Kwaliteit product

Na verschillende pre workouts gebruikt te hebben. Is dit toch de beste. De kwaliteit van de pre workout is goed! Goede smaak, Goede pomp, Veel energie en lost goed op in water (dus geen vieze stukjes die achter in je shake beker blijven). Al met al zeer tevreden over de de kwaliteit!

Het beste wat ooit iemand kon overkomen!

Het beste van het beste! Jullie hele team motiveert me dagelijks om actief, doelgericht, gemotiveerd,… te blijven! Ik raad sowieso iedereen kosso nutrition aan! Jullie zijn de top van de top, als persoon maar ook als motivator en coach! Keep doing what you do and you make a lot of people happy! Love❤️

Snel goed en kwaliteit

Ondanks dat er bij post.nl een artikel werd achtergehouden wat dus niet de schuld is van kosso is de levertijd snel optijd en correct verpakt. Laat me spreken over de kwaliteit van de producten smaak en textuur zijn top. Zal zeker ook zonder het shoptegoed nog een keer terug komen! Top team en snelle klantenservice.

Altijd kwalitatief producten geleverd gekregen en elke keer met aantal extra producten erbij.

Naar mijn ervaring is Kosso Nutrition een fantastisch merk dat uitblinkt in zowel de kwaliteit van hun producten als de service die ze bieden. Wat ik vooral waardeer, is de positieve energie die ze uitstralen. Hun supplementen en voedingsproducten zijn van hoge kwaliteit en vaak krijg ik extra producten als cadeau, wat altijd een leuke verrassing is. Bovendien wordt mijn bestelling altijd snel geleverd, wat de hele ervaring nog prettiger maakt. Kosso Nutrition is echt een aanrader!

Echt top, vooral de pre!

Snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen! En tol producten

Goede service, top producten

Tevreden over de service en top producten

Niks om te klagen, beste van Nederland

Krijg je supplementen meteen de volgende dag is ideaal, ook de slogan is een feit, beste kwaliteit. Zeker de beste pre workout

Snel en kwaliteit

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Kast super product

Sinds kort kast aan het gebruiken je merkt echt wel een echte verbetering in kracht en uithoudingsvermogen. Dus dit is echt wel een aanrader.

heel tevreden

hele goede klantenservice, reageert snel, eerlijk. snelle levertijden, alleen jammer dat ik mijn pakketje moest afhalen bij een afhaalpunt, ondanks dat ik had aangegeven dat ik het naar huis gestuurd wou hebben maarja goed voor de calorieen haha. Maar voorderest perfect

Top kwaliteit

Rechtstreekse groei!

Top kwaliteit

Rechtstreekse groei!

Zeer goede service en producten

Kort geleden voor het eerst bij kosso besteld na lang trouwe klant bij andere geweest te zijn, vorige week voor de 2e keer besteld na zeer verrast te zijn van de kwaliteit en snelle service ondanks de drukte. Ga zo door team kosso! Zeker 5 sterren waard.

Betrouwbaar

Producten van Kosso kun je met een gerust hart kopen. Altijd eerlijk en transparant. En het belangrijkste is de absolute top kwaliteit wat zij altijd leveren. Geen goedkope, afval ingrediënten, maar onderzochte en hoogwaardige ingrediënten in alle producten.

Lekker

Lekker prework out en snel geleverd ik blijf zeker hier bestellen

Verwachting overtroffen!

In het verleden al veel verschillende soorten pre workout geprobeerd maar geen enkele waarvan ik echt top ging trainen. Bij de “APOCALYPSE EXTREME PRE-WORKOUT” kom ik in een tunnelvisie terecht waardoor ik beter goed presteer in de GYM. Echte aanrader dus!

Pumpeddddd

Beste pre workout in België en Nederland, eiwitshakes repen enz… lekker! Gratis Shakebeker bij bestelling wat wil je nog meer

Geweldige producten van kossonutrition

Supplementen besteld bij kossonutrition, en het zijn geweldige supplementen. Je verneemt de kwaliteit van de producten tijdens de training. Kracht toename en duidelijk meer spiergroei!!

Top bedrijf

Fijne producten en vlugge service. Betere kwaliteit dan wat ik bij andere gewend ben.

Hele goede dosering van de pre-workout

De dosering is echt perfect. Bij veel pre workout potjes merkte ik er nog vrij weinig van. Maar bij de pre workout van Kosso merk ik echt de werking ervan. Top kwaliteit!!

Goeie kwaliteit

Hoge kwaliteit, geen onzin.

Super top

Snel bezorgd en zeer goed kwaliteit zeker een aanrader voor andere mensen

Weer goed ingeslagen tijdens deze bizzare sale, beste pre in de game voor een spotprijs

Simpelweg de beste supplementen.

Ik haal mijn pre-workout, creatine en whey poeder hier en er is geen betere.

Super snelle levering en top producten!

Ik had vrijdagmiddag pre workout besteld op de website en zaterdag ochtend kon ik er al gebruik van maken. Echt top service! Heb ook al verschillende pre workouts geprobeerd, maar die van Kosso, blijven toch mijn favoriet!

Aan de Heijgraef 13

6161 DK Geleen

Over Kosso Nutrition

Wil jij een kast worden of gewoon afvallen, wij helpen jou je doelen behalen door middel van Kosso Nutrition & Coaching by Kosso.