Producten zijn uitstekend, En zodra je vragen heb krijg je de antwoorden die je zoekt zelfs in de avond top service!

Top workout!

Qua energie is er geen één preworkout die het perfect doet voor mij. Maar de madlabs pre was wel de beste ervaring die ik gehad heb. En de pump was zeker wel perfect. Aanrader vanwege de kwaliteit en de prijsverhouding is ook goed.

Ik heb producten van hoge kwaliteit ervaren

Ik heb zelf de whey protein en creatine gekocht van Kosso Nutrition en ik ben hier tot heden erg tevreden mee

Kwaliteit is prioriteit!

Kosso Nutrition is een geweldige supplementenwinkel die hoogwaardige supplementen verkoopt. Ze zijn trots op de kwaliteit van hun producten en zorgen ervoor dat klanten alleen het beste krijgen. Bovendien zet Kosso Nutrition zich actief in om mensen in de sportwereld te motiveren om hun doelen te bereiken. Hun bedrijf inspireert en ondersteunt veel mensen bij het behalen van hun sportieve doelen.

Zeker een van de betere pre-workouts op de nederlandse markt.

Ik train nu ongeveer 3 jaar en heb in die tijd verschillende soorten pre gebruikt. Over tijd zijn de formules natuurlijk verbeterd bij verschillende merken maar het valt je snel op dat de meeste pre-workouts met goede ratings niet verkrijgbaar zijn in Nederland maar vooral uit de VS komen bijvoorbeeld. De doseringen zijn vaak simpelweg gewoon te laag in nederlandse pre-workouts, wat dan weer wordt gecompenseerd met onnodig veel caffeine erin te gooien of iets dergelijks. Daarom besloot ik deze eens een kans te geven toen ik m per toeval tegen was gekomen aangezien de prijs/formule verhouding zeer goed leek. Na het inmiddels een aantal keren gebruikt te hebben kan ik zonder twijfel zeggen dat dit een van de betere pre-workouts is op de nederlandse markt. Hij smaakt ook lekker (de tsunami variant althans). Zou het zeker aanraden om het eens uit te proberen.

Gewelldig

Dankzij deze producten ben k jn spiermassa giga veel aangekomen

Unieke kwaliteit

Ik doe dit sport al jaren en heb veel supplementen gebruikt (ook van je concurrent mobicep :)) ), sport nutrition, body&fit,… maar sinds dat ik jouw supplementen heb geprobeerd heb, en dit zeg ik echt diep van uit mijn hart dat niemand van deze namen dat ik heb genoemd aan jou niveau kunnen komen. Ik heb de meeste resultaten en kicks van jouw supplementen gekregen en gevoeld. Al sinds 1 jaar kossonutrition en voor altijd zal ik bij jou blijven bestellen, omdat jij dit verdiend en een mant bent van zijn woorden. God bless you Koso!

Top producten, maar pakket kwijt…

Het zijn top producten, maar tijdens mijn bestelling was het pakket kwijt geraakt jammer genoeg… Ik stuurde dus een mail waarom ik al zolang moest wachten voor mijn pakket. Ze beantwoorde men mail dezelfde dag nog! Waardoor ik men pakket de volgende dag bij mijn thuis aan kwam gekregen! Heel blij met jullie snelle service.

Ik ben 4 kilo aan gekomen met het aankomen pakket

Ik ben een grote fan van je muziek en kijk op hoe je het leven aanpakt en mensen op pept om dezelfde dingen te bereiken als jij! Jij vben een grote gunner alleen maar liefde ik heb vaak besteld bij jullie 150 euro shoptegoed zou top zijn mvg kevin klein groeten uit zeeland middelburg

Super !

Advies genoeg, snelle reacties op mails en de levering super snel, en heerlijk spul!

Kosso Nutriotion Kast worden is de Mission!

