook een voordeel dat er voor iedereen van alles wat te krijgen is. Kosso is echt bezig met zijn klanten en dat zie je goed terug in zijn producten en product ontwikkeling. Keep up The good work !!!

Aanrader!!

Goeie service en goeie kwaliteit!!

1 van de beste keuzes die ik heb gemaakt in me supplementen stack.

Ik gebruik nu paar producten afgelopen 2 maanden en ik merk met de multivitamine en omega 3 dat ik beter de dag door kom. Ik heb ook de preworkout geprobeerd. De madlabs toen die net uit kwam. Ik gebruikte die altijd in de 2e pauze met ijshockey. En toch merk je dat je ff een energie boost krijg. Verder helpt het mij maar ik gebruik niet zo lang om goed te beoordelen.

Top Kwaliteit!

Lekkere smaken bij de eiwitten shakes zeker een aanrader!

Zeer uitstekend

Beste producten op de website van kosso nutrition. Het is je geld waard en de producten zelf en de ingrediënten. Ik raad het zeer aan om wat dan ook iets te kopen. Ik heb deze week nog een pre workout bestelt. We vliegen erin.

Top kwaliteit

Heb veel verschillende producten besteld bij andere leveranciers ook, alleen steekt kosso nutrition er boven uit met alles. Bijvoorbeeld ik trainde een tijdje na mijn werk uren dus redelijk laat en heb verschillende pre workouts geprobeerd alleen bij die van kosso (poppincola) favoriete haha, kon ik dus in slaap vallen. Al de andere pre workouts lag ik soms uren erna nig te draaien in mijn bed.

Kwaliteit

De kwaliteit van de prework outs zijn gewoon top de pre is duur maar je betaald wel voor de kwaliteit en die krijg je zeker terug

Goede producten! echt tevreden! Op thuis geleverd volgende dag!

Ik zou graag mijn idee willen geven, dat er balans moeten zijn tussen producten wanneer die uitgaat en voorraden bij te houden wanneer die uitverkocht dan heb je weer producten van de week binnen, nu is wachten op product wanneer ze binnen komen,

Lekker knallen in de gym dankzij Kosso Nutrition.

Nooit gedacht dat ik als niet sportieveling zo een resultaten zou kunnen behalen! In 6 maanden tijd 15kg afgevallen, (diet support en een goed dieet) en muscles zou krijgen die evht stralen! Dankzij de creatine, pre-workout en de eiwitshakes. Kosso jij en jouw team zijn voor mij als helden! Trotste belg voor Kastnation!

Top supplementen!

Snelle leveringen van bestellingen & supplementen die niet als supplementen gezien worden. De supplementen een onderdeel zijn geworden van mijn dagelijks leven en een stimulans zijn om alles eruit te halen van de dag / trainingen.

top producten top services

kosso nutritition is top kwaliteit qua producten qua leveringen alsje resultaten wilt moet je bij kosso zijn de services is ook top mij beker was gebroken en derikt de dag erna was mij nieuwe beker derikt bij mij thuis KOSSO TOPWERK ❤️

Kwaliteit is prioriteit mag zeker geclaimd worden.

Zelf heb ik bij meerdere supplementen bedrijven in het verleden besteld. Echter vind ik Kosso nutrition, met afstand de beste supplementen hebben. Alle producten die ik tot nu toe heb gebruikt zijn goed. Vooral de pre workout Tsunami en Madlabs is veel beter dan wat andere concurrenten aanbieden. De samenstelling heb ik nergens anders beter gezien. Daarnaast zijn de smaken ook nog is erg goed, vooral de Tsunami is erg lekker. Zelf blijf ik zeker hier bestellen en zou dit andere mensen ook aanraden. Kortom als je het maximale uit jezelf wilt halen dan ben je bij Kosso nutrition aan het juiste adres.

Super ervaring

Geweldig product, energie volwaardig en een top product! Ik ben er zeer tevreden mee, zelfs de service van levering is top… een aanrader

Woehoe!

De MADLABS wat is deze goed! Echt een van de beste die ik heb gehad.

Mijn ervaring met kosso nutrition is uitstekend.

Beste kwaliteit

Alles werkt super goed en ik zou nooit veranderen voor supplementen forever kossonutrition

Ik herken mezelf niet meer

Sinds ik pre workout van kosso nutrition gebruik, ga ik harder dan kosso op zijn "hou je bek sessie". Heb heel veel soorten geprobeerd van allerlei influencers en merken maar kosso nutrition haalt de soldaat in je naar boven, call of duty in de gym

Topspul

Klontert niet en smaak is goed!

Bestel nu denk sinds begin dat kn begon. Vertrouwd alles doet wat het moet doen kortom perfcet keep up

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.