Ik werd super geholpen toen ik vragen had na mijn bestelling
2nieuwe matrassen besteld voor mobilhome.mooi netjes op maat maar vooral ze liggen super
zeer degelijke matras en perfecte pasvorm voor mijn camper . Snelle levering.
housse non reçue
Super goede service Alles werd binnen de aangegeven tijd geleverd
Eerste nacht was direct een succes, een super topmatras bovenop onze goede, maar harde matrassen in onze camper en perfect afgewerkt op de juiste maat.
Ik kan over de kwaliteit vd matras nog geen beoordeling geven omdat mijn kinderen nog niet op de matras geslapen hebben….
Snele levering
Alles was zoals ik gevraagd had, plus een snelle service
Duidelijke en vriendelijke communicatie. Perfecte afspraken qua levering. Matras ziet er zeer comfortabel uit maar is nog niet gebruikt.
Zeer snelle verzending
Zeer blij met onze topper. Er werd nog eens contact opgenomen om zeker te zijn dat de maten kloppen.
Op vrijdag besteld en na 7 dagen een mail om te melden dat de matrassen klaar waren om afgehaald te worden. Even daarna een telefoontje dat de winkel de volgende dag uitzonderlijk gesloten was. Prima klantenservice.
Goede service en kwaliteit
Goede kwaliteit zeer goede service
Per pc besteld en enkele dagen later al klaar om op te halen. Vriendelijke bediening.
Vlotte service en topkwaliteit
Ik heb geen op of aan merking
Matras perfect op maat en helemaal naar wens
Prijs/kwaliteit 10/10, super vriendelijke bediening, degelijke uitleg, deze mensen weten waar ze mee bezig zijn.
Zeer snelle levering en zalige matras.
Ik raad het iedereen aan vriendelijkheid behulpzaamheid en topkwaliteit van matrassen
Levering was volgens bestelling. Goede kwaliteit Helaas werden we niet op de hoogte gesteld van de levering, zodanig dat de matras buiten stond, maar was wel goed verpakt. Dus geen probleem
Goed advies Past perfect Snel geleverd
Eindelijk iemand gevonden die een matras perfect op maat kan maken van een oude twijfelaar. Dankjewel voor het advies.
26 Edward Anseelestraat
Lommel 3920