"Ik ben al twee jaar een trouwe klant van Kosso Nutrition en ik kan met volle overtuiging zeggen dat hun supplementen van hoge kwaliteit zijn. Als actieve sporter hebben hun producten me geholpen mijn prestaties te verbeteren en mijn doelen te bereiken. Het assortiment is uitgebreid en de resultaten spreken voor zich. Bovendien heb ik veel vrienden en familieleden aangemoedigd om Kosso Nutrition te proberen, en ook zij zijn zeer tevreden met de producten. De klantenservice is ook uitstekend, wat mijn ervaring met het bedrijf nog positiever maakt. Ik ben dankbaar voor de ondersteuning die Kosso Nutrition mij heeft geboden en ik kijk er altijd naar uit om mijn sportvoeding bij hen te bestellen!" “ Ps: ooit zou ik een x bij de gym van Kosso willen komen trainen, als fan ben ik ook benieuwd wat voor training en begeleiding die ik kan krijgen als “donker getinte persoon” vanwege genetics!

Beste ervaring ooit

Ik fitness inmiddels een kleine 3 jaar. Ik heb veel supplementen gebruikt maar geen een was als die van kosso nutrition. De eiwitshake vanille is een heel fijne poeder en vormt geen klonten. Daarnaast een hele lekkere smaak. Vaak ben ik eiwitshakes snel zat maar dat heb ik hier niet. Zelfde geldt voor de creatine. Denk dat de top van zijn producten toch wel de Tsunami pre workout is. Ik heb nog nooit zoiets bizars gevoeld. Het werkte echt heel goed en geen bijwerkingen. Ik heb veel andere grote merken dat ik misselijk werd achteraf of dat ik niks voelde. Tsunami is de beste pre op de markt. Verder ook hele goede klantenservice. Ik kreeg bij een bestelling een gratis pre workout shot en wilde er eigenlijk eentje bijbestellen. Toen ik daarover mailde hebben ze er gewoon eentje gratis bij gedaan. Het zijn de kleine dingen die echt verschil maken. Een top bedrijf met de beste supplementen en service

Geweldige prestatie verbetering

Sinds ik de creatine & Preworkout (tsunami&Madlabs) gebruik merk ik een enorme positieve groei zowel fysiek uiterlijk en tijdens het fitnessen dat ik vele malen meer kracht en uithoudingsvermogen heb, bedankt daarvoor!

Kwaliteit

Ik heb vaak besteld en de productie wort steets beter en beter jullie zijn zo betrouwbaar love kosso nutrition

Goede producten erg effectief

Pre workout werkt erg goed na een half uur voel ik het al in mn lichaam De roze bidon drinkt erg fijn Erg leuk dat je twee cadeautjes erbij krijgt bij een bedrag van 50 euro

Geweldig! Elke dag knallen met KN! Respect voor Albert en Dorentina voor hun harde inzet + team!!

Een woord; kwialitatiefmagisch

Goede kwaliteit

Producten zijn goede kwaliteit!

Top spul

Beste wat ik ooit gehad heb en zal vaker hier bestellen

Gewoon top

Alles gaat zoals afgesproken, pruducten zijn van goede kwaliteit.

Zoals de naam het zegt, kwaliteit = prioriteit.

Dit heb ik gemerkt bij jullie. Alle producten hebben een breed assortiment. Het zijn geen bullshit dingen als anderen supplement merken. Keep going, de toekomst.

Heerlijke preworkout goede prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijke pomp. Meteen een pr gepakt met bench 140kg

Het eerste merk waarbij ik echt een goed gevoel heb over de inhoud van de producten. Daarnaast is de werking top en motiveert Kosso Nutrition mij om de gym in te gaan. Mede door de supplementen ga ik momenteel 5 keer per week en ben ik erg gefocust. Bedankt voor de eerlijkheid en je goede producten Kosso!

Waardeer de eerlijkheid

Vind het ontzettend fijn dat er geen geheim word gemaakt van de ingredienten en formules dat er eerlijk gesproken word over de kwaliteit. Dit doet mij er van overtuigen dat het ook echt de beste suplementen zijn!!!

TOP kwaliteit + snelle levering

Ik heb reeds 2 bestellingen gedaan bij Kossonutrition en ben telkens heel tevreden. Een 3de, 4de,…. Bestelling zal zeker nog volgen! Kwaliteitvolle producten en snelle levering. Zeer tevreden over. Zelfs vanuit België heb je jouw pakketje gelijk binnen.

Ik heb al een paar keer besteld bij Kosso Nutrition en ben heel blij met de producten en ik vind ook dat het hele goede kwaliteit heeft. De klantenservice is ook heel vriendelijk en ik verzeker je dat als je dit haalt je zoizo gaat groeien xD

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.