Kwaliteit is prioriteit

Ben sinds 3 maanden geleden begonnen met sporten. Ben elke dag geweest en heb flink verschil gezien. Heb onder andere creatine, bulk en eiwitten gekocht van kosso en dit is me allemaal goed bevallen. Pre workout heb ik van andere merken geprobeert maar dat was niet zo lekkers als deze. Dusja alleen maar love

Kwaliteit producten

Heb veel pre workouts geprobeerd maar die van kosso is 1 van de beste. Prijs en kwaliteit je betaalt er misschien iets meer voor maar je heb echt een goed product waar je echt iets aan heb.

Top kwaliteit

Kosso zegt altijd kwaliteit is prioriteit en ik weet nu waarom hij dat zegt. De preworkout werkt als een beest. Ga zeker opnieuw bestellen..

Snelle levering en goed verpakt

Toen ik hier bestelde werden mijn producten snel geleverd en veilig verpakt. Dit was fijn om te zien

Kwaliteit!!@

Alle benodigde supplementen vind je bij kosso nutrition.

Je hebt keuze bij verschillende producten die je kunt als aanvulling, meerdere smaken zijn aanwezig, betrouwbaar en betaalbaar!

uitstekend hoogwaardige supplementen

Kosso Nutrition heeft mijn verwachtingen overtroffen! Vanaf dag één merkte ik een verbetering in energie en uithoudingsvermogen. De supplementen zijn van topkwaliteit en bevatten geen verborgen toevoegingen. Hun klantgerichte service is uitstekend en de verzending snel en zorgvuldig. De prijs-kwaliteitverhouding is geweldig; voor een redelijke prijs krijg je echt effectieve producten. Sinds ik Kosso Nutrition gebruik, voel ik me fitter en sterker. Absoluut een aanrader voor iedereen die serieus is over gezondheid en fitness. Vijf sterren zonder twijfel!

Goeie producten aleen duur

Je heb goeie producten aleen sommige supplementen zijn best duur kwa prijs Verder is de bezorging perfect komt altijd snel binne

Ik ervaar dat de formules goed zijn samengesteld,qua smaak en prijs is het ook heel goed.

Ik bestel nu al een jaar lang bij kosso nutrition. Alle verschillende varianten heb ik in mijn kast staan; van vitamines, amino acids,slapend groeien tot eiwitten (maximaal & puur). Ik heb al vele merken geprobeerd en Ik ervaar dat het bij Kosso Nutrition ook echt werkt en met de beste ingrediënten gemaakt word. Daarom ben ik nu een levenslange klant bij kosso nutrition.

Lekker en vertrouwelijk

Ik heb tot nu toe geen klachten over kossonutrition. Veel andere supplementen geprobeerd, maar kwa smaak denk ik dat ik bij kossonutrition het beste zit. De nieuwe pre workout doet echt zijn ding tijdens het sporten, dus alleen maar pluspunten!

Snelle levering en jullie slogan zegt alles en dat is te merken aan de supplementen!! kwaliteit is prioriteit !!

De beste pre workout!

Heb de afgelopen jaren vele verschillende pre workouts geprobeerd maar deze is zo juist gedoseerd dat alles heerlijk voelt. Training gaat veel harder en de pomp is waanzinnig!

Kwaliteit = Prioriteit!!

Top merk, met top producten! Iedere gymrat’s droom, om hier sportatleet te mogen worden! X

Beste kwaliteit op de markt.

Ik heb al verschillende supplementen van Kosso Nutrition gekocht en ben er telkens blij met geweest. Alle supplementen zijn van top kwaliteit en misschien wel de beste die ik al geprobeerd heb. De pre workouts zijn lekker van smaak en ik krijg er genoeg kracht voor een hele training vol te houden. De supplementen om bij te komen hebben mij telkens al geholpen om bij te komen en zijn ook lekker van smaak. Alle andere dingen zijn van beste kwaliteit en lekkere smaak.

Pre workout & weight gainer zijn perfect ook qua smaak!

Out of this world

Ik heb nu alle supplementen geprobeerd en ervaren uit het Kosso Nutrition-assortiment. Deze zijn echt ongelofelijk, alle producten helpen mij bij het bereiken van mijn doelen in de gym en in mijn sport. Gewoonweg een aanrader voor iedereen die zijn fysiek wil verbeteren.

Kwaliteit = kosso nutrition !

Super producten , ik ben verzot op de nieuwe pre - workout cherry bomb !

Kwalitatief lekker aanrader

Snelle levering kwalitatief goed bedrijf dat doorontwikkeld regelmattig nieuwe producten lanceert

Beste supplementen

Veel pre-workouts geprobeerd maar die van kn nutrition is tog wel anders en zeker een aanrader. Dat kanje ook zien aan de doseringen. Veel mensen denken alleen dat caffeine belangrijk is maar dat is niet zo.

top product, top service

favoriete proteïne poeder

Gekke preworkout

De preworkout is echt andere niveau werkt goed en smaakt ook lekker is niet te poederig en was ook snel bezorg

Top supplementen van hoge kwaliteit!

Altijd goede supplementen van hoge kwaliteit! Veel aanbod ook en snelle bezorging!

Meerdere keren besteld, altijd optijd

Heb meerdere keren besteld en de pakketjes zijn altijd optijd gekomen. Daarnaast erg blij met de gekochte voedingsschema’s ben al 18KG Afgevallen nog een paar weken te gaan. Top service!

Een energie volle producten

ik dronk altijd energiedrank voor mijn workouts maar was nooit echt gefocust maar door de preworkout dat ik van kosso heb gekocht heb ik nu meer een intense en gefocust workout.

Uitmuntend

Laatst eaa pro, clear whey, tsunami en creatine besteld. Super ervaring ermee. Half uur voor traine 1.5 schep tsunami, onderweg begin je de tintelingen al te voelen vooral voorhoofd dan weet je dat er iets werkt en jou klaar stoomd voor een gekke training. Eenmaal daar wil je snel beginne om te groeie en je verhoogd de gewichte na elke sessie. Eaa pro direct na de training en k voel letterlijk alsof alle gescheurde spieren van binnen worden aangevuld. En bij thuiskomst direct de clearwhey om mijn eiwitten weer aan te vullen. Aanhoudend hardheid van spieren en je ziet ook echt een groei. Woog 94 voor ik aan deze nieuwe combi begon weeg nu 104 en mense vrage soms in de sportschool welke anabolen ik gebruik (niet) is kossonutrion baby.. natuurlijk let ik hierbij op mijn dagelijkse voeding kwa eiwit inname. 8 gekookte eieren ochtend met 1 glas versgeperste sinasappel met granaatappel en 1 schep creatine, eiwit proteine rijstwafels met cottagecheese roze zeezout en honing middag en avond wat de pot ons schaft. Snoep chips chocola wordt deze tijd vermeden.. kosso blijf je ding doen je doet het goed..

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.