Top product!

Na het nemen van mij pre workout super goed gevoel naar de gym volle energie! En super lekker smaak zeker aan aanrader ! Ik bestel zeker nog bij kosso.

top kwaliet

als ik de pomp en de pri in neem dan maak ik de gym helmaal kapot en ik zie resultaat

Perfect afgehandeld

Op andere plekken int verleden besteld en altijd lang moeten wachten en problemen met mijn bestellingen telkens en al die gezever erbij. Gisteren eerste keer bij Kosso besteld vandaag ontvangen met mijn cadeau’tjes erbij! Heerlijke smaken. Zeker een aanrader! Top service bedankt.

Eiwitrepen

Dit zijn de LEKKERSTE eiwitrepen, echt waar!

Uitstekend!!!

Alles is perfect Kort en krachtig

Preworkout en whey

Veel beter dan alle merken die ik al heb aangekocht. De preworkout werkt heel goed. 1 nadeel: ik kan dan nooit slapen;) Nee maar echt, een top product. Persoonlijk vind ik madlabs veel lekkerder dan tsunami.

Goeie pre workout werkt goed lekkere smaak

Creatine lekker goed!

Creatine voorraad was op dus had 2 nieuwe potten besteld, deze keer via KossoNutrition. Erg goedkoop en goede kwaliteit! Zeker een aanrader. Als je dagelijks een scoop of meer neemt raad ik aan gelijk 2 potten te bestellen zodat je even toekomt.

Gebruik sinds kort de nieuwe preworkout. Echt een aanrader. Van hoge kwaliteit en veel stoffen die stimulerend zijn die de concurrentie niet heeft.

Uitstekend bedrijf

We weten natuurlijk allemaal hoe goed de producten zijn van Kosso Nutrition. Zelf heb ik de mad labs pre workout, deze werkt fantastisch. Alle ingrediënten die er in zitten bevatten de juiste hoeveelheid en ook is er glycerol aan toegevoegd dit zit eigenlijk bijna nooit in een Nederlandse pre workout. De levertijd was super en ik ben telkens op de hoogte gehouden waar mijn pakket is. Voor iedereen die nog opzoek is naar supplementen is dit zeker een aanrader.

Uitstekend service en levering

De dag erna al geleverd

Uitstekend!

Niet teveel nadenken en koop je EIWITSHAKES PREWORKOUTS CREATINE ALLES IN 1!! EN BEGIN NOG MET BEEST WORDEN VOORDAT DE ZOMER ERAAN KOMT VIEZE STOKJES ARMEN VAN JOU

Kopen van eiwitten maximaal

Ik kocht je eiwitten maximaal in de smaak vanille, het was lekker en vooral makkelijk weg te drinken. Ik dronk het met melk, poeder lost snel op dus ideaal. Ik maak er shakes mee maar ook in yoghurt etc.

Top website om supplementen te kopen

Ik koop hier al sinds 4 jaar mijn supplementen onder andere creatine en whey en heb nog nooit problemen mee gehad omtrent de levering of kwaliteit van de producten. Hiervoor kocht ik op een andere website maar kreeg hier buikpijn van maar sinds ik kosso nutrition gebruik is het over. Call it toeval of niet…

Kwalitatieve supplementen en vaak leuke actie’s

Weight gainer is de enigste manier hoe ik bijkwam in gewicht. Van 64kg naar 80kg met behulp van de weight gainer en creatine. Top spul

Top kwaliteit en service

Al regelmatig besteld het is zijn geld zeker waard kwaliteit is altijd iets duurder als rommel de juiste hoeveelheden zitten er in niet teveel niet te weinig en ik vindt dat ook mag gezegd worden dat de designs op de potten veel mooier zijn als andere merken dit is zeker en vast een goed pluspunt en de klanten service is eveneens goed binnen de 10 min krijg je antwoord waar heb je dit nog nergens alleen bij kosso

Top man haal nergens anders wat

Altijd top heel fijn

Zeer bom!

Ik heb onlangs de apocalypso pre workout gekocht, en man amai!! Kheb al zoveel merken getest en gekocht, maar dit was andere niveau!!! Vanaf nu vaste klant bij jullie!!!

Snelle levering makkelijk te betalen en kiezen van producten

Producten zijn zoals beschreven werken erg goed ik raad het zeker aan

de kwaliteit is aan jou

De eiwitten die ik had waren van kwaliteit, en ik hoop dat je deze kwaliteit behoudt, je bent de beste.

Hele goede ervaring, goed ingepakt en snel geleverd.

Hallo, Ik had 20 potten creatine besteld, die waren snel geleverd en goed ingepakt. Ik ben heel content met de ervaring met Kosso nutrition. Met vriendelijke groeten, Victor Van de Putte

perfecte pre-Workout!

ik vind de preworkout geweldig en je voelt hem ook vrij vlot en lang en dat ontbreekt nogal regelmatig bij andere pre workouts.

Snelle service ondanks weekend er tussen zat. TOP

Love the products from kosso

Ik gebruik het nu bijna een half jaar en in het half jaar geeft mij het iedere dag een boost om door te pakken. Verandering.. Ja met de producten van kosso was ik nooit zover gekomen als nu..

Lekkere producten

Lekkere producten en zeer snelle levering

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.