Super behulpzaam!

Kijken en denken goed mee met de wensen die je hebt.

Super advies

Een duidelijk en goed advies aan de hand van mijn wensen. Mijn eerste "echte" fototoestel ,er gelijk een cursus bij gepakt. Heel toegankelijk om advies te vragen.

geweldig

snel geleverd ,heel goed verpakt ,ik ben heel tevreden.

Goed en betrouwbare zaak.

Goede uitleg, zeer behulpzaam. En personeel bezit zeer goede en veel kennis.

Altijd goed, snel en vriendelijk geholpen.

Een nieuwe fotocamera gekocht. Door snel, goed en deskundig advies had ik in no time een mooie camera. Helemaal TOP !!!

Betrouwbaar en snelle levering

Communicatie is goed en de levering was zeer snel. Betrouwbaar bedrijf.

Deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Wat wil je nog meer?

Zeer klantvriendelijk

Prima ervaring

Vriendelijk en deskundig

Men nam voldoende tijd om mijn vragen te beantwoorden. Mijn indruk is dat hun antwoorden mij hielpen om mijn keuze te bepalen. In de toekomst zal blijken of mijn indruk de juiste is.

Heel tevreden

Geweldig mensen die met je meedenken

uistekend

Goede service. Artikel mooi verpakt.

Vriendelijk personeel en snel geholpen, heeft mijn voorkeur boven de bekende grote dozen schuivers

Als je goed advies wil hebben zoek dan niet verder.

Alles perfect zoals gewenst.

Product was snel bezorgd en in perfecte staat

ik werd daar uitstekend geholpen

houden zich mooi aan afspraak, en denken met je mee

Adapter voor me flitser besteld, en deze werd de volgende dag netjes geleverd, met een persoonlijk kaartje en heerlijke chocolaatjes! Ook bij vragen via WhatsApp werd snel en duidelijk geantwoord!

uitstekende voorlichting en service.

Meedenken en een positieve klantgerichte service.

Professioneel advies en marktconforme prijs

Deskundig professioneel advies Snelle reactie op vragen via de mail. Uitgebreid assortiment Markt conforme prijs 5 jaar garantie via ringfoto

Zeer behulpzaam en meedenkend.

Kundig en coöperatief.

Zeer goede service en meedenkend aan waarmee geholpen kan worden.

Zeer goede service en meedenkend aan waarmee geholpen kan worden. Er werken mensen met kennis. Je kunt de artikelen 'proeven' en ervaren voordat je deze eventueel koopt. Het menselijke contact daarbij zal u niet snel ervaren bij een internet winkel.

Topservice en professioneel advies, met een fantastisch aanbod.

De medewerkers van Fotokino Linders zijn zeer behulpzaam en nemen de tijd om je goed te adviseren. Ook na een aankoop kun je er altijd met vragen binnenlopen. Echte vakmensen!

Professioneel en vriendelijk

Mooie Sigma lens gekocht, was op voorraad en tegen dezelfde prijs als online. Uitstekende voorlichting, zeer vriendelijk geholpen én vijf jaar garantie op deze lens! Waar vind je dat, gewoon om de hoek? Je kunt alle vragen stellen en bent niet aan een algemene klantenservice overgeleverd als er wat is. Gewoon een fijne winkel!

Vak mensen, goed en eerlijk advies

Zeer goed geholpen. Goed advies.

Zeer goede advies bij aankoop van een fototoestel

Al direct bij binnenkomst werden we op een zeer vriendelijke manier te woord gestaan. Goede service, goede uitleg en vakmensen. Eindresultaat; we hebben een nieuw fototoestel met daarbij horende accessoires gekocht.

Gewoonweg geweldig!!!!

Een hartelijk welkom,veel tijd voor ons gehad.een hele goede uitleg.wat kqn ik nog meer zeggen,als zeeeer tevreden.

Klaasstraat 32

5911 JR Venlo

Over Foto Kino Linders

Foto Kino Linders, bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Mede door hun zeer komplete aanbod in foto-apparatuur, bekleden ze een vooraanstaande positie in hun branche. Alle merken zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus, Fujifilm, Panasonic, Sigma, Tamron en Godox zijn zeer uitgebreid vertegenwoordigd tegen internetprijzen. Kernwaarden zijn vakkennis en servicegerichtheid. Men beschikt over een uitgebreid fotolaboratorium, waar vrijwel elke vraag op printgebied ingevuld kan worden. De Pasfotoservice kent een extreem laag afkeurpercentage door de autoriteiten. Men kan er terecht voor pasfoto’s voor alle landen en documenten.